aminnn...anne olmak istiyen tüm kadınları annelik mertebesinden eksik etme RABBİMRabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşlh burda uzun zamandır bekleyen arkadaslar var Rabbim tez zamanda sevindirsin inşlh
Yaptırdım canım dün. Bhcg 95.6 çıktı. Daha yenicanım hayırlı olsun yeni bir hamilelik gibi kan testi yaptırdın mı?
Yaptırdım canım dün. Bhcg 95.6 çıktı. Daha yeni
benimde bat 9 ekim bende meraktan çatlıyorum ama dayanabilirsem yapmicam test falaninsallah canim.ama bu bana akil payi oldu.birdaha adetimi 10 gun gecmeden dojtora gitmiycem
Gunaydın canım bildigim kadarıyla kese hemen gozukmuyor bence once bi kan testi yaptır kan degerine gore burdaki arkadaslar kesenin gozukup gozukmeyecegini soyleyebilirler sana canımGunaydin kizlar size birsey sorucam adetime 3 gun kala idrar testi yapmistim cok hafif silikti 1 gun kala yani bugun yaptim sbh cizgi daha belirginlesmisti ama tam bi netlik yoktu acaba gercekden hamilemiyim?hamileysem yarin doktra gtsem acaba kese gorunur mu? Yoksa pazartesiye mi biraksam
Adet gecikmesi 1 hafta oldu. Beta 147 cikti canim. Normal mi ? Korkuyorum Yageçen sene dış gebelik geçirdim değerlerim iki katına cikmiyordu
günaydın canım..amin..inşallah :) midem bulanıyor acaip bir de baş ağrısı başladı dündendir..kasıklar ağrıyor..bat dündü bakalım Allah nasip eder inşallahGunaydinnnnn herkese bati olanlar ins kırmızılari görmez
Kan degeri belirli bi degere ulasinca kese gözüküyor ...adetin gecsin git ya kan ver ya da merak ediyorsan muyene ol ...kiminde 4 haftalikken görülebiliyor kiminde 5 kiminde 6 olunca mesela bende gözükmüyordu bi türlü tabi kaybettimde kişiden kisiye degisiyor cnm anlayacaginGunaydin kizlar size birsey sorucam adetime 3 gun kala idrar testi yapmistim cok hafif silikti 1 gun kala yani bugun yaptim sbh cizgi daha belirginlesmisti ama tam bi netlik yoktu acaba gercekden hamilemiyim?hamileysem yarin doktra gtsem acaba kese gorunur mu? Yoksa pazartesiye mi biraksam
Inssss nasip eder benim olmayinca ins bati olanlarin kirmizilari olmazda onlarin bebisi olsun diye duaciyim...dilerim Insss bu ay nasip etmistir allah hamilesindirgünaydın canım..amin..inşallah :) midem bulanıyor acaip bir de baş ağrısı başladı dündendir..kasıklar ağrıyor..bat dündü bakalım Allah nasip eder inşallah
Bence hamilesin canım sonuçta reglin yaklaştıkça çizgi belirginleşmiş biran önce kan ver bence şimdiden hayırlı olsun tatlımGunaydin kizlar size birsey sorucam adetime 3 gun kala idrar testi yapmistim cok hafif silikti 1 gun kala yani bugun yaptim sbh cizgi daha belirginlesmisti ama tam bi netlik yoktu acaba gercekden hamilemiyim?hamileysem yarin doktra gtsem acaba kese gorunur mu? Yoksa pazartesiye mi biraksam
Canım baa doktor dedi 2,5-3 litre içmek gerekiyormuş. Ki tüm beslnme uzmanları aynı şeyi söylüyor. Proteini alıyorum zaten hergün. Muhakkak et-süt yumurta var hergün. Belki ablanın hamilelik öncesi de problemi vardı.. Zaten normalde hergün 2 lt içmekgerek. Gebelik için 3 litre. Artı şimdi baktım idrarla protein atımı diye hiçbir şey bulmadım. Sodyum atılıyormuş. 2,5 lt içersen de çorba falanla 3 lt ye tamamlayın sıvı alımını diyorlar. Tekrar sorarım ama doktora şimdi kafama takıldı.Aşırı su içmek vücuttaki proteinin idrarla atılmasını sağlıyor 3 litre fazla diye düşünüyorum çünkü benim ablamda hamile şuan 7 aylık ve bu zamana kadar hiç 3 litre su içmedi ama suyu normal şuan ve o kadar dikkat etmesine rağmen herşeyi yemesine rağmen proteini sınırda nedense anlayamıyoruz bi türlü
Maaşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı naip etsinYaptırdım canım dün. Bhcg 95.6 çıktı. Daha yeni
Canım silikse gözükmez. Kan ver bakalım kaç çıkacak değer. HCG 2000 olmadan kese gözükmüyormuş.Gunaydin kizlar size birsey sorucam adetime 3 gun kala idrar testi yapmistim cok hafif silikti 1 gun kala yani bugun yaptim sbh cizgi daha belirginlesmisti ama tam bi netlik yoktu acaba gercekden hamilemiyim?hamileysem yarin doktra gtsem acaba kese gorunur mu? Yoksa pazartesiye mi biraksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?