- 4 Ekim 2016
- 129
- 117
- 23
- 35
günde1 alıyorsunuz:) ayrıca eczaneci değil eczacı:)Kızlar ben folbiol 5mg aldım günde kaç tane atacam eczaneci söylemedi ya bilen varmı şimdi sabah bi tane attım tok karnına
günde1 alıyorsunuz:) ayrıca eczaneci değil eczacı:)
Doktorum 10.günden başlayın 12-14-16-18 ilişki olsun dedi. İllaki denk geliyordur da işte tutması önemliAl benden de o kadar. Keşke hiç almasaydım. 2 günde 1 ilişki en garanti yol. Bunlar boş geliyor bana da artık
Canim senin bat nezamandi yakindik diye hatırlıyorumEczacı değil ilgilenen canımahaha yanında çalışanlara ben eczaneci diyom
Doktorum 10.günden başlayın 12-14-16-18 ilişki olsun dedi. İllaki denk geliyordur da işte tutması önemli
Canim senin bat nezamandi yakindik diye hatırlıyorum
İnşallah alırım canım, sağolasın. Aslına bakarsan artık umudumu kestim kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Adet olamamak strese sokuyor beni, kötü bir durum varsa diye korkuyorum. İnşallah bir olumsuzluk yoktur.canım belki de geç döllenme var cumartesi günü gittiğinde iyi haberler alırsın inşallah
Bizcesimi var canim pozitif tabi.ama belkiydi zaten cok sevindim hayirli oksun insallahKizlar lh boyle cikti pozitif mi sizce
Canım selam, benim son 10 gündür ovu testim hep bu şekilde çıkıyor. Artık kafayı yicem.Bir silikleş, bir koyulaş. Yok, hep böyle. O yüzden hiçbir fikrim yok
Adı nedir iyi geliyor mu pekiValla bendede migren var ben kullanmıyorum ilaç aynı sebeplerden şanlı diye bir krem var onunda övüyor kokluyorum enseme sakaklarima kulak arkalarına sürüyorum viks gibi bişey bana çok fayda ediyo hemde eczaneden 3-4 tl falan
Sağol canım benim patates kesip bıraktım sakaklarima bağladım öyle geçti şimdilik inşallah tekrarlamazNane yağıyla masaj yap canım bide başını sıktırarak bağla inşallah geçer
canım benim bugün öğleden beri çok hafif pembemsi kanamam akıntım var onu adet olarak sayacak mıyım doktorda 3.günü gel dedi cuma gitsem mi ne yapacağıma karar veremedimKürtajdan sonra adetimin gelmesi 40 gün sürdü. Süre çok uzun gelmişti fakat doktor 40günü bulmasının normal olduğunu söyledi. Kanama ilk 2 gün yoğundu her zamankisinden biraz daha fazlaydı. Sonraki gün normale döndü.
Kremin adı Şanlı yeşil kapakli minik yuvarlak bir kutuda satiliyorAdı nedir iyi geliyor mu peki
İnşallah tutmuşturBnm öyle oldu bakalım tutar mı
cnm dr bna folıkasıt kullan demıştı ... bende folbıol başlamıştım dırek o marka solemedı bna. ben bır yıl folbıol kullandımm 2 düşüğüm oldu. bende eczaneye ğttım bu ılacı arkadaş tavsıye ettı folbıolun yerıne kullanabılırmıyım dedı m hatta adam şaşırdı kendınızmı araştrdınız fılan dıye tabıkı bu daha ıyı dedı oyleDR söylemeden mı aldın cnm sxe yoksa kendın mı ıstedin
valla sanırım ondan şüphelendi doktor.yani kürtajla sonlandırılması gereken bir gebeliği neden ilaçla sonlandırdı diye..aslına bakarsan o düşükten sonra böyle düzensizleşti bende bilemiyorum emin değilim yanikürtaj olmadın diyemi bukadar büyümüş bende kürtaj oldum 55gün önce adet olamadım 1ay sonra kontrole gittiğimde yumurtalığımda 4cm kist oluştuğunu söyledi adetin 3.günü gidecem gitmezse doğum kontrol hapı verecek
Yok canim adim Ayşe
canım dış gebelikte olsa idrar testinde pozitif çıkması lazim.dis gebelikte değer genelde sabit kaliyor.kan verdiğinde değer devamli aynısı zaten Dr anlar.ayrica kasik sancısı normal gebelikte de oluyor.umarim bebiş vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?