- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Canım hoşgeldin. Erken ve bunlar yumurtlama belirtileri. Akıntın var mı?Merhaba kadinlar ben de hamile kalmak istiyorum.. gecen aydan beri başladik ama regl oldum 9 gün önce bitti.ve bi kac gundur cok midem bulaniyo belim agriyo ve adet olucakmişim gibi ara ara kasiklarimda agri oluyo acaba regl oldugu halde hamile olan var mi aranizda..18 gun var reglime daha..erken olur diye test yapmiyorum ama icim icimi yoyo ayni zamanda
Canım dış gebelikle ne alakası var?Kızlar ya uyuyamadım aklma takıldı bi yerde gördüm kasık ağrısı dış gebelik olabilir dio acba bnmde mi dış gebelik ama agrı sabit bi yerde değil bi sağ tarfta bi sol bazen altta bazen komple korku sardı...
Dra gitsem hemn dr bulamam birçoğunu denedim menun kalmdım off
Emeğine sağlık canım yoruyoruz seniListe hazır canlar perşembe yüklerim yani yazarım
Canım günaydın. Bat bir sonraki adet tarihi oluyor. Sat geçmiş adet tarihiYa sorması ayıp bu bat ne oluyo Ben yeniyim işten dolayı buraya girip çok vakit geçiremiyorum burda adım etiketlenmiş ne yazmam gerekiyor
Canım ben gebeliğimi öğrenene kadar 2 kez kan yaptırdım. Hem de 4 gün geçmişti adetten.O kadar bunaldim ki düşünmekten.. Doktora gitmekten de usandim artik. Yumurta catlayali en az 19 20 gun oldu . 30 unda test 0.1 di zaten olsa cikardi o zaman. Off offf darlandim uyku girmiyo gözüme
Canım günaydın.Merhaba kadinlar ben de hamile kalmak istiyorum gecen aydan beri başladik ama regl oldum 9 gün önce bitti.ve bi kac gundur cok midem bulaniyo belim agriyo ve adet olucakmişim gibi ara ara kasiklarimda agri oluyo acaba regl oldugu halde hamile olan var mi aranizda..erken olur diye test yapmiyorum ama icim icimi yoyo ayni zamanda
merhaba..aşırı kasık ağrısında evet doktorlar ilk olarak dış gebelikten süphelniyor benim de hamileliimin baslarinda ondan süphelendiler ama idrar yollari enfeksiyonu cikti bence bi doktora gorun ve olumlu düsün
Kız seni başkası sandım baştan yzdım herşeyiO kadar bunaldim ki düşünmekten.. Doktora gitmekten de usandim artik. Yumurta catlayali en az 19 20 gun oldu . 30 unda test 0.1 di zaten olsa cikardi o zaman. Off offf darlandim uyku girmiyo gözüme
HoşgeldinSelam arkadaşlar bende bir kürtajdan sonra tekrar 2.cocuk icin ugrasanlardanım bu ay ara vermistik 12 ekim adet olucam sonra denemelere tekrar devam insallah
Hoşbulduk canımHoşgeldin
Canım günaydın stres yapma yükselir.kizlar yarin bi gelsede su stresten kurtulsam.cok korkuyorum kimyasal gebelik olur diye.insallah yarin 2 katina cikar.keske diyorum doktora gitmeseydim.ogrenmezdim
Beta kaç çıktı canım? Bende yarın kan verecem iki katına cikip cikmadıgına bakacak doktorkizlar yarin bi gelsede su stresten kurtulsam.cok korkuyorum kimyasal gebelik olur diye.insallah yarin 2 katina cikar.keske diyorum doktora gitmeseydim.ogrenmezdim
Canım hemen olmaz belirtiler. adete yakın oluyor. Mide bulantısı da çoğu zaman erken başlamaz Senin yumurtlama tarihin yaklaşmış ya da gelmiş ondandır belirtiler. Denemeye devam kuzum. Bak ben adetime yakın hamile kaldım.Ya arkadaşlar yerleşme kanaması hemen oluyor mu hamile kalınca hemen belirtiler başlar mı benim bi haftadır sabahları ve geceleri midem bulanıyor iki akşam da kasıklarımda çok sancı oldu ama daha bat tarihim gelmedi (16ekim)denemeye başlayalı iki ayı geçti hala güzel bi haber alamadım moralim bozulup duruyor artık folik asit de kullanıyorum ama neden hala bişey yok
33 cikti canim.cok dusuk geldi bana.Canım günaydın stres yapma yükselir.
Kaç çıktı ilk değer?
CAnım senin ki kaç çıkmıştı?Beta kaç çıktı canım? Bende yarın kan verecem iki katına cikip cikmadıgına bakacak doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?