Cnm biz hala ayni seyi yasiyoruz ...bende olmadim biliyormusun...doktora gitmistim adet olmayimca kan 1.2 çıkmıştı kist olmus bi tane dedi söktürücü verdi kullandim hala olmadim olmayi bekliyorum...benim bildigim kadariyla hamile isen söktürücü kullansan da birsey olmuyormus ama degilsen kist e dönüşür bu sefer kistle ugrasmak zorunda kalırsınKuzum kendimi de kotu hissediyorum artik sisti iyice karnim kasiklarim agriyor nefesim daraliyo gecikmeye bagladim bnde kist falan mi olustu yine diye korkuyorum. Söktürücü verirse hmen kullammicam
Banada doktor bu ay verdi ...adet olduktan sonra cekecem...ben cok duydum direk kanallari açtığı için sans yuksekmis insss sendede öyle oluradetimin 7. günü rahim filmi çekindim yani pazartesi dünde ya bismillah dip çalısmalara basladımbatım 24 ekim rahim filmindenmi ne bu ay çok umutluyum. aranızda rahim filmi çekinen hemen hamile kalan varmı
Canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi. Geçen ay değil ondan önceki ay 1 gün gecikme oldu. Direkt kan testi yaptırdım. Negatif çıkınca doktoruma sordum. Onay verince 5 gün tarlusal kullandım bırakınca adet oldum. Çünkü bekledikçe kendimi olumsuz etkiliyorum ve daha da gecikiyor. Düzensizlik olduğu için bu kadar kolay karar verdik tabi. Sürekli kontrolde değilsen baktırmanda fayda varBen yarin çapa araştırma hastanesine gidiyorum kzlar adet olamadm hala
Yani adetime 6 gün var olabilir mi? Gerçi progestan kullanıyorum o da yapmış olabilir ama hiç böyle olmamıştımCanım kişiden kişiye değişiyor
Benim öğrenmeden 2 hafta önce başlamıştı
insallah canım bi sorunda çıkmadı çok sükür sende hayırlısıyla atlat birsey çıkmaz insallahBanada doktor bu ay verdi ...adet olduktan sonra cekecem...ben cok duydum direk kanallari açtığı için sans yuksekmis insss sendede öyle olur
Bulantim surekli değil ama belim çok agriyor. Ben bu ay salladim ustune düsmuyorum oluruna bırakıyorum . ama iki gundur bunları yaşıyorum . hayır olsun.Canisi hamileligi boyunca dogurana kadar bulanti ve kusma yaşayan biri olarak soyluyorum ki ilk ay bulanti olmuyo hele ki ogrenmeden once hic olmuyo. Sadece dizilerin uydurmasi o. Sen usutmuşundur ondan oyledir yada bizim gibi psikolojik belirtidir. İkinci aya dogru basliyor bulanti ve emin ol için disina cikiyor. Karnim o kadar aciyodu migdem oyle bi kasiliyodu ki kuscam diye agliyodum resmen
Merhaba canım ben çekildim de görcez bakalım haftaya olmuş muadetimin 7. günü rahim filmi çekindim yani pazartesi dünde ya bismillah dip çalısmalara basladımbatım 24 ekim rahim filmindenmi ne bu ay çok umutluyum. aranızda rahim filmi çekinen hemen hamile kalan varmı
yaa seninki benimkinden erken insallah olmustur haberdar et benide:)Merhaba canım ben çekildim de görcez bakalım haftaya olmuş mu
Ben 2 tane test yaptim 1gun arayla ve ikisinde de silik cizgi belirmisti resmen hamileyim demiştim hatta sizlerde hayirli olsun bile dediniz ama maalesef 5 gun gecikmeli + 2 pozitif test ardindan koca bi hayal kirikligi yasadim şimdi en az 10 gun geçmeden test yapmam 10 gun gecerse zaten pozitiftir Allahin izni ile çünkü hic 5 gunun disinda gecikme yasamadim ilk defa 5 gun gecikme yaşadım onda da hemen test yapmistim büyük yikilma yaşadım yaGelsin bebisler birakiriz inş gunde 10 tane falan iciyorumdur
