2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

33 cikti canim.cok dusuk geldi bana.
Canım benim adetim 8 gün geçince 64 çıktı bak 4 gün geçti 500 olmuş.
Küçük daha kuzum ondandır
Ben bi de ilk kan verdiğim gün ve ondan 2 gün sonra evde gebelik testi ile artışı izledim. Çizgi kızardı.
Evde de merağını giderebilirsin.
Ama emin ol yükselir tatlım. Adetin kaç gün geçmişti?

Adet gecikmesi 1 hafta oldu. Beta 147 cikti canim. Normal mi ? Korkuyorum Ya geçen sene dış gebelik geçirdim değerlerim iki katına cikmiyordu
canim cok gecmis olsun.banada bi kere dis gebelik dendi ama sonra deger kendiliginden dustu..olumsuz seyler yasayinca onsan acabami diyor..benim bugun adet gunum dun değerim 33 cikti.rabbim yardimcimiz olsun

Aynen benim eşim de oyle yaptı. Bekle dedim diğer değeri öğrenelim ona göre söyleriz ama beklemedi maalesef. Dediginn gibi herkes umutlandı
Canım eşinde heyecanlanmış. Olsun ama bak görürsün yükselecek değer.
Özellikle ailelerinizden dua isteyin. Dua edin Rabbim onları güçlendirsin.
Sımsıkı tutunsunlar hayata

canim cok gecmis olsun.banada bi kere dis gebelik dendi ama sonra deger kendiliginden dustu..olumsuz seyler yasayinca onsan acabami diyor..benim bugun adet gunum dun değerim 33 cikti.rabbim yardimcimiz olsun
O zaman çok iyi stres yapma batdan önce 33 cikmis insallah yarın ikimiz de güzel haberler alırız canım

Aynen benim eşim de oyle yaptı. Bekle dedim diğer değeri öğrenelim ona göre söyleriz ama beklemedi maalesef. Dediginn gibi herkes umutlandı
aynen canim niye bole yapiyolar.biz istemezmiyoz soyleyelim.kesinlessin oyle soyleyelim dedim.ama dinlemedi

amin canim.sabaha kadar uyuyamafim en son kaltik 2 saat dua ettim.rabbime yalvardim.rabbim herkeze hayirli saglikli evlat versin

Aynen de oyle oldu çok sağol Allah razı olsun kardeşim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu ay tedavi icin doktora gitmeyi planlarken adet olmadım. Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir. Sabredelim, şükredelim, seyredelim..dualarımızı hep edelim insallah. Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Amin

aaa evet dogru soyluyosun.aklima geldi ama olmaz heralde dedim.saol canim.bugun adet gunum canim.gunum gecmedi daha

Merhaba benim 2 yaşında bir kızım var.ikinciyi istiyoruz 10 aydır. Yaşım 38 .35 inde evlendim. Yaştan dolayi çok tedirginim. Bu ay rahim filmi cekildim yumurtlama yi bekliyorum olmazsa önümüzdeki ay asilama yaptiricaz.hayırlısı artık.

Aşırı su içmek vücuttaki proteinin idrarla atılmasını sağlıyor 3 litre fazla diye düşünüyorum çünkü benim ablamda hamile şuan 7 aylık ve bu zamana kadar hiç 3 litre su içmedi ama suyu normal şuan ve o kadar dikkat etmesine rağmen herşeyi yemesine rağmen proteini sınırda nedense anlayamıyoruz bi türlü

Ben 1 senedir uğraşıyorum kardeşim
5 sene 10 sene bekleyenler de var halimize şükretmemiz lazım
Veren ALLAH sonuçta takdirinden sual olunmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…