2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaşlar benim migrenim var ve bugün çok kötü tuttu bat 7 ekim gebelik vardır diye ilaç kullanamiyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
Valla bendede migren var ben kullanmıyorum ilaç aynı sebeplerden şanlı diye bir krem var onunda övüyor kokluyorum enseme sakaklarima kulak arkalarına sürüyorum viks gibi bişey bana çok fayda ediyo hemde eczaneden 3-4 tl falan

DR söylemeden mı aldın cnm sxe yoksa kendın mı ıstedin

Valla bilsem keşke anlatabilsem. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama araştırmalarımda bu şekilde olduğu yazıyordu. Ya pembe olurmuş yada çok koyu renk kahverengi oluyormus

Kizlar lekelenme nasil daha once yasamadigim icin bilmiyorum tam olarak. Simdi iki gun once kasik agrilarimin agrisi artti. Dun de camasirimda bisey yoktu ama peceteye yapiskan sivi ile karisik pempe kan geldi biraz. Ama ondan sonra hic bisey gelmedi. Bugunde hic agrim olmadi ama simdi biraz kasik agrim var. Hala kanamam yok hafif sarimsi akintim var biraz o kadar baska bisey yok bende ne dusunecegimi bilemedim

Bilen arkadaslarim aydinlatirsa sevinirim

haklisin canim.ne bilim sanki bu deger hic buyumiycek.dedigini yaprim canim gebelik testinden baktim koyulasmis

canim bu yazdiklarin yerlesme gibi geldi bana..

Adetine ne kadar var peki?

kizlar bi karar aldim doktora gitmiycem degerim yukseliyormu diye.dusersede allahtan yukselirsede allahtan.bu stres beni bitirdi..

Bu aralar foruma çok giremiyorum. Anca gördüm bat 20 ekim, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…