- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
33 canim.cok stresliyim...bide esim herkese soylemis.elli kere soyleme dedim.simdi herkes umutlanacak.ne yapicam ben bu adamiBeta kaç çıktı canım? Bende yarın kan verecem iki katına cikip cikmadıgına bakacak doktor
Adet gecikmesi 1 hafta oldu. Beta 147 cikti canim. Normal mi ? Korkuyorum YaCAnım senin ki kaç çıkmıştı?
Canım benim adetim 8 gün geçince 64 çıktı bak 4 gün geçti 500 olmuş.33 cikti canim.cok dusuk geldi bana.
Aynen benim eşim de oyle yaptı. Bekle dedim diğer değeri öğrenelim ona göre söyleriz ama beklemedi maalesef. Dediginn gibi herkes umutlandı33 canim.cok stresliyim...bide esim herkese soylemis.elli kere soyleme dedim.simdi herkes umutlanacak.ne yapicam ben bu adami
Canım senin iyi benim 64 çıkmıştı.Adet gecikmesi 1 hafta oldu. Beta 147 cikti canim. Normal mi ? Korkuyorum Yageçen sene dış gebelik geçirdim değerlerim iki katına cikmiyordu
canim cok gecmis olsun.banada bi kere dis gebelik dendi ama sonra deger kendiliginden dustu..olumsuz seyler yasayinca onsan acabami diyor..benim bugun adet gunum dun değerim 33 cikti.rabbim yardimcimiz olsunAdet gecikmesi 1 hafta oldu. Beta 147 cikti canim. Normal mi ? Korkuyorum Yageçen sene dış gebelik geçirdim değerlerim iki katına cikmiyordu
Maşallah kardeşim. Darısı bana insallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..Canım senin iyi benim 64 çıkmıştı.
4. gün tekrarladık testi 500 oluş.
Seninki yine iyi
Canım eşinde heyecanlanmış. Olsun ama bak görürsün yükselecek değer.Aynen benim eşim de oyle yaptı. Bekle dedim diğer değeri öğrenelim ona göre söyleriz ama beklemedi maalesef. Dediginn gibi herkes umutlandı
O zaman çok iyi stres yapma batdan önce 33 cikmis insallah yarın ikimiz de güzel haberler alırız canımcanim cok gecmis olsun.banada bi kere dis gebelik dendi ama sonra deger kendiliginden dustu..olumsuz seyler yasayinca onsan acabami diyor..benim bugun adet gunum dun değerim 33 cikti.rabbim yardimcimiz olsun
aynen canim niye bole yapiyolar.biz istemezmiyoz soyleyelim.kesinlessin oyle soyleyelim dedim.ama dinlemediAynen benim eşim de oyle yaptı. Bekle dedim diğer değeri öğrenelim ona göre söyleriz ama beklemedi maalesef. Dediginn gibi herkes umutlandı
amin canim.sabaha kadar uyuyamafim en son kaltik 2 saat dua ettim.rabbime yalvardim.rabbim herkeze hayirli saglikli evlat versinCanım eşinde heyecanlanmış. Olsun ama bak görürsün yükselecek değer.
Özellikle ailelerinizden dua isteyin. Dua edin Rabbim onları güçlendirsin.
Sımsıkı tutunsunlar hayata
amin canimO zaman çok iyi stres yapma batdan önce 33 cikmis insallah yarın ikimiz de güzel haberler alırız canım
Aynen de oyle oldu çok sağol Allah razı olsun kardeşim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu ay tedavi icin doktora gitmeyi planlarken adet olmadım. Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir. Sabredelim, şükredelim, seyredelim..dualarımızı hep edelim insallah. Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. AminCanım eşinde heyecanlanmış. Olsun ama bak görürsün yükselecek değer.
Özellikle ailelerinizden dua isteyin. Dua edin Rabbim onları güçlendirsin.
Sımsıkı tutunsunlar hayata
Kızlar sonuç buhamileyim galiba
aaa evet dogru soyluyosun.aklima geldi ama olmaz heralde dedim.saol canim.bugun adet gunum canim.gunum gecmedi dahaCanım benim adetim 8 gün geçince 64 çıktı bak 4 gün geçti 500 olmuş.
Küçük daha kuzum ondandır
Ben bi de ilk kan verdiğim gün ve ondan 2 gün sonra evde gebelik testi ile artışı izledim. Çizgi kızardı.
Evde de merağını giderebilirsin.
Ama emin ol yükselir tatlım. Adetin kaç gün geçmişti?
Su içmekten tuvaletten çıkamıyorum.
Hiç su içmezdim ben ama hamilelikte 3 litre içmek gerekiyormuş.
2 bardak süt içiyorum. Yoğurt yaptım kendime kuru meyvelerle karıştırıp 1 kase yiyorum muhakkak.
Sen neler yapıyorsun
sabır canım dua et hiçbir sorun olmaz Allah'ın izniylekizlar yarin bi gelsede su stresten kurtulsam.cok korkuyorum kimyasal gebelik olur diye.insallah yarin 2 katina cikar.keske diyorum doktora gitmeseydim.ogrenmezdim
insallah canim.ama bu bana akil payi oldu.birdaha adetimi 10 gun gecmeden dojtora gitmiycemsabır canım dua et hiçbir sorun olmaz Allah'ın izniyle
Ya arkadaşlar yerleşme kanaması hemen oluyor mu hamile kalınca hemen belirtiler başlar mı benim bi haftadır sabahları ve geceleri midem bulanıyor iki akşam da kasıklarımda çok sancı oldu ama daha bat tarihim gelmedi (16ekim)denemeye başlayalı iki ayı geçti hala güzel bi haber alamadım moralim bozulup duruyor artık folik asit de kullanıyorum ama neden hala bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?