2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ama benim 1 önceki hamileliğim de bebek öldüğü için sanırım riskli hamilelik grubuna giriyorum bu yüzden önceden kullanmam gereken ilaç yada koruma amaçlı bir tedavi uygulanabilir yani hamileliğin başında önlem almak gerekiyor sanırım

Gunaydin kizlar size birsey sorucam adetime 3 gun kala idrar testi yapmistim cok hafif silikti 1 gun kala yani bugun yaptim sbh cizgi daha belirginlesmisti ama tam bi netlik yoktu acaba gercekden hamilemiyim?hamileysem yarin doktra gtsem acaba kese gorunur mu? Yoksa pazartesiye mi biraksam

Gunaydın canım bildigim kadarıyla kese hemen gozukmuyor bence once bi kan testi yaptır kan degerine gore burdaki arkadaslar kesenin gozukup gozukmeyecegini soyleyebilirler sana canım

Merhaba arkadaslar girmeyeli topigimiz kalabalıklasmıs ve bir suru guzel haber alan arkadaslar var hepinize hayırlı ugurlu olsun allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İNŞALLAH
Bizlerede nasip etsin rabbim herkesin kalbindeki duayı kabul etsin rabbim ben gecen ay kırmızaları görünce baya kotü oldum biraz sessizligimi koruyorum ama hepinizi takip ediyorum. EceCigdem Dontsay L lucccck @Senur94 O onurumbenim
ve diger tum arkadaşlara slm olsun

Kan degeri belirli bi degere ulasinca kese gözüküyor ...adetin gecsin git ya kan ver ya da merak ediyorsan muyene ol ...kiminde 4 haftalikken görülebiliyor kiminde 5 kiminde 6 olunca mesela bende gözükmüyordu bi türlü tabi kaybettimde kişiden kisiye degisiyor cnm anlayacagin

günaydın canım..amin..inşallah :) midem bulanıyor acaip bir de baş ağrısı başladı dündendir..kasıklar ağrıyor..bat dündü bakalım Allah nasip eder inşallah
Inssss nasip eder benim olmayinca ins bati olanlarin kirmizilari olmazda onlarin bebisi olsun diye duaciyim...dilerim Insss bu ay nasip etmistir allah hamilesindir

Bence hamilesin canım sonuçta reglin yaklaştıkça çizgi belirginleşmiş biran önce kan ver bence şimdiden hayırlı olsun tatlım

Canım baa doktor dedi 2,5-3 litre içmek gerekiyormuş. Ki tüm beslnme uzmanları aynı şeyi söylüyor. Proteini alıyorum zaten hergün. Muhakkak et-süt yumurta var hergün. Belki ablanın hamilelik öncesi de problemi vardı.. Zaten normalde hergün 2 lt içmekgerek. Gebelik için 3 litre. Artı şimdi baktım idrarla protein atımı diye hiçbir şey bulmadım. Sodyum atılıyormuş. 2,5 lt içersen de çorba falanla 3 lt ye tamamlayın sıvı alımını diyorlar. Tekrar sorarım ama doktora şimdi kafama takıldı.
Ama şu kesin protein fazlası varsa atılırmış yoksa atılmıyormuş..

Düşünmek istemiyorum düşünmiyim diyorum ama birkaç kez sağ kasığımda acayip bir his vardı şimdi sol tarafa geçti nasıl desem acayip ya tarif edemiyorum ALLAH hayır etsin İnşaaAllah kötü bişey çıkmasında..
Dün kan değerlerime baktırmak için kan vermeye gittim benim d vitaminim düşük birkaç aydır bi türlü yükselemedi şimdi bakayım ne alemde en son ağustosta yaptırmıştım
Kızlar eğer baktırmadıyasanız mutlaka kan değerlerinize baktırın benden söylemesi bazı vitamin eksiklikleri gebeliğe engel oluyor bilginiz olsun

Canım silikse gözükmez. Kan ver bakalım kaç çıkacak değer. HCG 2000 olmadan kese gözükmüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…