- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Aynen bende de su gibi renksizCanim bat 5 ekim daha var yani. Bende akinti olur diye dusunuyorum ama akintim bitti sadece tuvaletten sonra temizlenince pecetede yapiskan bir akinti oluyor
Amin darisi tum anne olmak isteyenlerin basina yumurtlama tarihini takip edin ben o sekilde yaptim bir program indirdim takvimim diye ilk ayda tuttu insallah herkese nasip olirİnşallah bende hamiş olurum Can'ım. Gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallah . Adetin geçip de mi yaptın test geçmeden mi
Can'ım ovulasyon testiyle bu ayımı cok güzel değerler rdim benimde ilk ayım hamilelik istememde. Yumurtlama dan 5 gün gecti göğüslerim agrıyo siş Şen'de daha yeni hamilesin değerin düşük ne gibi belirtilerin olduAmin darisi tum anne olmak isteyenlerin basina yumurtlama tarihini takip edin ben o sekilde yaptim bir program indirdim takvimim diye ilk ayda tuttu insallah herkese nasip olir
ya bende aynı oldu iltihap dedim hamile çıktım meger kalbi atıyormuş gerçekten ama benim mucize gibi bişeydi işte ona inanıp yapıp çgrenmem senin daha varsada kalbi atmıyordur kuzumCanim bat 5 ekim daha var yani. Bende akinti olur diye dusunuyorum ama akintim bitti sadece tuvaletten sonra temizlenince pecetede yapiskan bir akinti oluyor
Sende yok demi kirmizilar hala ? Sanirim bende senin gibi olcam allah hayirlara cikarsin hamiş olalim insallahAynen bende de su gibi renksiz
Bugun erken gebelik testinde negatifi gordum canisiya bende aynı oldu iltihap dedim hamile çıktım meger kalbi atıyormuş gerçekten ama benim mucize gibi bişeydi işte ona inanıp yapıp çgrenmem senin daha varsada kalbi atmıyordur kuzum
Benim adetten sadece bir gun once kasik agrim olurdu bu ay 15 gun onceden basladi asiri bel agrisi vardi vede bas agrisi arasira usume ve terleme bunlar disinda hic bir belirtim olmadiCan'ım ovulasyon testiyle bu ayımı cok güzel değerler rdim benimde ilk ayım hamilelik istememde. Yumurtlama dan 5 gün gecti göğüslerim agrıyo siş Şen'de daha yeni hamilesin değerin düşük ne gibi belirtilerin oldu
Ay canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benimde 5 gün sonra adetim ama inşallah olmam şüphelerim var ama tahlil yapmicam inat ettim bu ay direk doktora gidicem inşallah müjdeli haberi alırım. Bende 2 senelik evliyim 7 aydır uğraşıyoruz inşallah 7. Ayında pozitifi alırım dualarinizi nolur eksik etmeyinInsallah canim insallah ben daha 5 aylik evliyim ama cok istiyorduk 3 kez negatif oldu ama 4 pozitif rabbim sanada nasip etsin benim normal adet tarihim yarindi bugun ogrendim :)
Dualarim seninle canim insallah hayirli hberlerini alirizAy canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benimde 5 gün sonra adetim ama inşallah olmam şüphelerim var ama tahlil yapmicam inat ettim bu ay direk doktora gidicem inşallah müjdeli haberi alırım. Bende 2 senelik evliyim 7 aydır uğraşıyoruz inşallah 7. Ayında pozitifi alırım dualarinizi nolur eksik etmeyin
insaAllah canım Allah razı olsunİnşallah sorun çıkmaz herşey yolundadır stresten gecikiyordur sadce cnm
İnşallah...Dualarim seninle canim insallah hayirli hberlerini aliriz
Amin canım teşekkür ederimhadi yaa ayy inşallah canım yaa hasret hayırlısı ile sona ersin bebeğim gelsin artık inşallah :)
Sen de sağlıkla al kucağına sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah tatlım
Amin canım çok sağolgozun aydin canim.saglikla kucagina al bebisini
Amin canım çok sağolCanım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım darısı tüm isteyenlere inşallahKızlar herkese günaydın hayırlı sabahlarBeklenen ekim ayı geldi çattı sonunda, hepimize uğur getirsin inşallah O onurumbenim @Beklenencanim kızlar sizlerede hayırlı uğurlu olsun, allah hayırlısıyla kucağınıza bebişlerinizi almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua edin olurmu artık hamişsiniz bende bugün reglim bitti ilk kez soğan kürüne başlıycam bakalım hayırlısı, inşallah bizimde işimize yarar
Canım ben idrarda çok silik gördüm. Normalde yani normal gebelikte idrar testlerinde kıpkırmızı çıkar. 4 haftalık olur gebelik ve hcg yüksektir. Ama ben 2 hafta geriden geliyorum geç döllenme olduğu için. Değer düşük bu sebeple.Canim sen kac gun once idrarda pozitifi gormemis miydin..bugun nasil 63 olur.
Canım iyi de bu teste ne gerek var?Sanırım kimse takmiyo dediklerimi :)) artık kendim çıkarım işin içinden..
Kaç günde bir adet oluyorsun canım? Bende 6. gün geçince idrarda çıktı. Bekle bakalım1 yıllık evliyim bizde düşünüyoruz çocuk rabbim nasip eder insallh bu ay belirtiler var 3 4 gun yumurta aki gibi akintim geldi gunume daha vardı göğüs uçları agrimaya basldi halszlik sivilce çıktı yüzümde kuruluk oldu sağ tarifmda iğne batar gibi agri giriyor bugün 32 gun oldu dünden beride belim ağrıyorumitlenmkte istemiyorum mazeret olunca morelim çok bozuluyor
Canım ben adetim 2 gün geçmişti negatifi gördüm erken testte. Ondan 2 gün sonra da kanda gördüm yıkıldım. Ondan 2 gün sonra ucuz testte çok silik erken testte çift çizgi gördüm. Hiç belli olmaz bu işlerBugun erken gebelik testinde negatifi gordum canisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?