2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar 3 aydır bu tarz forumlarda takılıyorum bende heyecanimi paylaşmak için bu 3 aydır deniyoruz galiba bu ay tuttu günüm 5 gündür geceli ama hiç ama hiç belirtim yok bazı arkalarında yazmışlar batma oluyo göğüslerini şişme oluyo falan bende yok.. gerçi bu 2. Hamilelik olcak 1 kızım var şükür rabbime... Rabbim cook isteyen six arkadaşlarım da bana iyi haber verirsiniz böylece devam ederiz burda konuşmaya :)))) inş

Ben ogluma hamileyken sigaradan tiksinmistim tam 4 yil icmedim simdi yine iciyorum hic tiksinti falann yok gosuslerde normal bakalim artik hayirlisi olsun hepimize

Ben ogluma hamileyken sigaradan tiksinmistim tam 4 yil icmedim simdi yine iciyorum hic tiksinti falann yok gosuslerde normal bakalim artik hayirlisi olsun hepimize
Ah şu sigara çok azalttım ben de günde 2-3 ama bırakamadım. Tiskinme değil de suçluluk hissediyorum daha çok

Kizlarr adetime 5 gun var test yaptim az once testin adi hcg fortune bilen kullanmis olan varmi aranizda birden cok canim sıkıldı cok uzuldum niye bilmiyorum erkenmi yaptim acaba

Canim peki bu yumurtlama gunu takvimleri var onlar kesin mi yani adet bittikten kac gun sonra yumurtlama oluyo ki

He anladım canim insallah bu hamileligini doyasiya yasarsin ama bence hamilesin gibime geldi yarin bi test yap :)

Benimde göğüsler ayni bazen siser bazen iner bu ayda henuz tik yok hormonal galiba bu ay hic iliski sonradi yatmadim gecen ay yarim saat yattigim oluyordu bakalim sonuc ne olacak
Demekki herkeste oluyormus bu degisiklikler bu ay bende de yok aman olmasin da zaten ya belirti oluyoda noluyo ki fos cikiyor zaten

Canim insallah Rabbim hayirlisini verir bu ay mutlu haberi aliriz insallah ya ama benim bazi ay göğüs agrim ovulasyon sonrasi oluyor adete kadar devam ediyor bu ay hic bir belirtim yok belirti olmasin da zaten ya insan daha kötü oluyor her ay fos cikti insallah bu ay yuzumuz guler

Kizlarr adetime 5 gun var test yaptim az once testin adi hcg fortune bilen kullanmis olan varmi aranizda birden cok canim sıkıldı cok uzuldum niye bilmiyorum erkenmi yaptim acaba
Canım erken yapmissin adet günü yap benim 5-6 gün önceden yaptım çıkmadı bat günü yaptım öyle çıktı

canim ben adete 2 gun kala taprim negatifti.cok uzuldum.adet gunu pozitifti...yani daha erken canim

Ah şu sigara çok azalttım ben de günde 2-3 ama bırakamadım. Tiskinme değil de suçluluk hissediyorum daha çok
Canım ya bende hamileyim 1 paket iiyordum 4-5 e düşürebildim ancak...
Bir kerede bırakamam ben dayanamıyorum..
0,1 olanlardan içiyorum öğrendiğimden beri ama bırakacağım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…