- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Çok silik var gbi cnmYa su teste bir bakiyorum diyorum pozitif bir bakiyorum yok daha neler.
Baska birisi bu testi atsaydi buraya kos kiz kan ver dedim. Ama insan kendinde olunca inanasi gelmiyor hakikaten. Ahh miratech ahh yaktin beni.Eki Görüntüle 1894043
He valla canim aslinda en mantiklisi toplu alcan. 8 10 taneye verdigin parayi 50 taneye vercen bol bol yaparsin. Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah. O testlerde elinde patlasinda gor sen50 tane alayimda ben hamile olana kadar anca biter :) cokta pahali testler vAllaha. Sanki eczaneye gidene kadar yoldan supuruyorum parayi. Biraz insaf yahu :)
Banada oyle geliyor bakalim kismet kuzumÇok silik var gbi cnm
Aminn insAllahhhh :) assil bu ayyy herkes hamileee kalsinnda nufuss patlamasi yasansinn insAllahhhHe valla canim aslinda en mantiklisi toplu alcan. 8 10 taneye verdigin parayi 50 taneye vercen bol bol yaparsin. Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah. O testlerde elinde patlasinda gor sen
Insallah kuzum yaa . hcg silik bile ckmadi amaGordum ben ama yunurtlamayi gecmistin sen.bence var sende ondan hala lh koyu cikiyor
Kuzum hayirlisi olsun insallah bebegin seninledirBilmiyorum kuzum testin markasina guvenemedim. Birde 2 tane almistim bu testten sabah yapicam digerinide. Bu yaptigim testi aksam 6 gibi yaptim
Insllah kuzum. Isteyen herkese nasip olsun en tez vakitte hayirlisiyla sagliklisiyla.Kuzum hayirlisi olsun insallah bebegin seninledir
Çok hafif var gibi . Adetin geçti mi?Ya su teste bir bakiyorum diyorum pozitif bir bakiyorum yok daha neler.
Baska birisi bu testi atsaydi buraya kos kiz kan ver dedim. Ama insan kendinde olunca inanasi gelmiyor hakikaten. Ahh miratech ahh yaktin beni.Eki Görüntüle 1894043
1 gun gecti canim.Çok hafif var gibi . Adetin geçti mi?
Başka markada dene bence var gibi1 gun gecti canim.
Ahh benim saf kafam gittim 2 testide ayni marka aldim. Mecbur sabahda bu testi yapicam. Daha test mest yok sabahda boyle cikarsa kan verecemBaşka markada dene bence var gibi
Adetine yakın mı hamile kaldın canım ? O zaman mı ilişki olmuştı sadeceCanım hemen olmaz belirtiler. adete yakın oluyor. Mide bulantısı da çoğu zaman erken başlamaz Senin yumurtlama tarihin yaklaşmış ya da gelmiş ondandır belirtiler. Denemeye devam kuzum. Bak ben adetime yakın hamile kaldım.
Gün aşırı çalışın
Çocuk yapmak hiç kolay değil...
Canım markayla alakası yok silik çıktıysa çıkmıştır guven pozitif in yanılma payı yoktur fakat negatifin yanılma payı vardırAhh benim saf kafam gittim 2 testide ayni marka aldim. Mecbur sabahda bu testi yapicam. Daha test mest yok sabahda boyle cikarsa kan verecem
Valla canim bazi arkadaslar ve bazi siteler pozitifin de yanilma payi oldugunu soyluyor aman ne bileyim insan umutsuz olunca kop koyu 2 cizgi gorsede inanamiyor aceba diyorCanım markayla alakası yok silik çıktıysa çıkmıştır guven pozitif in yanılma payı yoktur fakat negatifin yanılma payı vardır
Markası ne bu testin cnmBende internetten siparis etmeyi dusunuyor bu marka testten 50 tanesi 40 lita +kargo :) her ay kac 5 tl gidiyor :) boyle almak en iyisi. Ama senin testin pozitif kan ver. Biran oncede gaarantile :)
Yumurtlama gününü biliyor muydun canım? Ona göre bi tahmin yapabilirizValla canim bazi arkadaslar ve bazi siteler pozitifin de yanilma payi oldugunu soyluyor aman ne bileyim insan umutsuz olunca kop koyu 2 cizgi gorsede inanamiyor aceba diyor
Biliyorum canim ayin 19. Unda igne yapildi. Catlatma ugnesi 23. Unde doktor catlamis yumurtan dedi. Sabah yapicam testiCanım 5-6 saat idrarını tutup az sıvı alıp
Yumurtlama gününü biliyor muydun canım? Ona göre bi tahmin yapabiliriz
Ben direk bakınca gördüm çizgiyi..bata ne kadar vardi..tekrarla .varsa koyulasir .Ya su teste bir bakiyorum diyorum pozitif bir bakiyorum yok daha neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?