Bende internetten siparis etmeyi dusunuyor bu marka testten 50 tanesi 40 lita +kargo :) her ay kac 5 tl gidiyor :) boyle almak en iyisi. Ama senin testin pozitif kan ver. Biran oncede gaarantile :)Anladim canim. Benim nasil oldu anlatayim. Idrari damlattim hemen 2 . Cizgi belirdi 15 saniyede falan. Sonra 5 dk icinde son halini aldi. Ilk koyuydu sonra sonra silindi biraz ve bu halde kaldi testim. :)
Valla birdaha almiycam bu testten. Internetten toplu siparis edicem gecen gun gordum 20 tane test 21 lira laboquck
Amanin 50 tane testi napican kiz :))Bende internetten siparis etmeyi dusunuyor bu marka testten 50 tanesi 40 lita +kargo :) her ay kac 5 tl gidiyor :) boyle almak en iyisi. Ama senin testin pozitif kan ver. Biran oncede gaarantile :)
Ya su teste bir bakiyorum diyorum pozitif bir bakiyorum yok daha neler.
Baska birisi bu testi atsaydi buraya kos kiz kan ver dedim. Ama insan kendinde olunca inanasi gelmiyor hakikaten. Ahh miratech ahh yaktin beni.Eki Görüntüle 1894043
Valla mi ben niye goruyorum acebaYa ben göremedim ikinci çizgiyi
Valla mi ben niye goruyorum aceba
Bir tek sen gormedin canim bugun. Belkide hayal gorduk hepimiz
Valla mi ben niye goruyorum aceba
Bir tek sen gormedin canim bugun. Belkide hayal gorduk hepimiz
Yok canim ne kusuru zaten ben inanmiyorum olduguna :)Yok canım estagfrllah ben öyle bişey demedim ki sadece göremedim k. B inşallah vardır bebişin senledir
Valla kuzum bilmiyorum yok diyosaniz yoktur sizi mi kircam zaten umutsuzum :)Belki de resimden kaynaklıdır ben de göremedim.
Ama canlı görenler gördüyse vardır 2. çizgi.
Ben de kendimi zorladim ama göremedimYa ben göremedim ikinci çizgiyi
Canım söylemiştim ben sana gecikmeli geldi adetim. Yeni bat 30 ekim diye. Değiştirmiştin yanılmıyorsam@melekler-engelchen @cigdemmm26melegini_bekliyor @Amasyali05 @Weravurus @ilkinilkin @korelim
@selvihmt @baby baby @Ceylin elif @Denizkizi2425 @Ellydncr @Morenam @hurrriss @umut-16 @clkgzm
@sidree B Bendenizdebirgemi @aybeniz27 @stu2012 @zuzum87 @hapsuu @Htckbrysl @tebessum3
Canlar sizinde batlar geçmiş bildirdiyseniz ve ben kaçırmışsam gözden özür dilerim
Valla kuzum bilmiyorum yok diyosaniz yoktur sizi mi kircam zaten umutsuzum :)
Aynen canim ben tabi daha net goruyordum ama fotoda anca bu kadar diger cizgile ayni boyutta kalinlikta ama rengi cok acikEvet hayalet kalın çizgi görüom doğrumu
Aynen canim ben tabi daha net goruyordum ama fotoda anca bu kadar diger cizgile ayni boyutta kalinlikta ama rengi cok acik
Hayirlisi canim. Insallah isteyen herkese. Su is bir netlesse artik rahatlasam. Kapaticam bu gebelik defterini bir sure. Ne guzel 2 gundur kafam rahatti yazmiyordum topige gittim bugun test yaptim kafam yine karistiÜzülme hayırlısı Allahtan inşallah vardır
50 tane alayimda ben hamile olana kadar anca biter :) cokta pahali testler vAllaha. Sanki eczaneye gidene kadar yoldan supuruyorum parayi. Biraz insaf yahu :)Amanin 50 tane testi napican kiz :))
Ben bile bu ay test yapmiycak olan ben 7 8 tane test aldim 5 lira 5 lira oldumu sana 40 45 lira :))
Bn goruyorum hmde kendimi zorlamadan insAllahh kan verim netlestirirsin :)Aynen canim ben tabi daha net goruyordum ama fotoda anca bu kadar diger cizgile ayni boyutta kalinlikta ama rengi cok acik
İnşallah canim bozma moraliniİnşallah alırım canım, sağolasın. Aslına bakarsan artık umudumu kestim kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Adet olamamak strese sokuyor beni, kötü bir durum varsa diye korkuyorum. İnşallah bir olumsuzluk yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?