Cok tesekkur ederim insallah batta cikar senin bebeginde hayirli olsun insallahCanım erken yapmissin adet günü yap benim 5-6 gün önceden yaptım çıkmadı bat günü yaptım öyle çıktı
Icime umut serptiniz cok sagolun insallah en kisa zamanda bu dedigini yasarim bendecanim ben adete 2 gun kala taprim negatifti.cok uzuldum.adet gunu pozitifti...yani daha erken canim
Gordum ben ama yunurtlamayi gecmistin sen.bence var sende ondan hala lh koyu cikiyorcanim yumurtlama testi bu gebelik degil ki
Adetin bitiminden saymak dogru deil canim.bidahaki adete gore hesaplanir.merala ben 4 ay adet gormedigim oldu pko dan.120. Gunde adet oldum.14 cikartinca 106. Gubde yumurtlamisim.yani adet araliklari onemli deil.bi sonraki adete 14 gun kala yumurtlarsin .adet tarihin kesinse oda belli oluyor yaniCanim peki bu yumurtlama gunu takvimleri var onlar kesin mi yani adet bittikten kac gun sonra yumurtlama oluyo ki
Bilmiyorum kuzum testin markasina guvenemedim. Birde 2 tane almistim bu testten sabah yapicam digerinide. Bu yaptigim testi aksam 6 gibi yaptimVarrrrr benceee tebriklerrr :)
Aynen bende guvenemedim. Miratech markasiSmile Forever canım bu teste güvenme aldatabiliyo
canim var gibi.yarin tekrarlarsan insallah daha koyu cikar
Tebrik ederim kız hamilesinnnnn
Var canım var benim bundan daha silikti. Al br pedictor early yap bak nasıl 2. çizgi çıkıyor. Muhtemelen hcg düşük
Ne zaman yumurtladigin garantimi?? Hem belki iki kere yumurtladin. İlk yumurtayi tutturamadn ikincisi tuttu nerden biliyorsun :) o yuzden yumurtlamaya takilma derim. Adetin gectimi bilmiyorum ama gecmesini bekleyip kan ver derim en grantisiKizlar ne guzel agzinizdan bal damliyor ama bir iki kisi bana bu teste guvenme dediler bende guvenmiyorum elimde bu testten bir tane daha var . Bu sabah onu da yapicam. Yine cizgi cikarsa napayim predictor mu alip yapayim kan mi vereyim. Birde ben ne zaman yumurtladigimi biliyorum. Daha erken cikmasi gerek meyzmiydi
1 gun gecikti canim dundu bat. Klomen kullandigim icin belki baska yumurta da olusmustur sonradan ama bilemeyiz tabiki. Dr usg bir ymurta gormustu digerleri kucuktu onlar gelisip catladi da dollendiyse o zaman bilemem. Napiyim ben simdi yarin adetim 2 gun gecikmis olacak. Yine bu test var elimde yapayim diyorum ama bazilari guven diyor teste bazilarida guvenme sasirdim kaldim. Markasindan oturuNe zaman yumurtladigin garantimi?? Hem belki iki kere yumurtladin. İlk yumurtayi tutturamadn ikincisi tuttu nerden biliyorsun :) o yuzden yumurtlamaya takilma derim. Adetin gectimi bilmiyorum ama gecmesini bekleyip kan ver derim en grantisi
Markasi neymis bunun yaa?? Bnce hic dusunme kendi kendine kan ver. Simdi o testte pozitif ciksa acaba budami dogru degil diceksin.1 gun gecikti canim dundu bat. Klomen kullandigim icin belki baska yumurta da olusmustur sonradan ama bilemeyiz tabiki. Dr usg bir ymurta gormustu digerleri kucuktu onlar gelisip catladi da dollendiyse o zaman bilemem. Napiyim ben simdi yarin adetim 2 gun gecikmis olacak. Yine bu test var elimde yapayim diyorum ama bazilari guven diyor teste bazilarida guvenme sasirdim kaldim. Markasindan oturu
Aynennnn oyle canim. Sabah yine pozitifi gorsem yine testte var birsey derim icime kurt duser. Keske iki farkli marka alaydim . Yada direk predictor alaydim. Ya varsa ciksin artik yoksada regl gelsin ya. Ne regl belirtisi var ne bisey sasirdim kaldimMarkasi neymis bunun yaa?? Bnce hic dusunme kendi kendine kan ver. Simdi o testte pozitif ciksa acaba budami dogru degil diceksin.
