2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım hoşgeldin. Erken ve bunlar yumurtlama belirtileri. Akıntın var mı?
Belirtiler bu kadar erken başlamıyor.

Canım dış gebelikle ne alakası var?
Bak bende de ağrı geziyordu. Hamile olduğumu öğrendim halen geziyor. Alttan sağdan soldan
Getirme aklına böyle şeyler

O kadar bunaldim ki düşünmekten.. Doktora gitmekten de usandim artik. Yumurta catlayali en az 19 20 gun oldu . 30 unda test 0.1 di zaten olsa cikardi o zaman. Off offf darlandim uyku girmiyo gözüme
Canım ben gebeliğimi öğrenene kadar 2 kez kan yaptırdım. Hem de 4 gün geçmişti adetten.
6. gün öylesine test yaptım idrarda çıktı.
Rabbimden ümit kesilmez.

Canım günaydın.
lekelenmesi olan var aramızda ama üstüne gören yok.
Ama zaten normal olarak adet oluyorsan yoktur.
Üstüne görme adet gibi olmuyormuş.

Ya arkadaşlar yerleşme kanaması hemen oluyor mu hamile kalınca hemen belirtiler başlar mı benim bi haftadır sabahları ve geceleri midem bulanıyor iki akşam da kasıklarımda çok sancı oldu ama daha bat tarihim gelmedi (16ekim)denemeye başlayalı iki ayı geçti hala güzel bi haber alamadım moralim bozulup duruyor artık folik asit de kullanıyorum ama neden hala bişey yok

Canım hemen olmaz belirtiler. adete yakın oluyor. Mide bulantısı da çoğu zaman erken başlamaz Senin yumurtlama tarihin yaklaşmış ya da gelmiş ondandır belirtiler. Denemeye devam kuzum. Bak ben adetime yakın hamile kaldım.
Gün aşırı çalışın
Çocuk yapmak hiç kolay değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…