2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kızlar çooook uzun zamandır yoktum bende kızı büyüttüm baya 22 aya doğru gidiyoruz 2 yaşa az kaldı meraklı hareketli ve inatçı bir kızım var vaktim onunla geçiyor uzaklaştım buralardan bir zamanlar hiç çıkmazdım hepiniz iyisinizdir inşaALLAh kuzucukları ve sizleri kocaman öpüyorum

Canimmm bildirim geldi simdi.Benim kizcem 26 aylik oldu.daha yasina girerken supriz bir kardes de geldi bianda 3 cocuk anasi oluverdim..Sukur herkes yolunda saglikla guzellikle ilerliyoruz.
Bakalim baska yazanlar olacak mi?

Benim oglum da 29 aylik oldu cok şükür o kadar tatliki rabbim esirgesin evlatlarimizi insallah cok sevdim bu ayları herseyi konuşabiliyoruz, birlikte surekli oyunlar oynuyoruz. Kardes yok bizde bi sure düşünmüyorum ama rabbim verirse basimin üstünde yeri var insallah.

Anam ben bu topiğe yazan ilk kişilerdendim
İlk sayfadayım
Eski nickim Fm-ist (bilenler bilir)
banada bildirim geldi ben terketmedim sayfayı ve buraları en son 7 ay önce burdada ara ara yazıyordum ben ama kimseden ses gelmeyince bıraktım ben yeni bi topik açtım 7 aydır orda takılıyorum aktif bi grubum var gelmek isteyenler bana yazsın
Topiğim hamilelerle dolu ....benim oğlumda çok şükür 26 aylık
bende 2.yi istiyorum 6 ay önce hamileydim ama 10+3'de kürtaj oldum malesef nasip değilmiş Rabbim sağlıklısını nasip etsin
S selifor kız mâşallah seninkide büyümüş
Neler yaşadık zamanında burda dimi...
arada bir yaz sende sadece bebek isteyince mi toplanıcaz hadi Allah'a emanet olun

Ayyyy hatırladım ya senide benim oğlumda 26 aylık oldu nereden nereye valla maşallah yavrularımıza

Hepsine maşallah. Kızım da 25 aylık oldu. Ocakta düşük yaptım, şimdi yine istiyoruz:)

Merhaba kızlar bende çok sık giremiyorum malum çocuklu olunca :) belki beni hatırlamazsınız bile. Biz de 27 aylık olduk şükür Ben en çok çocuğu hasta olan bir arkadaş vardı onu merak ediyorum acaba nasıllar ismi Bursa yla ilgiliydi sanırım rakamlı bir şeydi

Allah bağışlasın bende şu an düşünmüyorum seneye olabilir Allah nasip ederse. Benm oğlumda 27 aylık söylediğimiz her şeyi bayadır anlıyor işareti iyi konuşması da çat pat var dediklerimizi tekrarlıyor taklitçi hemen öğreniyor şükür ama benim merak ettiğim her şeyi konuşması. Yani sizinki bi an da mı çözüldü dili. 27 aylıkken nasıldı hatırlıyor musunuz

Benim.oglum 18 aylikken cumle kuruyordu cok erken konustu ama bu konusmanin tamamen genetik oldugunu düşünüyorum oglumla ayni ayda 2 kuzenide erken konuştu bizim ailede genelde erken konusulur. Ama oglunuzun konusmasi da normal bence her cocuk kendine özel. Oğlumun kelimeleri artsin diye surekli soru seklinde konusuyorum ve herseyi konusuyorum kitap okuyabilirsiniz mesela

Teşekkür ederim biraz geç okudum ama şu an 28 aylık çok şükür konuşuyor

Huuhuu kimse var mı?:) Eskiden ne yazışırdık burda....bebişler büyüdü 2.ler geldi mi kızlar? Ben 2.yi 16 aydır istiyorum 13 ay önce kürtaj oldum hala kalamadım var mı benim gibi bekleyen

Ah canım geçmiş olsun bende 10 mayıs 2019'da kürtaj oldum 10+3 haftalıkken
Allah bidaha o üzüntüleri yaşatmasın
Korunuyomusun peki şimdi ?
Amin Allah kimseye yaşatmasın. Benimki doğal düştü 7 haftalıkken . Canım kızım tüp bebekti. Sonra ilk denemede hamile kaldım. Şimdi yine doğal olsun diye bekliyorum. Bu ay olmazsa temmuzda femara kullanmaya başlayacağım

Kendiliğinden düşmesi daha iyi olmuş
Ben kürtaj oldum kürtajla rahim zarar görüyor 3 ay önce femara da kullanmıştım
Allah nasip etmedikçe olmuyor işte... Ama umutlu olucaz hep yılmak yok ben yaşım ilerlemese bu kadar takmazdım ama yaşda önemli...kızın kaç yaşında?

Kızım 32 aylık. Allah ikimize de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…