Bat geçti canım da negatif görmekten de kprkuyorum gerçi ama böyle pozitifleri görünce de hevesleniyorumİnsallah bitanem yaa. Bence bat geçtiyse yap gün içinde Zaten gebelik varsa çıkar
bide ruyamda bebek düşünüyormuşm çok etkilendim ya.bayagi bebekti gördümgunaydin arkadaşlar benim bat a 5 gün var çok merak ediyorum günlerdir.bugun alsam yarin sabah yapsam cikar mi sizce.
Kesmeli gebelik mi ? O ne canımİnsallah iyi düşünmeye calisiyorum. Bir kesmeli gebelik geçirdim onun korkusu var
Yanlış yazılmış canım ya dış gebelik demek istedimKesmeli gebelik mi ? O ne canım
Canım benim 4 gün falan geçmişti ama adetlerimBat geçti canım da negatif görmekten de kprkuyorum gerçi ama böyle pozitifleri görünce de hevesleniyorumsenin ne kadar geçmişti ?
gunaydin arkadaşlar benim bat a 5 gün var çok merak ediyorum günlerdir.bugun alsam yarin sabah yapsam cikar mi sizce.
canim erken gebelik testi farkli mi oluyorGeç döllenme olmadıysa çıkma ihtimali var
Erken gebelik testi ile
Aminnnn bitanem Allah razı olsun Rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin :)))Kızlar günaydın
Haftaya güzel bi haberle başlamışız, maaşallahAy12live inşallah bu sefer hayırlı bi hamilelik geçirirsin, rabbim gönlüne göre versin inşallah
yokmu başka bugün test yapacak olan? Hamişlerimiz çoğalsınbende netten ovu testi almıştım geçen hafta, onun gelmesini bekliyorum bugün, bakalım bu hafta içi başlamam lazım
canim erken gebelik testi farkli mi oluyor
Hayirlisi olsun canim dha iyi bir gun daha beklemis olursun isteGünaydın canımbenim bat geçti gelen giden yok şu an. Bu sabah test yapçaktım uyku sersemi tuvalete girdikten sonra test yapacağım aklıma geldi
Belki de bugün adet olucam Allah test yapmamı engellediHayirlisi olsun canim dha iyi bir gun daha beklemis olursun iste
Allah buyuk canim belli mi olur belkide olmazsinBelki de bugün adet olucam Allah test yapmamı engelledi
İnşallah canım yaa hayırlısı artık. İlk gebeliğim sağlıksız olduğu için artık sağlıklı olacaksa inşallah hamileyimdirAllah buyuk canim belli mi olur belkide olmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?