2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah bende hamiş olurum Can'ım. Gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallah . Adetin geçip de mi yaptın test geçmeden mi
Amin darisi tum anne olmak isteyenlerin basina yumurtlama tarihini takip edin ben o sekilde yaptim bir program indirdim takvimim diye ilk ayda tuttu insallah herkese nasip olir

Amin darisi tum anne olmak isteyenlerin basina yumurtlama tarihini takip edin ben o sekilde yaptim bir program indirdim takvimim diye ilk ayda tuttu insallah herkese nasip olir
Can'ım ovulasyon testiyle bu ayımı cok güzel değerler rdim benimde ilk ayım hamilelik istememde. Yumurtlama dan 5 gün gecti göğüslerim agrıyo siş Şen'de daha yeni hamilesin değerin düşük ne gibi belirtilerin oldu

Canim bat 5 ekim daha var yani. Bende akinti olur diye dusunuyorum ama akintim bitti sadece tuvaletten sonra temizlenince pecetede yapiskan bir akinti oluyor
ya bende aynı oldu iltihap dedim hamile çıktım meger kalbi atıyormuş gerçekten ama benim mucize gibi bişeydi işte ona inanıp yapıp çgrenmem senin daha varsada kalbi atmıyordur kuzum

Benim adetten sadece bir gun once kasik agrim olurdu bu ay 15 gun onceden basladi asiri bel agrisi vardi vede bas agrisi arasira usume ve terleme bunlar disinda hic bir belirtim olmadi

Insallah canim insallah ben daha 5 aylik evliyim ama cok istiyorduk 3 kez negatif oldu ama 4 pozitif rabbim sanada nasip etsin benim normal adet tarihim yarindi bugun ogrendim :)
Ay canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benimde 5 gün sonra adetim ama inşallah olmam şüphelerim var ama tahlil yapmicam inat ettim bu ay direk doktora gidicem inşallah müjdeli haberi alırım. Bende 2 senelik evliyim 7 aydır uğraşıyoruz inşallah 7. Ayında pozitifi alırım dualarinizi nolur eksik etmeyin

Dualarim seninle canim insallah hayirli hberlerini aliriz

Amin canım darısı tüm isteyenlere inşallah

Canim sen kac gun once idrarda pozitifi gormemis miydin..bugun nasil 63 olur.
Canım ben idrarda çok silik gördüm. Normalde yani normal gebelikte idrar testlerinde kıpkırmızı çıkar. 4 haftalık olur gebelik ve hcg yüksektir. Ama ben 2 hafta geriden geliyorum geç döllenme olduğu için. Değer düşük bu sebeple.

Sanırım kimse takmiyo dediklerimi :)) artık kendim çıkarım işin içinden..
Canım iyi de bu teste ne gerek var?
Zaten idrara hcg geçince idrar testinde pozitif çıkar. Köpürme çökme vs de idrarda hcg varsa oluyordur yani hamilesindir. Gider 3 tl lik test alır yaparsın orada zaten çıkar idrara geçince.

Kaç günde bir adet oluyorsun canım? Bende 6. gün geçince idrarda çıktı. Bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…