- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
Kist ilaçlamı tedavi olacaksın Can'ımbanada 3ay korunma verdi ilk adete kadar korunuyum sonra korunmam diyordum zaten 2ay geçti adetten sonra belki korunmam çok korkuyorum aslında tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama çokta istiyorum bebeğimin olmasını
Valla bendede migren var ben kullanmıyorum ilaç aynı sebeplerden şanlı diye bir krem var onunda övüyor kokluyorum enseme sakaklarima kulak arkalarına sürüyorum viks gibi bişey bana çok fayda ediyo hemde eczaneden 3-4 tl falanArkadaşlar benim migrenim var ve bugün çok kötü tuttu bat 7 ekim gebelik vardır diye ilaç kullanamiyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
DR söylemeden mı aldın cnm sxe yoksa kendın mı ıstedincanım ğebe kalmadan en az 3 ay once kullanamya başlaman ğerekıyor folık asıtı bende sureklı folbıol kullanıyordum 2 tl bı fıyatı var sonra değıştırdım ımom adlı folık asıte ğeçtım 20 tl ama ıçınde b12 vs folık asıtle beraber dığer vıtm deposu yoğun ...özetle kullanman ğerekıyor bırakmadan ğebe kalıncada ılk 2-3 ay devam edıolıo zaten
Valla bilsem keşke anlatabilsem. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama araştırmalarımda bu şekilde olduğu yazıyordu. Ya pembe olurmuş yada çok koyu renk kahverengi oluyormusKizlar lekelenme nasil daha once yasamadigim icin bilmiyorum tam olarak. Simdi iki gun once kasik agrilarimin agrisi artti. Dun de camasirimda bisey yoktu ama peceteye yapiskan sivi ile karisik pempe kan geldi biraz. Ama ondan sonra hic bisey gelmedi. Bugunde hic agrim olmadi ama simdi biraz kasik agrim var. Hala kanamam yok hafif sarimsi akintim var biraz o kadar baska bisey yok bende ne dusunecegimi bilemedim
Canım çok yok 2 günde bir 2 ye katlıyor. Kısa sürede artar.
Mesela benimki dün 500 dü yarın 1000 cumartesi 2000 olacak
canim bu yazdiklarin yerlesme gibi geldi bana..Kizlar lekelenme nasil daha once yasamadigim icin bilmiyorum tam olarak. Simdi iki gun once kasik agrilarimin agrisi artti. Dun de camasirimda bisey yoktu ama peceteye yapiskan sivi ile karisik pempe kan geldi biraz. Ama ondan sonra hic bisey gelmedi. Bugunde hic agrim olmadi ama simdi biraz kasik agrim var. Hala kanamam yok hafif sarimsi akintim var biraz o kadar baska bisey yok bende ne dusunecegimi bilemedim
Bilen arkadaslarim aydinlatirsa sevinirim
Adetine ne kadar var peki?Kizlar lekelenme nasil daha once yasamadigim icin bilmiyorum tam olarak. Simdi iki gun once kasik agrilarimin agrisi artti. Dun de camasirimda bisey yoktu ama peceteye yapiskan sivi ile karisik pempe kan geldi biraz. Ama ondan sonra hic bisey gelmedi. Bugunde hic agrim olmadi ama simdi biraz kasik agrim var. Hala kanamam yok hafif sarimsi akintim var biraz o kadar baska bisey yok bende ne dusunecegimi bilemedim
Bilen arkadaslarim aydinlatirsa sevinirim
canim benim cok uzuldum..inşallah en kisa zamanda bebegine kavusursunBende kürtaj oldum kalbi atmadığı için üzerinden 5 ay geçti hala gebelik yok bu ay da olmıycak dün kan verdim negatif
cok heyecanlı gunun gectimi canimKIZLAR YARIN SABAH BENDE TEST YAPICAM HABER VERİRİM SİZE
Canim ayin 10nda benim baslangic tarihim adetimin@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
Neysesakinim
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
_Masalim_
@Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@Lknrokan35
@Simmet
@Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
İnsallah canim ya. Oglumda yasamadim bilmiyorum o yuzden pek nasil oluyor yine bi umudum yukseldi bakalmcanim bu yazdiklarin yerlesme gibi geldi bana..
Adet tarihim bugun canim kanama da dun olduAdetine ne kadar var peki?
@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
Neysesakinim
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
_Masalim_
@Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@Lknrokan35
@Simmet
@Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
Yerlesme kanamasi beklenen adet tarihindrn bi hafta önce oluyor. Istisnalar olabilir tabi. ALLAH gönlünüze gore versinAdet tarihim bugun canim kanama da dun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?