Aynen yaa gecen ay ne uzulduk yiprandik oyle 0arzu birde senin cizgi bile cikmistionun icin batimiz gecsin oyle yapalim test
Canım bırak ya takma. Konuştuğuyla kalsın.,Çok kızıyorum bu işlere!!Öyle yoruldum ki baksan hicbirsey yok ki dersin ben bu bebek işine ara veriyorum eşimle konuşup dogm kontrol hapı kullanmaya başlıcam kv beni o kadar kırdı ki daha önce tembel çıktı bu demişti yüzüme karşı dün de kendi kvsine anlatıyordu daha erken 2sene sonra olur falan diye bizim için bende 2 sene de çok canım dedim ee ne diyim olmuyor mu diyim diyor nasıl içime oturdu ya her bebk gördüğünde gözüme gözüme sokmalar oyy canım falanlar yeter bunaldim hevesim kalmadı artık evet yeri degil belki ama icimi dökmek istedim kusura bakmayın
Oh iyi yapmışsın. Ses çıkarmadıkça tepene çıkıyorlarCanım hiç üzme kendini. Bende de var bir tane. Hatta kayınpeder de var. Bana değil de eşime söylüyorlardı. Memlekete yanlarına gittiğimizde benim daha önce hiç karşılaşmadığım çooook uzaktan bir akrabası eeee çocuk ne zaman dedi ve o günden beri bize sadece Allah ol der olur hiç üzülmeyin diyolarnasıl çemkirdiysem artık. Kv laf sokarken ortaya konuşur. İnsan üstüne alınır ama cevap veremez. Ben ona öyle yaptım. Diğerine kızarken bayağı hakaret ettim. Daha ağızlarını açamıyorlar
Canim burda hepimiz ayni dertten muzdaribiz lutfen kimseye aldirma biliyorum cok zor olanlari gormemek soylenenleri duymamak ama onlar icin kendini de esini de uzmeye degmez cocuk olur baska biseye kusur bulurlar o olur şu niye boyle derler. Senin anlayacagin derler de derler cok fazla takmamak kaydiyla çocuk isine sakin ara vermeyin ne zaman olacagini ah bilsek ona gore stres yapmayiz ama elimizden biseu gelmiyor insaniz sonucta kesinlikle hap kullanip hormonlarinla oynama hapi kullanma yine korunma ama ustune dusme belki daha iyi gelir..Öyle yoruldum ki baksan hicbirsey yok ki dersin ben bu bebek işine ara veriyorum eşimle konuşup dogm kontrol hapı kullanmaya başlıcam kv beni o kadar kırdı ki daha önce tembel çıktı bu demişti yüzüme karşı dün de kendi kvsine anlatıyordu daha erken 2sene sonra olur falan diye bizim için bende 2 sene de çok canım dedim ee ne diyim olmuyor mu diyim diyor nasıl içime oturdu ya her bebk gördüğünde gözüme gözüme sokmalar oyy canım falanlar yeter bunaldim hevesim kalmadı artık evet yeri degil belki ama icimi dökmek istedim kusura bakmayın
Canım bazende psikolojik oluyor. Beklediğin çin strestende olabiliyor.Yani adetime 6 gün var olabilir mi? Gerçi progestan kullanıyorum o da yapmış olabilir ama hiç böyle olmamıştım
Canım anlamadım tam olarak...Günaydın herkese ben bişey sormak istyorm benim bugün 11. Gün yumurtlama gününe var daha yalnız sankii hastalanmadan bi gün önce geldi gwlicek hissi olur ya
Islanmış gelmiş gibi suan öyleyim bi fikri olan var mı?
Amin inşallah Allahım hepimize nasip etsin bu ay hayırlısıylayaa seninki benimkinden erken insallah olmustur haberdar et benide:)
Canım anlamadım tam olarak...
adetten önce mi geldi gelcek oluyor nasıl oluyor...
Biraz karışık olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?