2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Oda var canim dogru daha bisey demek icin erken bakalm bati bekliyorum iste

Cok umutlandim ya seni dusununce hayirlisi bakalm
valla inşallah tek dilegim herkes hamiş olsun ama bende olanlar cidden umut kaynagı ama yoksada kızma bana ümitlendirdi diye ama cidden bende olanlar yardımcı olsun üzülmesin kimse ona göre davranın diye diyorum ben bilmeden bir sürü saglıksız iş yaptım ve korkuyorum ya zarar verdiysem diye doktor vermemişsindir versen yaşamazdı diyor ama ne biliyim işte

30 eylül dü canım. Belki diyorum gecikmiştir. Eşim bu sabahtan beri ben hissediyorum sen hamilesin diyor
Benimki de öyle demişti biliyor musun?
Çıktı gerçekten..
Herkes yazdı aradı seni rüyamda gördüm diye..
Hatta en yakın arkadaşım 9 haftalık hamile gittik test yaptık hissediyorum hamilesin diyordu ama negatif çıktı. Sonra öğrendik varmış gerçekten
İnşallah bebeğiniz sizinledir..

İnşallah canım yaa dua edin nolur. Eşim hiç bu zamana kadar söylemedi böyle bişey. İlk defa hissediyorum diyor. Kuzeni de bu ay 4 gün arka arkaya maviş gözlü bi kızım olduğunu görmüş. Ne bileyim inşallah vardır

@Selinokay
EceCigdem
@masntrk selam kızlar etiletlemişsini beni ben bu ay beklemiyorul zaten hiç olmadı denecek kadar müsait olamadık doğru dürüst en etkili günlerde kaçtı olduysa da Allahın işidir ama sanmıyorum bugün yarın bat ve karnım ağrıyo regl yolda yani zaten tek düşüncem 3.gunu dr a gidip testimi yineletmek yeniletmek. Doktorun bile anlam veremediği fsh dusmus olcakmı bakalım vajinal muayene gorunen bir suru yumurtalar o ara ilişki olsaydı tutardı belki ama malesef kaçırdık kısmet bakalım olcaksa nasip eder Allah bu ayım çok dusuncesiz geçti yani bat bile gelmiş farkında değilim hamilelik ihtimal vermeyince insnaın aklıuna bile gelmiyor valla.
Yarın ailem gelcek kızlaristrrdim güzel haber vereyim ama olmadı. fazla giremiyorum zaten bu aralar yoğun günlerim. Tek isteğim 1 kasım eşimin doğum gününe supriz yapmak bu ay olmadı çunku biliom üstelik bi sonrati batım 31 1 falan kısmet belki güler yuzum. Çok konuştum sizlrrden ne haberrr

Hadi inşallah canım bir daha ki girişimde güzel haberler alayım senden

Hadi iyi geceler herkese uyuyanlar bebişli rüyalar görsün inşallah melekler mis kokulu melekler..
Diyolar ya regl olcak gibi karnım ağrıdı ağrıdı regl beklerken hamile olduğumu öğrendim falan brn ona asla inanmıyorum benim ağrıdını şıp diye damlar çadırımın ustune

Arkadaşlar selam benim günüm den 12 gün geçti kasıklarım agriyor goguslerim sisti uçları da agriyor karın bolgemde ve kasıklarım da sertlik var kan testim 11.7 çıktı doktor belli birşey yok dedi hamilemiyim sizce ? Acil cevaplarinizi bekliyorum.

Agustos 23 adet oldum daha hastalanmadim.1 hafta once test yaptim negatifgoguslerim agriyo midem yaniyo vucudumda ates oldu strestenmi bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…