2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yerlesme kanamasi beklenen adet tarihindrn bi hafta önce oluyor. Istisnalar olabilir tabi. ALLAH gönlünüze gore versin
Simdi yarin yapsam mi test ya ? Zaten adet gununden 6 gun oncesine bile duyarli test aldim sonucta

Kızlar sonucum çıktı Nagatif malesef artık bundan sonraki yolculuğu tüp bebek.Daha regl olmadim bu ay dinlendikten sonra kasımda başlıca inşallah hersey nasip kısmet artık.Regl olmadığım için BAT veremiyorum henüz canim S selifor herkesi öpüyorum hayırlı haberler diliyorum hepiniz için

Bence hamilesin cnm içimden öyle geçiyor inşallah öyle olur

Bence hamilesin cnm içimden öyle geçiyor inşallah öyle olur
İnsallah canim yaa zaten herkes oyle dedi bu ayy @gelmucizegel falan kesin oylesin icimden oyle geciyor dedi oda. Ve bircK arkadasim daha da soyledi. Olmazsa dayanabilirsem haftasonuna kadar bekleyecegim. Zaten 10 ekim evlilik yildonumumuz. O yuzden o gunun sabahi yada bir gun once yapmak istiyorum testi

aynen öyle canım benim içime öyle doğuyor ayrıca belirtilerinde onu gösteriyor.herkesin aynı tarihte yerleşme kanaması olacak diye bişey yok benim de kızım da hiç olmadı öyle şeyler belirtim bile yoktu günüm geçince anlamıştım

benim bat 3. baş kasik ve bel agrisi uzerine an itibariyle sol göğsüme de sizi girdi.Allahim nedir bunlar. şu 3 gün geçse artik guzel haber versem size

Canim bence yuksek ihtimal gebesin. Ilk gebeliginde hic belirti olmadi mi
Canisi işin acikcasi biz esimle kactik. 7 ekimde kactik sabaha karsi adet oldum zaten bn. 10 unda nikah oldu adetimde bitmisti diger gun de imam nikahi yaptik. O gunden sonra ben adet olmadim zaten hic. E ailem de barissin diye ugrastik dugun hazirliklari ailem bariscak mi diye endise hic tanimadigim insanlarin yaninda memleketimden uzak bir yerde falan oluca ben pek bisey anlamadim. Bir ay sonra dugunum oldu benim ve ben dugunden bir gun once gece rahatsizlandim acile gittik orda ogrendim hamileligimi oda zaten daha tam degildi yani yarim di. O yuzden pek bisey hatirlamiyorum yani cok telasim vardi o ara

canım kürtajdan sonra ki ilk adetini ne zaman oldun bide miktarı nasıldı herzamankinden az mıydı

Kürtajdan sonra adetimin gelmesi 40 gün sürdü. Süre çok uzun gelmişti fakat doktor 40günü bulmasının normal olduğunu söyledi. Kanama ilk 2 gün yoğundu her zamankisinden biraz daha fazlaydı. Sonraki gün normale döndü.

yaa ama zaten senin günün geçti yarın sabah kesin sonucu alırsın.iyi haberler vereceksin bize hiç üzülme
Kızlar herkese selam, bana da fikir verirseniz sevinirim. Benim de adetim beş gün gecikmişti test yaptım negatif çıktı. Sonra 5.gün (pazartesi günü) kahverengi leke gördüm. Tamam dedim adetim başlıyo. Ama dün hiçbişey olmadı tüm gün temizdi. Bugün de sabah yine kahverengi leke geldi ama hala adet yok. Adet olsam en azından kafam rahat olacak gelecek aya bakacam da şimdi adet miyim değil miyim bilemedim. Ancak cumartesiye randevu alabildim doktor için. Aynı durumu yaşayan, bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Çok sıkıntıdayım. Allahım bütün bebiş isteyenlere de yardım etsin.

haklısın cnm.rabbim hayırlısını versin o bilir doğru zamanı.kısmet artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…