2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

sen kürtajdan kaç gün sonra adet olmuştun canım korunma verdi mi zaten 4cmlik kist oluşmuş

Kızlar testi verdim sonuç bekliyorum.Ama doktor ilk once göğüs hassasiyeti varmı diye sordu. Bende düne kadar vardı ama artık yok heralde geliyor kırmızılı. Sonucu haber ederim öpüyorum sizleri

40 gün sonra olmustum Can'ım 3 ay korunma verdi ben zaten bi daha istemedim bi yıl gecti şimdi istiyorum
banada 3ay korunma verdi ilk adete kadar korunuyum sonra korunmam diyordum zaten 2ay geçti adetten sonra belki korunmam çok korkuyorum aslında tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama çokta istiyorum bebeğimin olmasını

Son haftaya girdik canim inş hayırlı si ile mutlu oluruz yuzumuz guler bende daha hic bir belirti yok
Aynen canim ya az kaldi insallah hayirli saglikli evlat haberini aliriz benim normalde yumurtlamadan hemen sonra goguslerimde hassasiyet olurdu bu ay yok bazi ay oluyor bazi ay olmuyor neden acaba

Merhaba kızlar bugün bat günümdü ve tamda gününde geldi kırmızılar.
Ben zaten her ihtimale karşı cumartesi gününe kadın doğumdan randevu almıştım.Cumartesi 4. günüm oluyor hormon testi genelde 3. gün yapılıyor onu biliyorum aranızda 4. günde yaptıran var mı ya da bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili ?

Adetininnkac gun surdugune bagli canim.benim 1 hafta suruyor en az hatta bazen 8 9 gun.oyuzden benim 4. 5. Gunlerde bile yaptrmisligim oldu.

hiç duymadim böyle bişey canim.belkide vücudun hamileliğe hazirlaniyor.yine de Dr a gittiğinde sor.

mrb bende aranıza katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz bbek sahibi olma istiyorum bende.pko hastasıyım düzensiz adet oluyorum
inofolic kullan canım Şaşe şeklinde olalardan.yumurtalarin büyümesine yardimci.pko lara iyi geliyor.cok duzensizse sabah 2 aksam iki kullan ve gör yumurtlamayi eczaneden reçetesiz satiliyor.yan etkisi de yok.

Canım yarın da geçsin yap çıkar belki. Lekelenme olmuş olabilir
ayyy heyecenlandım

Canım leken geldiyse bekle hemen çıkmaz. Yarını da geçir sonrak gün yap. Kesin olur

O Zaman bence haftasonuna kadar bekle derim. Bende böyle kızların güzel haberlerini alınca heveslenip yapıyordum sonra hüsran. Şimdi bekliyorum mecbur. İnşallah hamilesindir canım
Kizlar lekelenme nasil daha once yasamadigim icin bilmiyorum tam olarak. Simdi iki gun once kasik agrilarimin agrisi artti. Dun de camasirimda bisey yoktu ama peceteye yapiskan sivi ile karisik pempe kan geldi biraz. Ama ondan sonra hic bisey gelmedi. Bugunde hic agrim olmadi ama simdi biraz kasik agrim var. Hala kanamam yok hafif sarimsi akintim var biraz o kadar baska bisey yok bende ne dusunecegimi bilemedim

canım dış gebelikte olsa idrar testinde pozitif çıkması lazim.dis gebelikte değer genelde sabit kaliyor.kan verdiğinde değer devamli aynısı zaten Dr anlar.ayrica kasik sancısı normal gebelikte de oluyor.umarim bebiş vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…