Ya bnm takildigim konu idrar testinde silikte olsa cikan cizginin hcg degeri 63 ten cok daha fazla oluyor.oyuzden sasirdim.erken gebelik testiydi sanirim senin ki..2 gun sonra bidaha baktrdin mi ..hayirli oksun bu arada saglikla kucagina alirsin inş.darisi basimizaCanım ben idrarda çok silik gördüm. Normalde yani normal gebelikte idrar testlerinde kıpkırmızı çıkar. 4 haftalık olur gebelik ve hcg yüksektir. Ama ben 2 hafta geriden geliyorum geç döllenme olduğu için. Değer düşük bu sebeple.
Hamilesin canım hayırlı olsun ama iki günde bir kan ver iki katına artması gerek sağlıklı ise iki katına artar saglikskzsa vücut kendiliğinden atarArkadaşlar selam benim günüm den 12 gün geçti kasıklarım agriyor goguslerim sisti uçları da agriyor karın bolgemde ve kasıklarım da sertlik var kan testim 11.7 çıktı doktor belli birşey yok dedi hamilemiyim sizce ? Acil cevaplarinizi bekliyorum.
Ayniyiz kuzum degisen bisey yok. Hamisler cogaliyor sukur. Bende bisey yok ama hayat iste kader Rabbim buyukSmile Forever
EceCigdem
@masntrk selam kızlar etiletlemişsini beni ben bu ay beklemiyorul zaten hiç olmadı denecek kadar müsait olamadık doğru dürüst en etkili günlerde kaçtı olduysa da Allahın işidir ama sanmıyorum bugün yarın bat ve karnım ağrıyo regl yolda yani zaten tek düşüncem 3.gunu dr a gidip testimi yineletmek yeniletmek. Doktorun bile anlam veremediği fsh dusmus olcakmı bakalım vajinal muayene gorunen bir suru yumurtalar o ara ilişki olsaydı tutardı belki ama malesef kaçırdık kısmet bakalım olcaksa nasip eder Allah bu ayım çok dusuncesiz geçti yani bat bile gelmiş farkında değilim hamilelik ihtimal vermeyince insnaın aklıuna bile gelmiyor valla.
Yarın ailem gelcek kızlaristrrdim güzel haber vereyim ama olmadı. fazla giremiyorum zaten bu aralar yoğun günlerim. Tek isteğim 1 kasım eşimin doğum gününe supriz yapmak bu ay olmadı çunku biliom üstelik bi sonrati batım 31 1 falan kısmet belki güler yuzum. Çok konuştum sizlrrden ne haberrr
Günaydın canımGunaydinlar
Günaydın canımGunaydin beybisilerrrbat a 2 gun sizden naberr
Yaaa tebrik ederim canınmm. İnşallah darısı başımadır. Ben unuttum sabah o mahmurlukla. Tuvalete girdiktem sonra aklıma geldi. Yapsam mı ki acaba gün içindeGünaydın hanımlar.
Sabah ki yaptıgım test
İnşallah canım sağlıklıdır. Kötü düşünme hiç hep olumlu düşün. Ben nabayım gün içinde yapayım mı senceSagol kardeşim Allah razı olsun insallah hamileyimdir saglıkla. Darısı bütün bekleyenler icin olsun insallahhhh. Yarın kan vereceğim insallah
Benimkide boyle cikmisti insallh hamilesindir :)Günaydın hanımlar.
Sabah ki yaptıgım test
Günaydın hanımlar.
Sabah ki yaptıgım test
Günaydın hanımlar.
Sabah ki yaptıgım test
İnsallah bitanem yaa. Bence bat geçtiyse yap gün içinde Zaten gebelik varsa çıkarİnşallah canım sağlıklıdır. Kötü düşünme hiç hep olumlu düşün. Ben nabayım gün içinde yapayım mı sence
Sağol canım Allah razı olsun. Bat 4 gün falan geçti galiba. Rabbimm kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip olsun saglıkla hayırla insallahCanımm benim tebrik ederimm haftanın en güzeli haberi oldu. Darısı bizlere inşallahhh
İnsallah iyi düşünmeye calisiyorum. Bir kesmeli gebelik geçirdim onun korkusu varİnşallah canım sağlıklıdır. Kötü düşünme hiç hep olumlu düşün. Ben nabayım gün içinde yapayım mı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?