2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım nasılsın ?

Aleykumselam. Seni sormalı nasıl gidiyo? bebeğin nasıl şimdi okudum doğurmuşsun, Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin.
Amim canim hepimize ins.aynen dogurdum simdi keyfini cikariyrum.bazen cok yorucu olsada sanki canimi elime vermisler gibi sevmelere doyamiyorum :) 4.5 aylik olmustr seninki nasil uyku duzeni fln. Biz en cok onda zorlaniyrz uyumayi sevmiyor benimki

Ayy bu haberi şimdi mi veriyorsunuz nasıl sevindim anlatamam. Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin. Senin oğlusuna da maşallah. Cok sevindim ya
Valla neblm tamamen aklımdan çıkmış bebek düşüncesini atmıştı artk hatta korunuyodu belirtiler olunca test yaptı ki hamileymiş hepimizin kaderi bahtı farklı yazılmış bunu yaşayarak öğrendik Allah tüm isteyen kullarına nasip etsin çok teşekkür ederim sizinle çok şey yaşadım ve öğrendim , tanıdığım en özel insanlardan birisin ilk göz ağrımsınız, bu topik benim için çok başka, her nekadar 2018 annelerinde cirit atsamda :))

Amim canim hepimize ins.aynen dogurdum simdi keyfini cikariyrum.bazen cok yorucu olsada sanki canimi elime vermisler gibi sevmelere doyamiyorum :) 4.5 aylik olmustr seninki nasil uyku duzeni fln. Biz en cok onda zorlaniyrz uyumayi sevmiyor benimki
Güzel tahmin 4buçuk aylık 2gün sonra :) illaki zorluğu oluyor onlar hiç bişey. Oğlum gülümseyince herşeyi unutuyorum :) sür bakalım keyfini uykusuzlukta olur okadar Allahım size bağışlasın. Benim oğlumda bazen çok uyuyo bazen hiç uyumuyo belli olmuyo kafasına göre takılıyo bazen naptığını kendi de bilmiyo alıştım ben

Canım benim sizler de benim icin öylesiniz. Hicbir yere yazmasam da arada gelip sizlere bakıyorum. 2.bebek istedigimiz zaman yine yazmaya başlarız aktif olarak :) cok zor günler yaşadık hep birbirimize destek olduk. Iyi ki varsınız ...

G
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…