Markasi miratechMarkasi neymis bunun yaa?? Bnce hic dusunme kendi kendine kan ver. Simdi o testte pozitif ciksa acaba budami dogru degil diceksin.
Simdi benim adetim bazen 30 bazen 28 bazen 32 gun suruyo bi daha ki ayi bilmiyorum her ay ya bir gun eksik ya 2 gun fazla oluyo onu nasil ayarlicam kiAdetin bitiminden saymak dogru deil canim.bidahaki adete gore hesaplanir.merala ben 4 ay adet gormedigim oldu pko dan.120. Gunde adet oldum.14 cikartinca 106. Gubde yumurtlamisim.yani adet araliklari onemli deil.bi sonraki adete 14 gun kala yumurtlarsin .adet tarihin kesinse oda belli oluyor yani
Bnde kullndim ve hic menmun kalmadim.certain ona bakilarak kat kat iyi. Eger acmadysan testi ver baska bi marka alMarkasi miratech
Sen neden memnun kalmadin ki canim sorun neydi. Baska testte yok o eczanede. Ayni markanin erken gebelik testi var.Bnde kullndim ve hic menmun kalmadim.certain ona bakilarak kat kat iyi. Eger acmadysan testi ver baska bi marka al
Iste duzensiz olunca tam kesin yumurtlama gunu hesaplamak zor ama yine 17 18 gun kala calismalara baslayim gun asiri 10 gun kalana kadar calisma yapmak lazim ozellikle.bide yumurtlama belirtileri var.seffaf su gibi akinti oluyor yumurtlama doneminde.islaklik hissi veren.ve hafif kasik agrisi olabiliyor.belirtilerinden anlayabilirsin canim.vende 10 aydir denedigimiz icin artik belirtilerimden anliyrm ve heo dogru cikiyor.islakligin arttigi akintinin seffaf ve uzayan oldugu donemlerimi degerlendiriyormSimdi benim adetim bazen 30 bazen 28 bazen 32 gun suruyo bi daha ki ayi bilmiyorum her ay ya bir gun eksik ya 2 gun fazla oluyo onu nasil ayarlicam ki
Benim 30ekim canım inşallah olmam@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
Runkli
@Simmet
@Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
Beni yanilmisti o test ben cope attim hatta 3 saat sonra bakinca pozitifti o gun beynimi kemirtti bana. Sonra certain aldim hemen cikti cizgi. Ama bu testin hcg algilamasi bana cok guclu gibi glmedi . yani aslinda yanlis bi sonuc vermedi korkmaa :)Sen neden memnun kalmadin ki canim sorun neydi. Baska testte yok o eczanede. Ayni markanin erken gebelik testi var.
Anladim canim. Benim nasil oldu anlatayim. Idrari damlattim hemen 2 . Cizgi belirdi 15 saniyede falan. Sonra 5 dk icinde son halini aldi. Ilk koyuydu sonra sonra silindi biraz ve bu halde kaldi testim. :)Beni yanilmisti o test ben cope attim hatta 3 saat sonra bakinca pozitifti o gun beynimi kemirtti bana. Sonra certain aldim hemen cikti cizgi. Ama bu testin hcg algilamasi bana cok guclu gibi glmedi . yani aslinda yanlis bi sonuc vermedi korkmaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?