- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Kuzumm sen onun istegine gore anne olcan yada olmican diye bisi yok. Lutfen kendine gel sen ugrasmaya devam et ruhu yaratildiysa er gec gelicek insallah seni cok iyi anliyorum. Ugrasmiyoruz de ama sen yine ugras kuzum meleginden vazgeçmeÖyle yoruldum ki baksan hicbirsey yok ki dersin ben bu bebek işine ara veriyorum eşimle konuşup dogm kontrol hapı kullanmaya başlıcam kv beni o kadar kırdı ki daha önce tembel çıktı bu demişti yüzüme karşı dün de kendi kvsine anlatıyordu daha erken 2sene sonra olur falan diye bizim için bende 2 sene de çok canım dedim ee ne diyim olmuyor mu diyim diyor nasıl içime oturdu ya her bebk gördüğünde gözüme gözüme sokmalar oyy canım falanlar yeter bunaldim hevesim kalmadı artık evet yeri degil belki ama icimi dökmek istedim kusura bakmayın
Üzülme canım boşver rabbimin vardır bi bildiği bi beklediği sen dua et. Eger rabbim sana bir evlat verirse de kaynanan dan sakın fazla sevdirtme mesela. Dediği lafları düşünsün biraz cahilliklerine cok kızıyorum. Benimki de dürtüp duruyor bebek konusunda ben istemedim gerçi o ayrı üç yıllık evliyim ama olmuyor mu acaba diye sürekli soruyo milletin çocuğunu gösterip bizim de olsun bi zahmet diyo sinir bozucular takma. Küçük bi köyümüz var ben bile bile istemedim beni olmuyor ilan etmişler gelen geçen takma kafana olur diyorlar bla bla bla veren de allah alanda allah onların lafına hiç takmaÖyle yoruldum ki baksan hicbirsey yok ki dersin ben bu bebek işine ara veriyorum eşimle konuşup dogm kontrol hapı kullanmaya başlıcam kv beni o kadar kırdı ki daha önce tembel çıktı bu demişti yüzüme karşı dün de kendi kvsine anlatıyordu daha erken 2sene sonra olur falan diye bizim için bende 2 sene de çok canım dedim ee ne diyim olmuyor mu diyim diyor nasıl içime oturdu ya her bebk gördüğünde gözüme gözüme sokmalar oyy canım falanlar yeter bunaldim hevesim kalmadı artık evet yeri degil belki ama icimi dökmek istedim kusura bakmayın
seni cok iyi anliyorum canim.kayinvaldemde bana tembel gelin demisti.en sonda dediki doktora git niye bebegin olmuyo senin dedi.bende diktor bisey olmadigini soyluyor dedim.bana diyoki o zaman niye olmuyo.sanki ben yalan soyluyorum.o kadar agrima gittiki.rabbim istiycekki olsun dedim.bu kaynanalar var yaÖyle yoruldum ki baksan hicbirsey yok ki dersin ben bu bebek işine ara veriyorum eşimle konuşup dogm kontrol hapı kullanmaya başlıcam kv beni o kadar kırdı ki daha önce tembel çıktı bu demişti yüzüme karşı dün de kendi kvsine anlatıyordu daha erken 2sene sonra olur falan diye bizim için bende 2 sene de çok canım dedim ee ne diyim olmuyor mu diyim diyor nasıl içime oturdu ya her bebk gördüğünde gözüme gözüme sokmalar oyy canım falanlar yeter bunaldim hevesim kalmadı artık evet yeri degil belki ama icimi dökmek istedim kusura bakmayın
Canım benim kıyamam.üzülme kuzum vardırRabbimizin birbildiği bilemeyizki.bizim için vkti zamanıvarda iz bilemitoruz,sabırsızlanıyoruz illaki.bize düşen sabretmek kuzum zorda olsa beklemek.kendi düşüncesizliğinden boşver takmamayacalış.rabbim yrdımcımız olsn inşallahÖyle yoruldum ki baksan hicbirsey yok ki dersin ben bu bebek işine ara veriyorum eşimle konuşup dogm kontrol hapı kullanmaya başlıcam kv beni o kadar kırdı ki daha önce tembel çıktı bu demişti yüzüme karşı dün de kendi kvsine anlatıyordu daha erken 2sene sonra olur falan diye bizim için bende 2 sene de çok canım dedim ee ne diyim olmuyor mu diyim diyor nasıl içime oturdu ya her bebk gördüğünde gözüme gözüme sokmalar oyy canım falanlar yeter bunaldim hevesim kalmadı artık evet yeri degil belki ama icimi dökmek istedim kusura bakmayın
Canım hiç üzme kendini. Bende de var bir tane. Hatta kayınpeder de var. Bana değil de eşime söylüyorlardı. Memlekete yanlarına gittiğimizde benim daha önce hiç karşılaşmadığım çooook uzaktan bir akrabası eeee çocuk ne zaman dedi ve o günden beri bize sadece Allah ol der olur hiç üzülmeyin diyolarÖyle yoruldum ki baksan hicbirsey yok ki dersin ben bu bebek işine ara veriyorum eşimle konuşup dogm kontrol hapı kullanmaya başlıcam kv beni o kadar kırdı ki daha önce tembel çıktı bu demişti yüzüme karşı dün de kendi kvsine anlatıyordu daha erken 2sene sonra olur falan diye bizim için bende 2 sene de çok canım dedim ee ne diyim olmuyor mu diyim diyor nasıl içime oturdu ya her bebk gördüğünde gözüme gözüme sokmalar oyy canım falanlar yeter bunaldim hevesim kalmadı artık evet yeri degil belki ama icimi dökmek istedim kusura bakmayın
