2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar iltihaplanmis olsam akintimin olmasi gerekmez mi ?

İnşallah sorun çıkmaz herşey yolundadır stresten gecikiyordur sadce cnm

Evet kizlar delirmeye basliyorum ne dusunecegimi bilemiyorum. İltihaplandim kesin diyorum sonra bakiyorum camasirimda hic akinti yok. Sonra akintisiz zaten hamilelikte olmaz diyorum sonra peceteye bi bakiyorum temizlendigim pecedede yapiskan bi akinti var. Ne dusunmeliyim yaaaa

Çok memnun olurum tarifi verebilirsin tatlım

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah... Peki bugün nasıl öğrendin kanda mi sonuç çıktı 4 günden sonra sonucun ne kadar yükseldiğini merak ediyorum aslında bize de moral oluyor

Amin darisi tum isteyenlerin basina insallah dun evde tahlil yaptim cok silik cikti umutlanmadim 29 eylulde kan verdim 1.8 bugun bas agrisiyla gittim icimde bi umut vardi yine azda olsa igne dedi doktor gebelik testi istedim degerim 105.2 olmus sok oldum defalrca kagida baktim inanamadim doktor dedi hayirli olsun hamilesin :)

Ay ne güzel ya darısı başımıza inşallah... Benimde bir hafta filan var iki gün boyunca kasik ağrısı çektim oturup kalkınca dokununca ağrı oluyordu geçti ama su anda alt karın bolgrmde şişlik var inşallah benimde nasibimde vardır

Insallah canim insallah ben daha 5 aylik evliyim ama cok istiyorduk 3 kez negatif oldu ama 4 pozitif rabbim sanada nasip etsin benim normal adet tarihim yarindi bugun ogrendim :)

4 gun arayla ogrendim bende cok kisa bi surede sasirdim bende allah nasip edince oluyor iste biz esimle sonuc kagidini almaya cesaret edemedik
Peki ilk negatif teste supheli iliskiden kac gun geçmişti bi de adetin gecikmis miydi kac gundu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…