2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya bnm takildigim konu idrar testinde silikte olsa cikan cizginin hcg degeri 63 ten cok daha fazla oluyor.oyuzden sasirdim.erken gebelik testiydi sanirim senin ki..2 gun sonra bidaha baktrdin mi ..hayirli oksun bu arada saglikla kucagina alirsin inş.darisi basimiza

Hamilesin canım hayırlı olsun ama iki günde bir kan ver iki katına artması gerek sağlıklı ise iki katına artar saglikskzsa vücut kendiliğinden atar

Biz
Ayniyiz kuzum degisen bisey yok. Hamisler cogaliyor sukur. Bende bisey yok ama hayat iste kader Rabbim buyuk

Sagol kardeşim Allah razı olsun insallah hamileyimdir saglıkla. Darısı bütün bekleyenler icin olsun insallahhhh. Yarın kan vereceğim insallah
İnşallah canım sağlıklıdır. Kötü düşünme hiç hep olumlu düşün. Ben nabayım gün içinde yapayım mı sence

Kizlar birsey soracam....ben söktürücü kullaniyorum adet olmadim daha illa bitince mi hasta olurum...bugun bitecek sanırım artık hasta olayim istiyorum

BiraZdan doktora gitcem. Randevu almıştım. En azından bi sıkıntı olup olmadıgını ögrenmek istedigimi söylicem. Bu durumda alttan muayene mi ediliyo yoksa ultrasonla mı ? Bilgisi olan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…