2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gun asiri olmasi gerekiyir canim.adet sonrasj hamile kalanlar genelde duzensiz adet olanlar yani duzensiz yumurtlayanlardir.duzenli olan birinin adetten hemen sonra hamile kalmasi cok cok dusuk bi ihtimal.ama gun asiri iliski sart her durumda
Tamam canim saol ama yumurtlama gunu olmak zorunda mi illa catladi diyelim ama esim yok o gun napicaz

canım belki de geç döllenme var cumartesi günü gittiğinde iyi haberler alırsın inşallah

Ya beni de merak ettirdin inşallah hamilesindir

Tamam canim saol ama yumurtlama gunu olmak zorunda mi illa catladi diyelim ama esim yok o gun napicaz
Yumurtlama gununden once olan sprmlerde 2 3 gun hatta bazen 5 gune kadar yasayabiliyor.oncesinde tutma ihtimali var ama yumurtladiktan sonra o yumurta 1 gun yasiyor.yumurtanin canliligi bittikten sonra iliskinin faydasi olmaz canim.oyuzden yumurtlama gunune kadar ozellikle onemli iliski

Aynen canim ya az kaldi insallah hayirli saglikli evlat haberini aliriz benim normalde yumurtlamadan hemen sonra goguslerimde hassasiyet olurdu bu ay yok bazi ay oluyor bazi ay olmuyor neden acaba

Benimde göğüsler ayni bazen siser bazen iner bu ayda henuz tik yok hormonal galiba bu ay hic iliski sonradi yatmadim gecen ay yarim saat yattigim oluyordu bakalim sonuc ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…