- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Canım baa doktor dedi 2,5-3 litre içmek gerekiyormuş. Ki tüm beslnme uzmanları aynı şeyi söylüyor. Proteini alıyorum zaten hergün. Muhakkak et-süt yumurta var hergün. Belki ablanın hamilelik öncesi de problemi vardı.. Zaten normalde hergün 2 lt içmekgerek. Gebelik için 3 litre. Artı şimdi baktım idrarla protein atımı diye hiçbir şey bulmadım. Sodyum atılıyormuş. 2,5 lt içersen de çorba falanla 3 lt ye tamamlayın sıvı alımını diyorlar. Tekrar sorarım ama doktora şimdi kafama takıldı.
Ama şu kesin protein fazlası varsa atılırmış yoksa atılmıyormuş..
Evet canım haklısın. Bir vitamin çok şeye sebep olabiliyor.Düşünmek istemiyorum düşünmiyim diyorum ama birkaç kez sağ kasığımda acayip bir his vardı şimdi sol tarafa geçti nasıl desem acayip ya tarif edemiyorum ALLAH hayır etsin İnşaaAllah kötü bişey çıkmasında..
Dün kan değerlerime baktırmak için kan vermeye gittim benim d vitaminim düşük birkaç aydır bi türlü yükselemedi şimdi bakayım ne alemde en son ağustosta yaptırmıştım
Kızlar eğer baktırmadıyasanız mutlaka kan değerlerinize baktırın benden söylemesi bazı vitamin eksiklikleri gebeliğe engel oluyor bilginiz olsun
Canım ablanın vitaminlerini bebiş almış götürmüşİnşallah öyledir canım bizde öyle duyduk ablamın vitamin değerleri hamilelikten önce yüksekti o 7 ay boyunca 3 litre su içmedi hiç ve suyu normal çok şükür
Her doktor da nedense aynı şeyi söylemiyor sana öyle dediyse öyle yap tabi sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Merhaba arkadaslar girmeyeli topigimiz kalabalıklasmıs ve bir suru guzel haber alan arkadaslar var hepinize hayırlı ugurlu olsun allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İNŞALLAH
Bizlerede nasip etsin rabbim herkesin kalbindeki duayı kabul etsin rabbim ben gecen ay kırmızaları görünce baya kotü oldum biraz sessizligimi koruyorum ama hepinizi takip ediyorum. @EceCigdem @Dontsay L lucccck @Senur94 O onurumbenim
ve diger tum arkadaşlara slm olsun
Su içmekten tuvaletten çıkamıyorum.
Hiç su içmezdim ben ama hamilelikte 3 litre içmek gerekiyormuş.
2 bardak süt içiyorum. Yoğurt yaptım kendime kuru meyvelerle karıştırıp 1 kase yiyorum muhakkak.
Sen neler yapıyorsun
amin canim.inşallah guzel haberleri alirsinkızlar benimde BAT bügün hayırlısı inşallah öğleden sonra doktor randevum var pek ümitli değilim ama yinede heyecanlıyım tabi.rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyu tatmayı
Canım ablanın vitaminlerini bebiş almış götürmüş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip ietsin
Sagol canım iyi dileklerin için, ne güzel işte en azından birbirimize destek oluyoruz Allah inşallah hayırlı haberlerle buluştursun bizleri burada...amin canim.inşallah guzel haberleri alirsin
2000 mi daha benimkinin cok yolu varCanım silikse gözükmez. Kan ver bakalım kaç çıkacak değer. HCG 2000 olmadan kese gözükmüyormuş.
banada doktor o ilaci verdi canim.insallah bebisime faydali olurKızlar günaydın pek yazamıyorum çalıştığım için ama her yazdığınızı okuyorum.
Biz geçen ay denemeye başlamıştık 1 yıllık evliyiz bat dün bitti bu ay çalışmalar başlasın bakalımBir tavsiye benim doktorum çok iyi bir doktor Folio diye folik asit içiyorum biraz pahalı ama tavsiye ederim. Bu ay inş tüm listemiz güzel haberler alırız inşaallah
selam babies aynı sorun bizde de var eşin sigara kullanıyorsa bıraksın, hiç olmadı azaltsın. Ben aylardır keçiboynuzu kürü yapıyorum içiyor. Bu ay sonu belli olacak bakalım bir ilerleme olmuş mu haberdar ederim sizde uygularsınız.Spermiogramda normal morfoloji 0 cikti canim.yani hepsinde sekil bozuklugu varmis
geçmiş olsun canım kistin kaç cm ve nerede 1 senedir adet olamıyor musun kürtajdan sonra mı oluştucanım maalesef ben de kist var regl olamıyorum 1 senedir falan tedaviye başlıcam o yüzden bat bildiremiyorum sana...istersen silebilirsin listeden nasıl istersen
kizlar neden cevap vermiyorsunuz yaa.bunlar belirti olabilir mikizlar baş agrisi bel agrisi ve çok su icme ağız kurulugu belirti mi...bat son 3
günaydın kızlar nasılsınız morsevdam5 canım ben 55 gün önce kürtaj oldum korundum hala adetimi bekliyorum onun için ben bat veremiycem canım bir adet olayım bende korunmayacam ama olamıyorum@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@Lknrokan35
@Simmet
@Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
L lucccck O onurumbenim
Her hafta en az 2 defa baklagil tüketmeyi unutmayın çok önemli özellikle yeşil mercimek nohut ve kuru fasulye.. bide yeşil yapraklı sebzeleri çiğ tüketmeye çalışın örneğin ıspanağı iyice yıkayıp çiğ olarak salatanıza katıp üstüne limon sıkarak yiyin o şekilde vücudunuz bütün vitaminlerini alır pişirirseniz vitaminler ölüyo
Ayrıca ceviz badem ve fındık
inşallah hamişsindirkızlar benimde BAT bügün hayırlısı inşallah öğleden sonra doktor randevum var pek ümitli değilim ama yinede heyecanlıyım tabi.rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyu tatmayı
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşlh burda uzun zamandır bekleyen arkadaslar var Rabbim tez zamanda sevindirsin inşlh
Canım dış gebelikle ne alakası var?
Bak bende de ağrı geziyordu. Hamile olduğumu öğrendim halen geziyor. Alttan sağdan soldan
Getirme aklına böyle şeyler
Adet gecikmesi 1 hafta oldu. Beta 147 cikti canim. Normal mi ? Korkuyorum Yageçen sene dış gebelik geçirdim değerlerim iki katına cikmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?