Sağol canım benim inşallah rabbim hepimize tez zmanda nasip ederinşallah hamişsindir
canim test yaparsan buyuk ihtimal belli olur.ama beni dinlersen yapma.bi 5 gun bekle oyle bak.bu seferde degerim yukseldimi yukselmedimi olacak.benim gibi stres olursun vallakızlar çatlatma iğnesi oldugumda 4 yumurtam vardı .ikisi yeterli olgunlukta dedi dokttor.iğne vuruldugumun 18.günü ve normal adet olmam gereken gün de bugün.kafamı karıstıran iğne olalı 18 gün geçti ..adet olmadım tst de yapamıyorum korkudan yaparsam da kan testı yaptıracagım bir tek.sizce yaptırsam mı? yoksa bugun yarın bekleyip cuma günü mü yaptırsam.ilaçlar yan etki yapmıs olabilir veya kist olduysa diorum geciktiyse bilemedim çok kafam karısık yardım eder misiniZ?
kızlar çatlatma iğnesi oldugumda 4 yumurtam vardı .ikisi yeterli olgunlukta dedi dokttor.iğne vuruldugumun 18.günü ve normal adet olmam gereken gün de bugün.kafamı karıstıran iğne olalı 18 gün geçti ..adet olmadım tst de yapamıyorum korkudan yaparsam da kan testı yaptıracagım bir tek.sizce yaptırsam mı? yoksa bugun yarın bekleyip cuma günü mü yaptırsam.ilaçlar yan etki yapmıs olabilir veya kist olduysa diorum geciktiyse bilemedim çok kafam karısık yardım eder misiniZ?
canim test yaparsan buyuk ihtimal belli olur.ama beni dinlersen yapma.bi 5 gun bekle oyle bak.bu seferde degerim yukseldimi yukselmedimi olacak.benim gibi stres olursun valla
14. Günde iğnenin etkisi geçer ve regli olursun derler sen bi idrar testi yap istersen pozitif görürsen kan testi yaptırırsin
Evet iciyor ve biraktramiyrm ya.sizin spermlerde baska problem varmi biz gibi sadece mirfolojimi canim.nekadar zamandir olmuyor.ilac falan bi tedavi verdimi dr.doktrunuz ne diyor olumlu olumsuzselam babies aynı sorun bizde de var eşin sigara kullanıyorsa bıraksın, hiç olmadı azaltsın. Ben aylardır keçiboynuzu kürü yapıyorum içiyor. Bu ay sonu belli olacak bakalım bir ilerleme olmuş mu haberdar ederim sizde uygularsınız.
stres yapma lütfen ..2 gün daha bekle cuma test yaptır canımah cesaret edip bir yapabilsem o idrar testininegatifi görmekten çok korkuyorum
ben daha önce hamile kalmış biri olarak (tabi düşükle sonuçlandı), size belirtilerimi yazayım. kasıklarda ağrı, göğüslerde aşırı hassasiyet yani sütyen değince bile irkiliyordum, meme başlarında koyulaşma, soluduğun hava yetmiyormuş gibi derin derin nefes alma isteği. Sizdeki belirtilerin hiçbirisini yaşamadım.kizlar neden cevap vermiyorsunuz yaa.bunlar belirti olabilir mi
Yaptr canim test.varsa buyuk ihtimalle cikar zaten.yoksada gecikme yasayabilirsin.ben 2 ay yaptrdim ikisindede 2 gun gecikme oldu doktorun belirledigi adet tarihinde. Insallah vardir canim ya insan okadar gunu gunune planlayip ugrasiyor olmayinca daha bi karamsar oluyorkızlar çatlatma iğnesi oldugumda 4 yumurtam vardı .ikisi yeterli olgunlukta dedi dokttor.iğne vuruldugumun 18.günü ve normal adet olmam gereken gün de bugün.kafamı karıstıran iğne olalı 18 gün geçti ..adet olmadım tst de yapamıyorum korkudan yaparsam da kan testı yaptıracagım bir tek.sizce yaptırsam mı? yoksa bugun yarın bekleyip cuma günü mü yaptırsam.ilaçlar yan etki yapmıs olabilir veya kist olduysa diorum geciktiyse bilemedim çok kafam karısık yardım eder misiniZ?
cnm adette geçikme olduktan sonra mı bu şekilde çıktıKızlar beta hcg 95,6 çıktı nasıl?
yükselme ihtimali var ama regl gelirken de yükseliyor azcık ama 0.5 felan olıuyor seninki 2 imiş belki de hamilesin ..inşallaharkadaşlar dün kan testi yaptırdım beta hcg 2,0 çıktı ama bat'a 2 gün varken bakıldı.sizce yükselir mi ???
Yaptr canim test.varsa buyuk ihtimalle cikar zaten.yoksada gecikme yasayabilirsin.ben 2 ay yaptrdim ikisindede 2 gun gecikme oldu doktorun belirledigi adet tarihinde. Insallah vardir canim ya insan okadar gunu gunune planlayip ugrasiyor olmayinca daha bi karamsar oluyor
bir ihtimal geç döllenme olmuş ise hamile olabilme olasılığınız hala var ilerleyen günlerde tekrar yaptırın derim.arkadaşlar dün kan testi yaptırdım beta hcg 2,0 çıktı ama bat'a 2 gün varken bakıldı.sizce yükselir mi ???
ay inş. cnm ya..walla çok stres oldum :)yükselme ihtimali var ama regl gelirken de yükseliyor azcık ama 0.5 felan olıuyor seninki 2 imiş belki de hamilesin ..inşallah
adet günüm yarın..artık olmazsan tekrar yaptırıcam.bugün kasıklarım çok ağrıyor bir de normal de adet olcağım günden bir gün önce gögüs ağrılarım azalırdı ama şimdi hassasiyeti devam ediyor dokunamıyorum bilebir ihtimal geç döllenme olmuş ise hamile olabilme olasılığınız hala var ilerleyen günlerde tekrar yaptırın derim.
kızlar çatlatma iğnesi oldugumda 4 yumurtam vardı .ikisi yeterli olgunlukta dedi dokttor.iğne vuruldugumun 18.günü ve normal adet olmam gereken gün de bugün.kafamı karıstıran iğne olalı 18 gün geçti ..adet olmadım tst de yapamıyorum korkudan yaparsam da kan testı yaptıracagım bir tek.sizce yaptırsam mı? yoksa bugun yarın bekleyip cuma günü mü yaptırsam.ilaçlar yan etki yapmıs olabilir veya kist olduysa diorum geciktiyse bilemedim çok kafam karısık yardım eder misiniZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?