Oda var canim dogru daha bisey demek icin erken bakalm bati bekliyorum isteCanım ben adetim 2 gün geçmişti negatifi gördüm erken testte. Ondan 2 gün sonra da kanda gördüm yıkıldım. Ondan 2 gün sonra ucuz testte çok silik erken testte çift çizgi gördüm. Hiç belli olmaz bu işler
o zaman güvenme o erken gebelikten sürüsüne bereket yaptım ben koleksiyoncu dükkanı gibiyim valla bu konudaBugun erken gebelik testinde negatifi gordum canisi
Cok umutlandim ya seni dusununce hayirlisi bakalmo zaman güvenme o erken gebelikten sürüsüne bereket yaptım ben koleksiyoncu dükkanı gibiyim valla bu konuda
valla inşallah tek dilegim herkes hamiş olsun ama bende olanlar cidden umut kaynagı ama yoksada kızma bana ümitlendirdi diye ama cidden bende olanlar yardımcı olsun üzülmesin kimse ona göre davranın diye diyorum ben bilmeden bir sürü saglıksız iş yaptım ve korkuyorum ya zarar verdiysem diye doktor vermemişsindir versen yaşamazdı diyor ama ne biliyim işteCok umutlandim ya seni dusununce hayirlisi bakalm
30 eylül dü canım. Belki diyorum gecikmiştir. Eşim bu sabahtan beri ben hissediyorum sen hamilesin diyorHaber verelim burdan birbirimize. İnsallah pozitif cikar. Bat ne zamandı?
inşallah öyledirrrr dogru hissetmiştir30 eylül dü canım. Belki diyorum gecikmiştir. Eşim bu sabahtan beri ben hissediyorum sen hamilesin diyor
Benimki de öyle demişti biliyor musun?30 eylül dü canım. Belki diyorum gecikmiştir. Eşim bu sabahtan beri ben hissediyorum sen hamilesin diyor
Ayy hadi insallahhhh30 eylül dü canım. Belki diyorum gecikmiştir. Eşim bu sabahtan beri ben hissediyorum sen hamilesin diyor
İnşallah canım yaa dua edin nolur. Eşim hiç bu zamana kadar söylemedi böyle bişey. İlk defa hissediyorum diyor. Kuzeni de bu ay 4 gün arka arkaya maviş gözlü bi kızım olduğunu görmüş. Ne bileyim inşallah vardırBenimki de öyle demişti biliyor musun?
Çıktı gerçekten..
Herkes yazdı aradı seni rüyamda gördüm diye..
Hatta en yakın arkadaşım 9 haftalık hamile gittik test yaptık hissediyorum hamilesin diyordu ama negatif çıktı. Sonra öğrendik varmış gerçekten
İnşallah bebeğiniz sizinledir..
Hadi inşallah canım bir daha ki girişimde güzel haberler alayım sendenİnşallah canım yaa dua edin nolur. Eşim hiç bu zamana kadar söylemedi böyle bişey. İlk defa hissediyorum diyor. Kuzeni de bu ay 4 gün arka arkaya maviş gözlü bi kızım olduğunu görmüş. Ne bileyim inşallah vardır
İnşallah canım benimmm. Sen niye giremiyorsun bu aralar?Hadi inşallah canım bir daha ki girişimde güzel haberler alayım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?