Ayyyy hatırladım ya senide benim oğlumda 26 aylık oldu nereden nereye valla maşallah yavrularımızaMerhaba kızlar çooook uzun zamandır yoktum bende kızı büyüttüm baya 22 aya doğru gidiyoruz 2 yaşa az kaldı meraklı hareketli ve inatçı bir kızım var vaktim onunla geçiyor uzaklaştım buralardan bir zamanlar hiç çıkmazdım hepiniz iyisinizdir inşaALLAh kuzucukları ve sizleri kocaman öpüyorum
Evet beraber hamile kalmıştık kıyamam ya zaman basıl geçiyorBenim oğlan da 25 ayı devirdi :)
Seninki nasıl neler yapıyorsun?Evet beraber hamile kalmıştık kıyamam ya zaman basıl geçiyor
İyi valla oğluşum 26 aylık oldu iş ev oğlan koşturuyorum. Yapacakmısın bebişSeninki nasıl neler yapıyorsun?
Allah bağışlasın bende şu an düşünmüyorum seneye olabilir Allah nasip ederse. Benm oğlumda 27 aylık söylediğimiz her şeyi bayadır anlıyor işareti iyi konuşması da çat pat var dediklerimizi tekrarlıyor taklitçi hemen öğreniyor şükür ama benim merak ettiğim her şeyi konuşması. Yani sizinki bi an da mı çözüldü dili. 27 aylıkken nasıldı hatırlıyor musunuzBenim oglum da 29 aylik oldu cok şükür o kadar tatliki rabbim esirgesin evlatlarimizi insallah cok sevdim bu ayları herseyi konuşabiliyoruz, birlikte surekli oyunlar oynuyoruz. Kardes yok bizde bi sure düşünmüyorum ama rabbim verirse basimin üstünde yeri var insallah.
Benim.oglum 18 aylikken cumle kuruyordu cok erken konustu ama bu konusmanin tamamen genetik oldugunu düşünüyorum oglumla ayni ayda 2 kuzenide erken konuştu bizim ailede genelde erken konusulur. Ama oglunuzun konusmasi da normal bence her cocuk kendine özel. Oğlumun kelimeleri artsin diye surekli soru seklinde konusuyorum ve herseyi konusuyorum kitap okuyabilirsiniz meselaAllah bağışlasın bende şu an düşünmüyorum seneye olabilir Allah nasip ederse. Benm oğlumda 27 aylık söylediğimiz her şeyi bayadır anlıyor işareti iyi konuşması da çat pat var dediklerimizi tekrarlıyor taklitçi hemen öğreniyor şükür ama benim merak ettiğim her şeyi konuşması. Yani sizinki bi an da mı çözüldü dili. 27 aylıkken nasıldı hatırlıyor musunuz
Teşekkür ederim biraz geç okudum ama şu an 28 aylık çok şükür konuşuyorBenim.oglum 18 aylikken cumle kuruyordu cok erken konustu ama bu konusmanin tamamen genetik oldugunu düşünüyorum oglumla ayni ayda 2 kuzenide erken konuştu bizim ailede genelde erken konusulur. Ama oglunuzun konusmasi da normal bence her cocuk kendine özel. Oğlumun kelimeleri artsin diye surekli soru seklinde konusuyorum ve herseyi konusuyorum kitap okuyabilirsiniz mesela
Merhaba canım. Ben de ocak2019’da düşük yaptımHuuhuu kimse var mı?:) Eskiden ne yazışırdık burda....bebişler büyüdü 2.ler geldi mi kızlar? Ben 2.yi 16 aydır istiyorum 13 ay önce kürtaj oldum hala kalamadım var mı benim gibi bekleyen
Merhaba canım. Ben de ocak2019’da düşük yaptım
Amin Allah kimseye yaşatmasın. Benimki doğal düştü 7 haftalıkken . Canım kızım tüp bebekti. Sonra ilk denemede hamile kaldım. Şimdi yine doğal olsun diye bekliyorum. Bu ay olmazsa temmuzda femara kullanmaya başlayacağımAh canım geçmiş olsunbende 10 mayıs 2019'da kürtaj oldum 10+3 haftalıkken
Allah bidaha o üzüntüleri yaşatmasın
Korunuyomusun peki şimdi ?
Amin Allah kimseye yaşatmasın. Benimki doğal düştü 7 haftalıkken . Canım kızım tüp bebekti. Sonra ilk denemede hamile kaldım. Şimdi yine doğal olsun diye bekliyorum. Bu ay olmazsa temmuzda femara kullanmaya başlayacağım
Kızım 32 aylık. Allah ikimize de nasip etsin inşallahKendiliğinden düşmesi daha iyi olmuş
Ben kürtaj oldum kürtajla rahim zarar görüyor3 ay önce femara da kullanmıştım
Allah nasip etmedikçe olmuyor işte... Ama umutlu olucaz hep yılmak yok ben yaşım ilerlemese bu kadar takmazdım ama yaşda önemli...kızın kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?