2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

gunaydin arkadaşlar benim bat a 5 gün var çok merak ediyorum günlerdir.bugun alsam yarin sabah yapsam cikar mi sizce.

Kızlar günaydın
Haftaya güzel bi haberle başlamışız, maaşallah Ay12live inşallah bu sefer hayırlı bi hamilelik geçirirsin, rabbim gönlüne göre versin inşallah
yokmu başka bugün test yapacak olan? Hamişlerimiz çoğalsın bende netten ovu testi almıştım geçen hafta, onun gelmesini bekliyorum bugün, bakalım bu hafta içi başlamam lazım

Aminnnn bitanem Allah razı olsun Rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin :)))

canim erken gebelik testi farkli mi oluyor

Evet canım daha pahalı tabi ama 6gun öncesi ne kadar sonuç veriyor ama tavsiyem adet gecikmenin olursa test yaptirman çünkü bazen oluşan gebelikler eksiklikler nedeniyle iptal olabiliyor muş pozitif olmasına rağmen bu dusuk sayilmiyormus ama sonuçta insan uzulur

Tüm hamişler size bir sorum var bu aralar aşırı gerinme ihtiyacı duyuyorum bebise birşey olur diye korkuyorum sizde de var mı bu

Kızlar hangi testi öneriyorsunuz ? Çıkıp alıcam gün içinde. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam hangi marka testi alayim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…