2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kuzum kendimi de kotu hissediyorum artik sisti iyice karnim kasiklarim agriyor nefesim daraliyo gecikmeye bagladim bnde kist falan mi olustu yine diye korkuyorum. Söktürücü verirse hmen kullammicam
Cnm biz hala ayni seyi yasiyoruz ...bende olmadim biliyormusun...doktora gitmistim adet olmayimca kan 1.2 çıkmıştı kist olmus bi tane dedi söktürücü verdi kullandim hala olmadim olmayi bekliyorum...benim bildigim kadariyla hamile isen söktürücü kullansan da birsey olmuyormus ama degilsen kist e dönüşür bu sefer kistle ugrasmak zorunda kalırsın

adetimin 7. günü rahim filmi çekindim yani pazartesi dünde ya bismillah dip çalısmalara basladım batım 24 ekim rahim filmindenmi ne bu ay çok umutluyum. aranızda rahim filmi çekinen hemen hamile kalan varmı

adetimin 7. günü rahim filmi çekindim yani pazartesi dünde ya bismillah dip çalısmalara basladım batım 24 ekim rahim filmindenmi ne bu ay çok umutluyum. aranızda rahim filmi çekinen hemen hamile kalan varmı
Banada doktor bu ay verdi ...adet olduktan sonra cekecem...ben cok duydum direk kanallari açtığı için sans yuksekmis insss sendede öyle olur

Ben yarin çapa araştırma hastanesine gidiyorum kzlar adet olamadm hala
Canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi. Geçen ay değil ondan önceki ay 1 gün gecikme oldu. Direkt kan testi yaptırdım. Negatif çıkınca doktoruma sordum. Onay verince 5 gün tarlusal kullandım bırakınca adet oldum. Çünkü bekledikçe kendimi olumsuz etkiliyorum ve daha da gecikiyor. Düzensizlik olduğu için bu kadar kolay karar verdik tabi. Sürekli kontrolde değilsen baktırmanda fayda var

Bulantim surekli değil ama belim çok agriyor. Ben bu ay salladim ustune düsmuyorum oluruna bırakıyorum . ama iki gundur bunları yaşıyorum . hayır olsun.

Merhaba canım ben çekildim de görcez bakalım haftaya olmuş mu

Gelsin bebisler birakiriz inş gunde 10 tane falan iciyorumdur

Aynen yaa gecen ay ne uzulduk yiprandik oyle 0arzu birde senin cizgi bile cikmistionun icin batimiz gecsin oyle yapalim test
Ben 2 tane test yaptim 1gun arayla ve ikisinde de silik cizgi belirmisti resmen hamileyim demiştim hatta sizlerde hayirli olsun bile dediniz ama maalesef 5 gun gecikmeli + 2 pozitif test ardindan koca bi hayal kirikligi yasadim şimdi en az 10 gun geçmeden test yapmam 10 gun gecerse zaten pozitiftir Allahin izni ile çünkü hic 5 gunun disinda gecikme yasamadim ilk defa 5 gun gecikme yaşadım onda da hemen test yapmistim büyük yikilma yaşadım ya benim icimde hamilelige dair hic bir his yok ne bileyim hani insanin icine dogarmis ya annem de oyle demisti icine dogarmis insanlarin en azindan ona oyle olmus ve burda da oyle hissettim icime dogmustu diyenler vardi o yuzden de hic umudum yok her ay ayni seyleri yasiyorum umudum 0

Canım bırak ya takma. Konuştuğuyla kalsın.,Çok kızıyorum bu işlere!!
Kimene ya?? Sormak ayıp artık hangi devirdeyiz??
Eşine bişey yansıtma canım benden de tavsiye. Kendi görür zaten zaman içinde olanı.
Çocuğun olunca tavrını koyarsın. Vazgeçme sen eşin ve kendin için.

Oh iyi yapmışsın. Ses çıkarmadıkça tepene çıkıyorlar

Canim burda hepimiz ayni dertten muzdaribiz lutfen kimseye aldirma biliyorum cok zor olanlari gormemek soylenenleri duymamak ama onlar icin kendini de esini de uzmeye degmez cocuk olur baska biseye kusur bulurlar o olur şu niye boyle derler. Senin anlayacagin derler de derler cok fazla takmamak kaydiyla çocuk isine sakin ara vermeyin ne zaman olacagini ah bilsek ona gore stres yapmayiz ama elimizden biseu gelmiyor insaniz sonucta kesinlikle hap kullanip hormonlarinla oynama hapi kullanma yine korunma ama ustune dusme belki daha iyi gelir..

Günaydın herkese ben bişey sormak istyorm benim bugün 11. Gün yumurtlama gününe var daha yalnız sankii hastalanmadan bi gün önce geldi gwlicek hissi olur ya
Islanmış gelmiş gibi suan öyleyim bi fikri olan var mı?

Yani adetime 6 gün var olabilir mi? Gerçi progestan kullanıyorum o da yapmış olabilir ama hiç böyle olmamıştım
Canım bazende psikolojik oluyor. Beklediğin çin strestende olabiliyor.
Ama 6 gün varken olur. Bekle zaten az kalmış.
Rabbim hayırlısını versin

Canım anlamadım tam olarak...
adetten önce mi geldi gelcek oluyor nasıl oluyor...
Biraz karışık olmuş

Kizlar gunaydin benim test maalesef bu ;( bat a bugünle beraber son 4 gün.miratech gebelik testi ile yaptım.pozitifi görme şansım artık yok galiba

Eklentiler

• 20161006_061112-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…