- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
LaboquickMarkası ne bu testin cnm
Ben yarin çapa araştırma hastanesine gidiyorum kzlar adet olamadm hala
Gelsin bebisler birakiriz inş gunde 10 tane falan iciyorumdurAh şu sigara çok azalttım ben de günde 2-3 ama bırakamadım. Tiskinme değil de suçluluk hissediyorum daha çok
Demekki herkeste oluyormus bu degisiklikler bu ay bende de yok aman olmasin da zaten ya belirti oluyoda noluyo ki fos cikiyor zaten
Canim insallah Rabbim hayirlisini verir bu ay mutlu haberi aliriz insallah ya ama benim bazi ay göğüs agrim ovulasyon sonrasi oluyor adete kadar devam ediyor bu ay hic bir belirtim yok belirti olmasin da zaten ya insan daha kötü oluyorher ay fos cikti insallah bu ay yuzumuz guler
Ah şu sigara çok azalttım ben de günde 2-3 ama bırakamadım. Tiskinme değil de suçluluk hissediyorum daha çok
Aynen yaa gecen ay ne uzulduk yiprandik oyle 0arzu birde senin cizgi bile cikmistionun icin batimiz gecsin oyle yapalim testDemekki herkeste oluyormus bu degisiklikler bu ay bende de yok aman olmasin da zaten ya belirti oluyoda noluyo ki fos cikiyor zaten
Aynen bende soyluyorum.vallahide billahide en az 10 kere ki yemin ediyrm diye 10 dedim 20 cok rahat vardir.silik cizgi cikti testlerimde ve hepsi negatifti.sonradan uzulmek daha kotu.boyle kesin konusmayin bence canim.en guzeli bekleyip tekrarlamak testi.insaallh pozitftir seninki.erken gebelik alsaydin keskeValla canim bazi arkadaslar ve bazi siteler pozitifin de yanilma payi oldugunu soyluyor aman ne bileyim insan umutsuz olunca kop koyu 2 cizgi gorsede inanamiyor aceba diyor
Geçen bi ay bu teste aldanıp kocamla koşa koşa kan tahlili ne gittik negatifi görünce yıkıldım o yüzden güvenmiyorum bnm kadar üzülme diye temkinliyim ama inşallah sende doğrudur[/QUOTE
Canim keske 1 hafta bekleseydin.cok stres yapiyorsun.hamile deilsen bike stresten gelmiyor olabilir ki insallah hamilesindir ben oyle dusunuyrm.Ben yarin çapa araştırma hastanesine gidiyorum kzlar adet olamadm hala
Hayirdir canimArkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana
Hamiş kalmak için soğan suyu içtiniz mi hiç faydası war mı kiHayirdir canim
Ben 1 hafta ictim.ramazandi sor oluyor diye biraktim.ne icin ictihine bagli sogan kürü kistler icin ozellikle oneriliyor.senjn oyle bi skintimi var canimHamiş kalmak için soğan suyu içtiniz mi hiç faydası war mı ki
O kistler icin daha cok.hamile kalmayi kolaylastran hormonlari duzene sokan benim arastrmalarima gore hayit tohumu oneriliyor.ogutup cayinin icilmesi.yumurtaaliklarida uyaran yumurtlamayi destekleyen bal tarcin corek otu kürü var.bence bu ikisini yap canim.bisey yapmak istyorsan.kist yoksa iltihabin yoksa bosna sogan kuru yapmana gerek yok bence ama sen bilirsin tabiBi sıkıntım yok hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş öle duydum
Öyle yoruldum ki baksan hicbirsey yok ki dersin ben bu bebek işine ara veriyorum eşimle konuşup dogm kontrol hapı kullanmaya başlıcam kv beni o kadar kırdı ki daha önce tembel çıktı bu demişti yüzüme karşı dün de kendi kvsine anlatıyordu daha erken 2sene sonra olur falan diye bizim için bende 2 sene de çok canım dedim ee ne diyim olmuyor mu diyim diyor nasıl içime oturdu ya her bebk gördüğünde gözüme gözüme sokmalar oyy canım falanlar yeter bunaldim hevesim kalmadı artık evet yeri degil belki ama icimi dökmek istedim kusura bakmayın
Kuzum kendimi de kotu hissediyorum artik sisti iyice karnim kasiklarim agriyor nefesim daraliyo gecikmeye bagladim bnde kist falan mi olustu yine diye korkuyorum. Söktürücü verirse hmen kullammicamCanim keske 1 hafta bekleseydin.cok stres yapiyorsun.hamile deilsen bike stresten gelmiyor olabilir ki insallah hamilesindir ben oyle dusunuyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?