2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende internetten siparis etmeyi dusunuyor bu marka testten 50 tanesi 40 lita +kargo :) her ay kac 5 tl gidiyor :) boyle almak en iyisi. Ama senin testin pozitif kan ver. Biran oncede gaarantile :)

Bende internetten siparis etmeyi dusunuyor bu marka testten 50 tanesi 40 lita +kargo :) her ay kac 5 tl gidiyor :) boyle almak en iyisi. Ama senin testin pozitif kan ver. Biran oncede gaarantile :)
Amanin 50 tane testi napican kiz :))
Ben bile bu ay test yapmiycak olan ben 7 8 tane test aldim 5 lira 5 lira oldumu sana 40 45 lira :))

Ya su teste bir bakiyorum diyorum pozitif bir bakiyorum yok daha neler.
Baska birisi bu testi atsaydi buraya kos kiz kan ver dedim. Ama insan kendinde olunca inanasi gelmiyor hakikaten. Ahh miratech ahh yaktin beni.

Canım söylemiştim ben sana gecikmeli geldi adetim. Yeni bat 30 ekim diye. Değiştirmiştin yanılmıyorsam

Amanin 50 tane testi napican kiz :))
Ben bile bu ay test yapmiycak olan ben 7 8 tane test aldim 5 lira 5 lira oldumu sana 40 45 lira :))
50 tane alayimda ben hamile olana kadar anca biter :) cokta pahali testler vAllaha. Sanki eczaneye gidene kadar yoldan supuruyorum parayi. Biraz insaf yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…