2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim peki bu yumurtlama gunu takvimleri var onlar kesin mi yani adet bittikten kac gun sonra yumurtlama oluyo ki
Adetin bitiminden saymak dogru deil canim.bidahaki adete gore hesaplanir.merala ben 4 ay adet gormedigim oldu pko dan.120. Gunde adet oldum.14 cikartinca 106. Gubde yumurtlamisim.yani adet araliklari onemli deil.bi sonraki adete 14 gun kala yumurtlarsin .adet tarihin kesinse oda belli oluyor yani

Sanrım ben hamile fln deilim kendi kendimi kandırıp hayal kuruyorum üşüttüm sanrm o yuzden kasıklarım agrıyo.. idrar rengide sıvı almam gerekiyomuş.herseyden bişey cıkartmaktn yoruldum regl olunca yazarm batı

canim var gibi.yarin tekrarlarsan insallah daha koyu cikar

Tebrik ederim kız hamilesinnnnn

Var canım var benim bundan daha silikti. Al br pedictor early yap bak nasıl 2. çizgi çıkıyor. Muhtemelen hcg düşük

Kizlar ne guzel agzinizdan bal damliyor ama bir iki kisi bana bu teste guvenme dediler bende guvenmiyorum elimde bu testten bir tane daha var . Bu sabah onu da yapicam. Yine cizgi cikarsa napayim predictor mu alip yapayim kan mi vereyim. Birde ben ne zaman yumurtladigimi biliyorum. Daha erken cikmasi gerek meyzmiydi

Ne zaman yumurtladigin garantimi?? Hem belki iki kere yumurtladin. İlk yumurtayi tutturamadn ikincisi tuttu nerden biliyorsun :) o yuzden yumurtlamaya takilma derim. Adetin gectimi bilmiyorum ama gecmesini bekleyip kan ver derim en grantisi

Ne zaman yumurtladigin garantimi?? Hem belki iki kere yumurtladin. İlk yumurtayi tutturamadn ikincisi tuttu nerden biliyorsun :) o yuzden yumurtlamaya takilma derim. Adetin gectimi bilmiyorum ama gecmesini bekleyip kan ver derim en grantisi
1 gun gecikti canim dundu bat. Klomen kullandigim icin belki baska yumurta da olusmustur sonradan ama bilemeyiz tabiki. Dr usg bir ymurta gormustu digerleri kucuktu onlar gelisip catladi da dollendiyse o zaman bilemem. Napiyim ben simdi yarin adetim 2 gun gecikmis olacak. Yine bu test var elimde yapayim diyorum ama bazilari guven diyor teste bazilarida guvenme sasirdim kaldim. Markasindan oturu

Markasi neymis bunun yaa?? Bnce hic dusunme kendi kendine kan ver. Simdi o testte pozitif ciksa acaba budami dogru degil diceksin.

Markasi neymis bunun yaa?? Bnce hic dusunme kendi kendine kan ver. Simdi o testte pozitif ciksa acaba budami dogru degil diceksin.
Aynennnn oyle canim. Sabah yine pozitifi gorsem yine testte var birsey derim icime kurt duser. Keske iki farkli marka alaydim . Yada direk predictor alaydim. Ya varsa ciksin artik yoksada regl gelsin ya. Ne regl belirtisi var ne bisey sasirdim kaldim

Simdi benim adetim bazen 30 bazen 28 bazen 32 gun suruyo bi daha ki ayi bilmiyorum her ay ya bir gun eksik ya 2 gun fazla oluyo onu nasil ayarlicam ki

Simdi benim adetim bazen 30 bazen 28 bazen 32 gun suruyo bi daha ki ayi bilmiyorum her ay ya bir gun eksik ya 2 gun fazla oluyo onu nasil ayarlicam ki
Iste duzensiz olunca tam kesin yumurtlama gunu hesaplamak zor ama yine 17 18 gun kala calismalara baslayim gun asiri 10 gun kalana kadar calisma yapmak lazim ozellikle.bide yumurtlama belirtileri var.seffaf su gibi akinti oluyor yumurtlama doneminde.islaklik hissi veren.ve hafif kasik agrisi olabiliyor.belirtilerinden anlayabilirsin canim.vende 10 aydir denedigimiz icin artik belirtilerimden anliyrm ve heo dogru cikiyor.islakligin arttigi akintinin seffaf ve uzayan oldugu donemlerimi degerlendiriyorm

Sen neden memnun kalmadin ki canim sorun neydi. Baska testte yok o eczanede. Ayni markanin erken gebelik testi var.
Beni yanilmisti o test ben cope attim hatta 3 saat sonra bakinca pozitifti o gun beynimi kemirtti bana. Sonra certain aldim hemen cikti cizgi. Ama bu testin hcg algilamasi bana cok guclu gibi glmedi . yani aslinda yanlis bi sonuc vermedi korkmaa :)

Beni yanilmisti o test ben cope attim hatta 3 saat sonra bakinca pozitifti o gun beynimi kemirtti bana. Sonra certain aldim hemen cikti cizgi. Ama bu testin hcg algilamasi bana cok guclu gibi glmedi . yani aslinda yanlis bi sonuc vermedi korkmaa :)
Anladim canim. Benim nasil oldu anlatayim. Idrari damlattim hemen 2 . Cizgi belirdi 15 saniyede falan. Sonra 5 dk icinde son halini aldi. Ilk koyuydu sonra sonra silindi biraz ve bu halde kaldi testim. :)
Valla birdaha almiycam bu testten. Internetten toplu siparis edicem gecen gun gordum 20 tane test 21 lira laboquck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…