Canım nasılsın ?Doktorum ben tüp bebekçi değilim ben dedi başka doktora yönlendirdi oda laparaskopi falan ben önermiyorum direk tüp bebek dedi ama bana kalırsa laparaskopi yapılıp belki açılabilir diye düşünüyorum biraz ünlü doktorların tüp kapalılığındaki makaleleri okudum laparaskopi şart diyorlar be yapacağım bilmiyorum eşim be gerekiyorsa yapalım ben artık sen üzül ağla istemiyorum diyor sağolsun
Zehraa napiyosun canim minnosun nasıl?Canım nasılsın ?
İyi çok şükür canım büyüyo teyzesi agular gugular yuvarlanıp gidiyoruz :) siz nasılsınız ♡♡♡Zehraa napiyosun canim minnosun nasıl?
Amim canim hepimize ins.aynen dogurdum simdi keyfini cikariyrum.bazen cok yorucu olsada sanki canimi elime vermisler gibi sevmelere doyamiyorum :) 4.5 aylik olmustr seninki nasil uyku duzeni fln. Biz en cok onda zorlaniyrz uyumayi sevmiyor benimkiAleykumselam. Seni sormalı nasıl gidiyo? bebeğin nasıl şimdi okudum doğurmuşsun, Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin.
Maşallah canımİyi çok şükür canım büyüyo teyzesi agular gugular yuvarlanıp gidiyoruz :) siz nasılsınız ♡♡♡
Size maşallah canımm ♡ bizim oğlanda 4buçuk aylık oldu teyzesi :)Maşallah canımIyiyiz biz de 14 aylik oldu kuzu hızına yetişemiyoruz biz de :)
Ayy bu haberi şimdi mi veriyorsunuz nasıl sevindim anlatamam. Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin. Senin oğlusuna da maşallah. Cok sevindim yaSize maşallah canımm ♡ bizim oğlanda 4buçuk aylık oldu teyzesi :)Nisaberatim da 4buçuk aylık hamile, kız geliyor :)
Valla neblm tamamen aklımdan çıkmış bebek düşüncesini atmıştı artk hatta korunuyodu belirtiler olunca test yaptı ki hamileymiş hepimizin kaderi bahtı farklı yazılmış bunu yaşayarak öğrendik Allah tüm isteyen kullarına nasip etsin çok teşekkür ederim sizinle çok şey yaşadım ve öğrendim , tanıdığım en özel insanlardan birisin ilk göz ağrımsınız, bu topik benim için çok başka, her nekadar 2018 annelerinde cirit atsamda :))Ayy bu haberi şimdi mi veriyorsunuz nasıl sevindim anlatamam. Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin. Senin oğlusuna da maşallah. Cok sevindim ya
Güzel tahmin 4buçuk aylık 2gün sonra :) illaki zorluğu oluyor onlar hiç bişey. Oğlum gülümseyince herşeyi unutuyorum :) sür bakalım keyfini uykusuzlukta olur okadar Allahım size bağışlasın. Benim oğlumda bazen çok uyuyo bazen hiç uyumuyo belli olmuyo kafasına göre takılıyo bazen naptığını kendi de bilmiyo alıştım benAmim canim hepimize ins.aynen dogurdum simdi keyfini cikariyrum.bazen cok yorucu olsada sanki canimi elime vermisler gibi sevmelere doyamiyorum :) 4.5 aylik olmustr seninki nasil uyku duzeni fln. Biz en cok onda zorlaniyrz uyumayi sevmiyor benimki
Canım benim sizler de benim icin öylesiniz. Hicbir yere yazmasam da arada gelip sizlere bakıyorum. 2.bebek istedigimiz zaman yine yazmaya başlarız aktif olarak :) cok zor günler yaşadık hep birbirimize destek olduk. Iyi ki varsınız ...Valla neblm tamamen aklımdan çıkmış bebek düşüncesini atmıştı artk hatta korunuyodu belirtiler olunca test yaptı ki hamileymiş hepimizin kaderi bahtı farklı yazılmış bunu yaşayarak öğrendik Allah tüm isteyen kullarına nasip etsin çok teşekkür ederim sizinle çok şey yaşadım ve öğrendim , tanıdığım en özel insanlardan birisin ilk göz ağrımsınız, bu topik benim için çok başka, her nekadar 2018 annelerinde cirit atsamda :))
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğiniAmim canim hepimize ins.aynen dogurdum simdi keyfini cikariyrum.bazen cok yorucu olsada sanki canimi elime vermisler gibi sevmelere doyamiyorum :) 4.5 aylik olmustr seninki nasil uyku duzeni fln. Biz en cok onda zorlaniyrz uyumayi sevmiyor benimki
Size maşallah canımm ♡ bizim oğlanda 4buçuk aylık oldu teyzesi :)Nisaberatim da 4buçuk aylık hamile, kız geliyor :)
Şifreyi girebildim şükür nasilsin kuzum maşallah buyutmussunAyy bu haberi şimdi mi veriyorsunuz nasıl sevindim anlatamam. Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin. Senin oğlusuna da maşallah. Cok sevindim ya
Aminn canim insG
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini
İyiyim canım. Dünyaya gelen büyüyor da sor nasıl büyüyor :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da :)Şifreyi girebildim şükür nasilsin kuzum maşallah buyutmussun
Allah uzun ömürler versin ne kadar çaba harcadık onlara ulaşmak için bizİyiyim canım. Dünyaya gelen büyüyor da sor nasıl büyüyor :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da :)
Teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsınCanım nasılsın ?
Bende iyi şükür canım merak ettim seniTeşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın
Saolasın canım rapor çıkarmak için uğraşıyorum rapordan sonra İstanbul a Serkan Oral diye bi doktor var biliyorsundur belki ona gideceğizBende iyi şükür canım merak ettim seni
Allah kolaylık versin canım dualarım sizinle daha fazla Aratmasın Allahım♡Saolasın canım rapor çıkarmak için uğraşıyorum rapordan sonra İstanbul a Serkan Oral diye bi doktor var biliyorsundur belki ona gideceğiz
Amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah kolaylık versin canım dualarım sizinle daha fazla Aratmasın Allahım♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?