Yaa varya şöyle konuşan kaynanalara gicik oluyorum Allah'in isine de karışıyorlar tövbe yarabbi olmuyorsa Allah istemedigi icin olmuyor hic mi inanci yok bu kadinin cok sinir oldum.Allah gelini hakkinda iyi-kötü düşünen konuşan tüm kayinvalidelere kizindan da ayni seyi göstersinÖyle yoruldum ki baksan hicbirsey yok ki dersin ben bu bebek işine ara veriyorum eşimle konuşup dogm kontrol hapı kullanmaya başlıcam kv beni o kadar kırdı ki daha önce tembel çıktı bu demişti yüzüme karşı dün de kendi kvsine anlatıyordu daha erken 2sene sonra olur falan diye bizim için bende 2 sene de çok canım dedim ee ne diyim olmuyor mu diyim diyor nasıl içime oturdu ya her bebk gördüğünde gözüme gözüme sokmalar oyy canım falanlar yeter bunaldim hevesim kalmadı artık evet yeri degil belki ama icimi dökmek istedim kusura bakmayın
Canisi hamileligi boyunca dogurana kadar bulanti ve kusma yaşayan biri olarak soyluyorum ki ilk ay bulanti olmuyo hele ki ogrenmeden once hic olmuyo. Sadece dizilerin uydurmasi o. Sen usutmuşundur ondan oyledir yada bizim gibi psikolojik belirtidir. İkinci aya dogru basliyor bulanti ve emin ol için disina cikiyor. Karnim o kadar aciyodu migdem oyle bi kasiliyodu ki kuscam diye agliyodum resmenKızlar batıma 8 gün var . 2 gundur dolmusa bindigimde midem bulanıyor . 20 dk lık yolda . normalde benim kolay kolay bulanmaz. 20 saatlik yolda bile. Bi kaç gundur baş agrim var . bi de özellikle oturunca belim agriyor. Sanki adet olacakmisim gibi karnım agriyor. Bana ne oluyor anlamıyorum
Canım yine çizgi çıkarsa kan ver. Ama çıkar. Hiç teste para verme git kan ver. Muhtemelen 100 falan civarı olabilir hcgKizlar ne guzel agzinizdan bal damliyor ama bir iki kisi bana bu teste guvenme dediler bende guvenmiyorum elimde bu testten bir tane daha var . Bu sabah onu da yapicam. Yine cizgi cikarsa napayim predictor mu alip yapayim kan mi vereyim. Birde ben ne zaman yumurtladigimi biliyorum. Daha erken cikmasi gerek meyzmiydi
Ah be canım ne bakıyorsun sen öyle yazdığına.. Ben o testten adet geçince 2 kez yaptım çıkmadı :-DBu arada kizlar negatifi gordum bundan sonra is kirmizilari beklemeye kaldi. Cunku testte adet gununde yapildiginda verilen sonuc %99 dogrudur kan testi ile es degerdir yaziyodu :-(
Canım git al da görelim. Bekliyorum sabırsızlıklaMarkasi miratech
Ah canım benimki de böyleydiAynen canim ben tabi daha net goruyordum ama fotoda anca bu kadar diger cizgile ayni boyutta kalinlikta ama rengi cok acik
Canım sende de geç döllenme olmuş.1 gun gecti canim.
Canım 1 hafta bekle bence deBen yarin çapa araştırma hastanesine gidiyorum kzlar adet olamadm hala
Canım kişiden kişiye değişiyorTecrübeli arkadaşlarım baş dönmeleri tahmini ne zaman başlıyor. İşe zor geldim. Araba kullanıyordum çok korktum bayılcam diye
Cnm biz hala atni seyi yasiyoruz ...bende olmadim biliyormusun...doktora gitmistim adet olmayimca kan 1.2 çıkmıştı kist olmus bi tane dedi söktürücü verdi kullandim hala olmadim olmayi bekliyorum...benim bildigim kadariyla hamile isen söktürücü kullansan da birsey olmuyormus ama degilsen kist e dönüşür bu sefer kistle ugrasmak zorunda kalırsınKuzum kendimi de kotu hissediyorum artik sisti iyice karnim kasiklarim agriyor nefesim daraliyo gecikmeye bagladim bnde kist falan mi olustu yine diye korkuyorum. Söktürücü verirse hmen kullammicam
Cnm biz hala ayni seyi yasiyoruz ...bende olmadim biliyormusun...doktora gitmistim adet olmayimca kan 1.2 çıkmıştı kist olmus bi tane dedi söktürücü verdi kullandim hala olmadim olmayi bekliyorum...benim bildigim kadariyla hamile isen söktürücü kullansan da birsey olmuyormus ama degilsen kist e dönüşür bu sefer kistle ugrasmak zorunda kalırsınKuzum kendimi de kotu hissediyorum artik sisti iyice karnim kasiklarim agriyor nefesim daraliyo gecikmeye bagladim bnde kist falan mi olustu yine diye korkuyorum. Söktürücü verirse hmen kullammicam
seni cok iyi anliyorum canim.kayinvaldemde bana tembel gelin demisti.en sonda dediki doktora git niye bebegin olmuyo senin dedi.bende diktor bisey olmadigini soyluyor dedim.bana diyoki o zaman niye olmuyo.sanki ben yalan soyluyorum.o kadar agrima gittiki.rabbim istiycekki olsun dedim.bu kaynanalar var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?