- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
canim yumurtlama testi bu gebelik degil kiBizcesimi var canim pozitif tabi.ama belkiydi zaten cok sevindim hayirli oksun insallah
Ben ogluma hamileyken sigaradan tiksinmistim tam 4 yil icmedim simdi yine iciyorum hic tiksinti falann yok gosuslerde normal bakalim artik hayirlisi olsun hepimize
Ah şu sigara çok azalttım ben de günde 2-3 ama bırakamadım. Tiskinme değil de suçluluk hissediyorum daha çokBen ogluma hamileyken sigaradan tiksinmistim tam 4 yil icmedim simdi yine iciyorum hic tiksinti falann yok gosuslerde normal bakalim artik hayirlisi olsun hepimize
Varrrrr benceee tebriklerrr :)
Canim peki bu yumurtlama gunu takvimleri var onlar kesin mi yani adet bittikten kac gun sonra yumurtlama oluyo kiYumurtlama gununden once olan sprmlerde 2 3 gun hatta bazen 5 gune kadar yasayabiliyor.oncesinde tutma ihtimali var ama yumurtladiktan sonra o yumurta 1 gun yasiyor.yumurtanin canliligi bittikten sonra iliskinin faydasi olmaz canim.oyuzden yumurtlama gunune kadar ozellikle onemli iliski
He anladım canim insallah bu hamileligini doyasiya yasarsin ama bence hamilesin gibime geldi yarin bi test yap :)Canisi işin acikcasi biz esimle kactik. 7 ekimde kactik sabaha karsi adet oldum zaten bn. 10 unda nikah oldu adetimde bitmisti diger gun de imam nikahi yaptik. O gunden sonra ben adet olmadim zaten hic. E ailem de barissin diye ugrastik dugun hazirliklari ailem bariscak mi diye endise hic tanimadigim insanlarin yaninda memleketimden uzak bir yerde falan oluca ben pek bisey anlamadim. Bir ay sonra dugunum oldu benim ve ben dugunden bir gun once gece rahatsizlandim acile gittik orda ogrendim hamileligimi oda zaten daha tam degildi yani yarim di. O yuzden pek bisey hatirlamiyorum yani cok telasim vardi o ara
Demekki herkeste oluyormus bu degisiklikler bu ay bende de yok aman olmasin da zaten ya belirti oluyoda noluyo ki fos cikiyor zatenBenimde göğüsler ayni bazen siser bazen iner bu ayda henuz tik yok hormonal galiba bu ay hic iliski sonradi yatmadim gecen ay yarim saat yattigim oluyordu bakalim sonuc ne olacak
Tmm canım sağolKremin adı Şanlı yeşil kapakli minik yuvarlak bir kutuda satiliyor
Canim insallah Rabbim hayirlisini verir bu ay mutlu haberi aliriz insallah ya ama benim bazi ay göğüs agrim ovulasyon sonrasi oluyor adete kadar devam ediyor bu ay hic bir belirtim yok belirti olmasin da zaten ya insan daha kötü oluyor
S selifor canim ben 25 eylülde erken oldum. Bu ay bat vermiycemM melekler-engelchen @cigdemmm26 @melegini_bekliyor @Amasyali05 @Weravurus @ilkinilkin @korelim
@selvihmt @baby baby @Ceylin elif @Denizkizi2425 @Ellydncr @Morenam @hurrriss @umut-16 @clkgzm
@sidree @baharcuk61 @aybeniz27 @stu2012 @zuzum87 @hapsuu @Htckbrysl @tebessum3
Canlar sizinde batlar geçmiş bildirdiyseniz ve ben kaçırmışsam gözden özür dilerim
Canım erken yapmissin adet günü yap benim 5-6 gün önceden yaptım çıkmadı bat günü yaptım öyle çıktıKizlarr adetime 5 gun var test yaptim az once testin adi hcg fortune bilen kullanmis olan varmi aranizda birden cok canim sıkıldı cok uzuldum niye bilmiyorum erkenmi yaptim acaba
canim ben adete 2 gun kala taprim negatifti.cok uzuldum.adet gunu pozitifti...yani daha erken canimKizlarr adetime 5 gun var test yaptim az once testin adi hcg fortune bilen kullanmis olan varmi aranizda birden cok canim sıkıldı cok uzuldum niye bilmiyorum erkenmi yaptim acaba
canim var gibi.yarin tekrarlarsan insallah daha koyu cikar
Tebrik ederim kız hamilesinnnnn
Var canım var benim bundan daha silikti. Al br pedictor early yap bak nasıl 2. çizgi çıkıyor. Muhtemelen hcg düşük
Canım ya bende hamileyim 1 paket iiyordum 4-5 e düşürebildim ancak...Ah şu sigara çok azalttım ben de günde 2-3 ama bırakamadım. Tiskinme değil de suçluluk hissediyorum daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?