- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Tamam canim saol ama yumurtlama gunu olmak zorunda mi illa catladi diyelim ama esim yok o gun napicazGun asiri olmasi gerekiyir canim.adet sonrasj hamile kalanlar genelde duzensiz adet olanlar yani duzensiz yumurtlayanlardir.duzenli olan birinin adetten hemen sonra hamile kalmasi cok cok dusuk bi ihtimal.ama gun asiri iliski sart her durumda
aynen canım bende yapıcam sabah inşallah iyi haberler veririz birbirimizeİnsaah canim. Sabah yapacagim zaten olmazsa yani aldiririm kardesime eczaneden test tekrar ne yapayim
Adet geçtikten sonra 8, gün test yaptım. Takip yok şuan geç döllenme olduğu için kese görününce belli olacakmerhaba adet tarihi takip ederek mi test yaptınız yoksa erkenden mi başladınız kan testine
canım belki de geç döllenme var cumartesi günü gittiğinde iyi haberler alırsın inşallahKızlar herkese selam, bana da fikir verirseniz sevinirim. Benim de adetim beş gün gecikmişti test yaptım negatif çıktı. Sonra 5.gün (pazartesi günü) kahverengi leke gördüm. Tamam dedim adetim başlıyo. Ama dün hiçbişey olmadı tüm gün temizdi. Bugün de sabah yine kahverengi leke geldi ama hala adet yok. Adet olsam en azından kafam rahat olacak gelecek aya bakacam da şimdi adet miyim değil miyim bilemedim. Ancak cumartesiye randevu alabildim doktor için. Aynı durumu yaşayan, bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Çok sıkıntıdayım. Allahım bütün bebiş isteyenlere de yardım etsin.
Kesinlikleeeeeeee canim benim tebrikler hadii insallah bizde yarin boyle bir foti atarizKizlar lh boyle cikti pozitif mi sizce
İnsallah canim sabah erkenden burda bulusalimaynen canım bende yapıcam sabah inşallah iyi haberler veririz birbirimize
Canım ovülasyon testi o hamilelik değil..Kesinlikleeeeeeee canim benim tebrikler hadii insallah bizde yarin boyle bir foti atarizallah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ay pardon o zamanCanım ovülasyon testi o hamilelik değil..
Ya beni de merak ettirdinİnsallah canim yaa zaten herkes oyle dedi bu ayy @gelmucizegel falan kesin oylesin icimden oyle geciyor dedi oda. Ve bircK arkadasim daha da soyledi. Olmazsa dayanabilirsem haftasonuna kadar bekleyecegim. Zaten 10 ekim evlilik yildonumumuz. O yuzden o gunun sabahi yada bir gun once yapmak istiyorum testi
Canim gebelik testi degil kiiKesinlikleeeeeeee canim benim tebrikler hadii insallah bizde yarin boyle bir foti atarizallah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Kizlar lh boyle cikti pozitif mi sizce
Keske canim hayirlisiyla bu ay olur insallah asma yuzunu pozitif durmalisinCanim gebelik testi degil kiiyumurtalama icin yaptim bunu lh testi keske anladigin gbi olsaydi
Allah AllahCanım selam, benim son 10 gündür ovu testim hep bu şekilde çıkıyor. Artık kafayı yicem.Bir silikleş, bir koyulaş. Yok, hep böyle. O yüzden hiçbir fikrim yok
Kizlar lh boyle cikti pozitif mi sizce
O ovulasyon testlerinden hiç bir fayda göremedim. Kullanmayı beceremedimCanım selam, benim son 10 gündür ovu testim hep bu şekilde çıkıyor. Artık kafayı yicem.Bir silikleş, bir koyulaş. Yok, hep böyle. O yüzden hiçbir fikrim yok
Yumurtlama gununden once olan sprmlerde 2 3 gun hatta bazen 5 gune kadar yasayabiliyor.oncesinde tutma ihtimali var ama yumurtladiktan sonra o yumurta 1 gun yasiyor.yumurtanin canliligi bittikten sonra iliskinin faydasi olmaz canim.oyuzden yumurtlama gunune kadar ozellikle onemli iliskiTamam canim saol ama yumurtlama gunu olmak zorunda mi illa catladi diyelim ama esim yok o gun napicaz
O ovulasyon testlerinden hiç bir fayda göremedim. Kullanmayı beceremedim
Aynen canim ya az kaldi insallah hayirli saglikli evlat haberini aliriz benim normalde yumurtlamadan hemen sonra goguslerimde hassasiyet olurdu bu ay yok bazi ay oluyor bazi ay olmuyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?