Simdi yarin yapsam mi test ya ? Zaten adet gununden 6 gun oncesine bile duyarli test aldim sonuctaYerlesme kanamasi beklenen adet tarihindrn bi hafta önce oluyor. Istisnalar olabilir tabi. ALLAH gönlünüze gore versin
Kizlar lekelenme nasil daha once yasamadigim icin bilmiyorum tam olarak. Simdi iki gun once kasik agrilarimin agrisi artti. Dun de camasirimda bisey yoktu ama peceteye yapiskan sivi ile karisik pempe kan geldi biraz. Ama ondan sonra hic bisey gelmedi. Bugunde hic agrim olmadi ama simdi biraz kasik agrim var. Hala kanamam yok hafif sarimsi akintim var biraz o kadar baska bisey yok bende ne dusunecegimi bilemedim
Bilen arkadaslarim aydinlatirsa sevinirim
İnsallah canim yaa zaten herkes oyle dedi bu ayy @gelmucizegel falan kesin oylesin icimden oyle geciyor dedi oda. Ve bircK arkadasim daha da soyledi. Olmazsa dayanabilirsem haftasonuna kadar bekleyecegim. Zaten 10 ekim evlilik yildonumumuz. O yuzden o gunun sabahi yada bir gun once yapmak istiyorum testiBence hamilesin cnm içimden öyle geçiyor inşallah öyle olur
yok canım c.tesi yada pazar bat ama dayanamıcamcok heyecanlı gunun gectimi canim
aynen öyle canım benim içime öyle doğuyor ayrıca belirtilerinde onu gösteriyor.herkesin aynı tarihte yerleşme kanaması olacak diye bişey yok benim de kızım da hiç olmadı öyle şeyler belirtim bile yoktu günüm geçince anlamıştımİnsallah canim yaa zaten herkes oyle dedi bu ayy @gelmucizegel falan kesin oylesin icimden oyle geciyor dedi oda. Ve bircK arkadasim daha da soyledi. Olmazsa dayanabilirsem haftasonuna kadar bekleyecegim. Zaten 10 ekim evlilik yildonumumuz. O yuzden o gunun sabahi yada bir gun once yapmak istiyorum testi
yaptın mı kuzum haber verKizlar dayanamiyorum yapcam simdi
canım kürtajdan sonra ki ilk adetini ne zaman oldun bide miktarı nasıldı herzamankinden az mıydıBende kürtaj oldum kalbi atmadığı için üzerinden 5 ay geçti hala gebelik yok bu ay da olmıycak dün kan verdim negatif
Canim bence yuksek ihtimal gebesin. Ilk gebeliginde hic belirti olmadi miİnsallah canim ya. Oglumda yasamadim bilmiyorum o yuzden pek nasil oluyor yine bi umudum yukseldi bakalm
canım doğum kontrol hapı kisti eritiyormuşKist ilaçlamı tedavi olacaksın Can'ım
Yapamadim canim ya tuvalete girmisken geri ciktim. Son testim ya ondan korktum negatifi gormektenyaptın mı kuzum haber ver
o zaman yarın sabah ilk idrarla yap daha doğru olur.biraz daha sabır canımYapamadim canim ya tuvalete girmisken geri ciktim. Son testim ya ondan korktum negatifi gormekten
yaa ama zaten senin günün geçti yarın sabah kesin sonucu alırsın.iyi haberler vereceksin bize hiç üzülmeYapamadim canim ya tuvalete girmisken geri ciktim. Son testim ya ondan korktum negatifi gormekten
Canisi işin acikcasi biz esimle kactik. 7 ekimde kactik sabaha karsi adet oldum zaten bn. 10 unda nikah oldu adetimde bitmisti diger gun de imam nikahi yaptik. O gunden sonra ben adet olmadim zaten hic. E ailem de barissin diye ugrastik dugun hazirliklari ailem bariscak mi diye endise hic tanimadigim insanlarin yaninda memleketimden uzak bir yerde falan oluca ben pek bisey anlamadim. Bir ay sonra dugunum oldu benim ve ben dugunden bir gun once gece rahatsizlandim acile gittik orda ogrendim hamileligimi oda zaten daha tam degildi yani yarim di. O yuzden pek bisey hatirlamiyorum yani cok telasim vardi o araCanim bence yuksek ihtimal gebesin. Ilk gebeliginde hic belirti olmadi mi
İnsaah canim. Sabah yapacagim zaten olmazsa yani aldiririm kardesime eczaneden test tekrar ne yapayimyaa ama zaten senin günün geçti yarın sabah kesin sonucu alırsın.iyi haberler vereceksin bize hiç üzülme
canım kürtajdan sonra ki ilk adetini ne zaman oldun bide miktarı nasıldı herzamankinden az mıydı
Kızlar herkese selam, bana da fikir verirseniz sevinirim. Benim de adetim beş gün gecikmişti test yaptım negatif çıktı. Sonra 5.gün (pazartesi günü) kahverengi leke gördüm. Tamam dedim adetim başlıyo. Ama dün hiçbişey olmadı tüm gün temizdi. Bugün de sabah yine kahverengi leke geldi ama hala adet yok. Adet olsam en azından kafam rahat olacak gelecek aya bakacam da şimdi adet miyim değil miyim bilemedim. Ancak cumartesiye randevu alabildim doktor için. Aynı durumu yaşayan, bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Çok sıkıntıdayım. Allahım bütün bebiş isteyenlere de yardım etsin.yaa ama zaten senin günün geçti yarın sabah kesin sonucu alırsın.iyi haberler vereceksin bize hiç üzülme
haklısın cnm.rabbim hayırlısını versin o bilir doğru zamanı.kısmet artık..Canım ümit her zaman var ama çok düşük negatif olarak kabul ediliyor bu değer. Pazartesi tekrar kan ver adet olmazsan eğer 8 üstü olursa yani katlzrsa olabilir. Ama ben öğrenmeden 2 gün önce yaptırdım negatif 3 gün sonra yaptırdım direk 64 çıktı.
Beklemen en doğrusu ama nötr ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?