2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah öyledir canım bizde öyle duyduk ablamın vitamin değerleri hamilelikten önce yüksekti o 7 ay boyunca 3 litre su içmedi hiç ve suyu normal çok şükür
Her doktor da nedense aynı şeyi söylemiyor sana öyle dediyse öyle yap tabi sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah

kizlar baş agrisi bel agrisi ve çok su icme ağız kurulugu belirti mi...bat son 3

Evet canım haklısın. Bir vitamin çok şeye sebep olabiliyor.

Canım ablanın vitaminlerini bebiş almış götürmüş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım moralini yüksek tut inşallah hayirlisiyla sıra sizde güzel haberler bekliyoruz bizde

Sütü pek sevmiyorum ben yoğurt yiyorum meyve yiyorum küçük balıklardan yiyorum dediğin gibi bol bol su içiyorum. Bu arada prebiotik olmayan süt ve ürünlerini kullanmayın diyorlar evde yapma istersen canim

Asitli ve kafeinli şeyler icmiyorum

Ağır kaldırmiyorum uzanmiyorum yükseğe

Kızlar günaydın pek yazamıyorum çalıştığım için ama her yazdığınızı okuyorum.
Biz geçen ay denemeye başlamıştık 1 yıllık evliyiz bat dün bitti bu ay çalışmalar başlasın bakalım Bir tavsiye benim doktorum çok iyi bir doktor Folio diye folik asit içiyorum biraz pahalı ama tavsiye ederim. Bu ay inş tüm listemiz güzel haberler alırız inşaallah

Canım ablanın vitaminlerini bebiş almış götürmüş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip ietsin

He yav götürdü ama haftasına göre kilosu düşükmüş ablam da 2,5 kilo doğmuş belki ondan öyledir sağlıklı olsunda inşallah onu dört gözle bekliyoruz sende hayırlısıyla sağ salim alırsın inşallah kucağına

L lucccck O onurumbenim
Her hafta en az 2 defa baklagil tüketmeyi unutmayın çok önemli özellikle yeşil mercimek nohut ve kuru fasulye.. bide yeşil yapraklı sebzeleri çiğ tüketmeye çalışın örneğin ıspanağı iyice yıkayıp çiğ olarak salatanıza katıp üstüne limon sıkarak yiyin o şekilde vücudunuz bütün vitaminlerini alır pişirirseniz vitaminler ölüyo
Ayrıca ceviz badem ve fındık

banada doktor o ilaci verdi canim.insallah bebisime faydali olur

Spermiogramda normal morfoloji 0 cikti canim.yani hepsinde sekil bozuklugu varmis
selam babies aynı sorun bizde de var eşin sigara kullanıyorsa bıraksın, hiç olmadı azaltsın. Ben aylardır keçiboynuzu kürü yapıyorum içiyor. Bu ay sonu belli olacak bakalım bir ilerleme olmuş mu haberdar ederim sizde uygularsınız.

günaydın kızlar nasılsınız morsevdam5 canım ben 55 gün önce kürtaj oldum korundum hala adetimi bekliyorum onun için ben bat veremiycem canım bir adet olayım bende korunmayacam ama olamıyorum

Teşekkürler canimm

Günaydın kızlar naslsınızz

Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşlh burda uzun zamandır bekleyen arkadaslar var Rabbim tez zamanda sevindirsin inşlh

Merhaba cnm aminn inşallah dualarımız kabul olur...acaba senin ismin azize mi?

Canım dış gebelikle ne alakası var?
Bak bende de ağrı geziyordu. Hamile olduğumu öğrendim halen geziyor. Alttan sağdan soldan
Getirme aklına böyle şeyler

İnşallh yaa ama ne bileyip hep okuyorum ya dış gebelikmi die acba dio insan..teşekkür ederim moral için

Adet gecikmesi 1 hafta oldu. Beta 147 cikti canim. Normal mi ? Korkuyorum Ya geçen sene dış gebelik geçirdim değerlerim iki katına cikmiyordu

İnşallah değildir gersey normaldır..bnde okuya okuya korkmaya başladm...dış gebelik ihtimalinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…