2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Al benden de o kadar. Keşke hiç almasaydım. 2 günde 1 ilişki en garanti yol. Bunlar boş geliyor bana da artık
Doktorum 10.günden başlayın 12-14-16-18 ilişki olsun dedi. İllaki denk geliyordur da işte tutması önemli

canım belki de geç döllenme var cumartesi günü gittiğinde iyi haberler alırsın inşallah
İnşallah alırım canım, sağolasın. Aslına bakarsan artık umudumu kestim kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Adet olamamak strese sokuyor beni, kötü bir durum varsa diye korkuyorum. İnşallah bir olumsuzluk yoktur.

Arkadaşlar tornusaldan sonra kac gün icinde kırmızıları görürüm???? artik görmek istiyorum rahatlarim..hwm tedavime başlanacaktı aşılama icin hasta olmayınca oda aksıyor

Adı nedir iyi geliyor mu peki

canım benim bugün öğleden beri çok hafif pembemsi kanamam akıntım var onu adet olarak sayacak mıyım doktorda 3.günü gel dedi cuma gitsem mi ne yapacağıma karar veremedim

Assos @Arzuaktas kızlar kaldı bata 8 gün çok heyecanlıyım. Göğüslerim şiş karnım şiş bugün batmalarda başladı. İçimi bi kurt kemiriyor gibi bi his. Umarım psikolojik değildir. Umut doluyum inşallah hep birlikte güzel haberler alırız.

DR söylemeden mı aldın cnm sxe yoksa kendın mı ıstedin
cnm dr bna folıkasıt kullan demıştı ... bende folbıol başlamıştım dırek o marka solemedı bna. ben bır yıl folbıol kullandımm 2 düşüğüm oldu. bende eczaneye ğttım bu ılacı arkadaş tavsıye ettı folbıolun yerıne kullanabılırmıyım dedı m hatta adam şaşırdı kendınızmı araştrdınız fılan dıye tabıkı bu daha ıyı dedı oyle
Imom kullanıorum şuan

valla sanırım ondan şüphelendi doktor.yani kürtajla sonlandırılması gereken bir gebeliği neden ilaçla sonlandırdı diye..aslına bakarsan o düşükten sonra böyle düzensizleşti bende bilemiyorum emin değilim yani

Yok canim adim Ayşe

Hmm bnde ayşe m.o. fotodaki oğlanı ilkokul arkadasımın oğluna benzettimde o yuzden sordum isminde assos olunca:)

Hmmm tmm cnm en azındn bi 28 olsunda yaparım test hala kasık ağrım var akıntıdaa....

Kızlar bi sorum var dikkat ettinizmi acba afedersiniz wc de klozete idrarı yapnca cook açık sarı olurdu renk şimdi koyu sarı oluyor ndn olabilr renk değişirmi acba...

Böbrek ağrısı için sağlık ocagına gittiğimde dr sormuştu ne renk die bnde bilemem klozette su var acılıyor renk fark etmedim demiştim o gnden sonra hep bakarım renge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…