2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim cok saol daha fazla dikkat edicem kendime insallah hepimizin saglikli bebisleri olur bu sene bitene kadar :)

Canım bazende psikolojik oluyor. Beklediğin çin strestende olabiliyor.
Ama 6 gün varken olur. Bekle zaten az kalmış.
Rabbim hayırlısını versin
Amin canım cümlemize. Doktorum adet gününde olmazsan 1 hafta bekle sonra test yap dedi. Bekliyoruz artık napalım

Esin duymuyor mu bunlari?

Esin duymuyor mu bunlari?
Benimde kv cocuk istemiyordu daha cok erken sakin sakin kabul etmem dedi ama eşim onada mı mühür vurcaksın deyiverdi. Bazen konuşmak gerek öyle herkes herseye karisamaz. O senin esinle olan sorunun canim Allah ne zaman ol derse olucak gönlunu ferah tut sanirim sinavin bu oyle dusun gecene kadar isyan etme ki verdigi hayirli bir evlat olsun. Uzulme ve sadece kocanla askla yap cocuk dusuncesini tamemen cikar at. Eşini hisset sadece. Bakarsin oyle olur :) miral bozucak bisey yok bizde istiyoruz ama olmadi pes mi edelim bebek hepimizin hayali sakin ilac kullanma bak tavsiye

cgdmkrks @edasrc21
Kızlar merhaba bende rahim filmi çektirmek istiyorum istanbul anadolu yakasındaysanız yardımcı olurmusunuz? Ne kadar verdiniz ve acı oldu mu? ben geçen ay şişliden randevu almıştım ama iptal ettirdim 5 dk için 500 tl vermek istemiyorum ya çok pahalı ama devlettede randevu sıkıntısı ve acı olayı varmış.... özelde daha uygun fiyata acısız çeken bi yer yok mu?yardımcı olursanız sevinirim

şimdi ne yapacan peki nasıl gidecek o kist bende adet oldum çok şükür dün öğlen çok azdı bugün sabah tam söküldü eskisi gibi yoğun olmasada adet olduğuma çok seviniyorum bir sorun olduğunu düşünmeye başalmıştım doktor bana 3.gün gel dedi kiste bakacak şimdi ben yarın mı gidiyim cumartesi mi kızlar ne diyorsunuz karar veremedim

Merhaba canım. Ben Kadıköy'de Sanomed de çektirdim. Anestezili oldu. Hiç acı hissetmedim. Ayıldığımda çok az sancı olmuştu adet sancısı gibi. 4 gün çok az kanama oldu. 825 TL ödedik ama napim muayenede bile kasıyorum kendimi.

cnm ben martta çektirdim bana da 500 dediler 350 verdim

canım bence adetinin geçmesini bekle ya da once bir kan testi yaptır netleşsin ona gore git doktora

Geçmiş olsun canım offfff çok pahalı ya benim için 500 bile çok
echomarda acı olmuyormuş anestezisiz olmasına rağmen ama pahalı ya of napıcam
Sonucun nasıl çıktı peki tıkanma falan varmıymış bide rahim şeklini de söylüyorlar dimi?

cnm ben martta çektirdim bana da 500 dediler 350 verdim

Geçmiş olsun canım nerde çektirdin peki memnun kaldınmı bende iyi bi yer arıyorum şöyle 500'ün altında olsa bari... neden 350 verdin peki sonucun nasıldı yaşadıklarını anlatırmısın? Bide şimdi ben 2 hafta önce doktora gitmiştim devlete işte orda doktor bana hsg çektir demişti doktor yönlendirmesiyle indirim yapmazlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…