Canim cok saol daha fazla dikkat edicem kendime insallah hepimizin saglikli bebisleri olur bu sene bitene kadar :)Iste duzensiz olunca tam kesin yumurtlama gunu hesaplamak zor ama yine 17 18 gun kala calismalara baslayim gun asiri 10 gun kalana kadar calisma yapmak lazim ozellikle.bide yumurtlama belirtileri var.seffaf su gibi akinti oluyor yumurtlama doneminde.islaklik hissi veren.ve hafif kasik agrisi olabiliyor.belirtilerinden anlayabilirsin canim.vende 10 aydir denedigimiz icin artik belirtilerimden anliyrm ve heo dogru cikiyor.islakligin arttigi akintinin seffaf ve uzayan oldugu donemlerimi degerlendiriyorm
Amin canım cümlemize. Doktorum adet gününde olmazsan 1 hafta bekle sonra test yap dedi. Bekliyoruz artık napalımCanım bazende psikolojik oluyor. Beklediğin çin strestende olabiliyor.
Ama 6 gün varken olur. Bekle zaten az kalmış.
Rabbim hayırlısını versin
Öyle yoruldum ki baksan hicbirsey yok ki dersin ben bu bebek işine ara veriyorum eşimle konuşup dogm kontrol hapı kullanmaya başlıcam kv beni o kadar kırdı ki daha önce tembel çıktı bu demişti yüzüme karşı dün de kendi kvsine anlatıyordu daha erken 2sene sonra olur falan diye bizim için bende 2 sene de çok canım dedim ee ne diyim olmuyor mu diyim diyor nasıl içime oturdu ya her bebk gördüğünde gözüme gözüme sokmalar oyy canım falanlar yeter bunaldim hevesim kalmadı artık evet yeri degil belki ama icimi dökmek istedim kusura bakmayın
Benimde kv cocuk istemiyordu daha cok erken sakin sakin kabul etmem dedi ama eşim onada mı mühür vurcaksın deyiverdi. Bazen konuşmak gerek öyle herkes herseye karisamaz. O senin esinle olan sorunun canim Allah ne zaman ol derse olucak gönlunu ferah tut sanirim sinavin bu oyle dusun gecene kadar isyan etme ki verdigi hayirli bir evlat olsun. Uzulme ve sadece kocanla askla yap cocuk dusuncesini tamemen cikar at. Eşini hisset sadece. Bakarsin oyle olur :) miral bozucak bisey yok bizde istiyoruz ama olmadi pes mi edelim bebek hepimizin hayali sakin ilac kullanma bak tavsiyeEsin duymuyor mu bunlari?
şimdi ne yapacan peki nasıl gidecek o kist bende adet oldum çok şükür dün öğlen çok azdı bugün sabah tam söküldü eskisi gibi yoğun olmasada adet olduğuma çok seviniyorum bir sorun olduğunu düşünmeye başalmıştım doktor bana 3.gün gel dedi kiste bakacak şimdi ben yarın mı gidiyim cumartesi mi kızlar ne diyorsunuz karar veremedimvalla sanırım ondan şüphelendi doktor.yani kürtajla sonlandırılması gereken bir gebeliği neden ilaçla sonlandırdı diye..aslına bakarsan o düşükten sonra böyle düzensizleşti bende bilemiyorum emin değilim yani
Merhaba canım. Ben Kadıköy'de Sanomed de çektirdim. Anestezili oldu. Hiç acı hissetmedim. Ayıldığımda çok az sancı olmuştu adet sancısı gibi. 4 gün çok az kanama oldu. 825 TL ödedik ama napim muayenede bile kasıyorum kendimi.cgdmkrks @edasrc21
Kızlar merhaba bende rahim filmi çektirmek istiyorum istanbul anadolu yakasındaysanız yardımcı olurmusunuz? Ne kadar verdiniz ve acı oldu mu? ben geçen ay şişliden randevu almıştım ama iptal ettirdim 5 dk için 500 tl vermek istemiyorum ya çok pahalı ama devlettede randevu sıkıntısı ve acı olayı varmış.... özelde daha uygun fiyata acısız çeken bi yer yok mu?yardımcı olursanız sevinirim
Bende negatifi gördüm canım yalnız değilsinBu arada kizlar negatifi gordum bundan sonra is kirmizilari beklemeye kaldi. Cunku testte adet gununde yapildiginda verilen sonuc %99 dogrudur kan testi ile es degerdir yaziyodu :-(
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahkızlar adet gunumden 4 gun once bhcg 26 cıktı 2 gun sonra olcturdum 90 cıktı normal mıdır ıkı katından fazla artmısda:)
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
cnm ben martta çektirdim bana da 500 dediler 350 verdimcgdmkrks @edasrc21
Kızlar merhaba bende rahim filmi çektirmek istiyorum istanbul anadolu yakasındaysanız yardımcı olurmusunuz? Ne kadar verdiniz ve acı oldu mu? ben geçen ay şişliden randevu almıştım ama iptal ettirdim 5 dk için 500 tl vermek istemiyorum ya çok pahalı ama devlettede randevu sıkıntısı ve acı olayı varmış.... özelde daha uygun fiyata acısız çeken bi yer yok mu?yardımcı olursanız sevinirim
Ah be canım ne bakıyorsun sen öyle yazdığına.. Ben o testten adet geçince 2 kez yaptım çıkmadı :-D
Bekle biraz daha
Merak etmeyin beybisiler benden umut gitmediBende negatifi gördüm canım yalnız değilsin
Rahim filmi nerde çekiliyor neden cekiliyor kızlaryaa seninki benimkinden erken insallah olmustur haberdar et benide:)
Bende negatifi gördüm canım yalnız değilsinBu arada kizlar negatifi gordum bundan sonra is kirmizilari beklemeye kaldi. Cunku testte adet gununde yapildiginda verilen sonuc %99 dogrudur kan testi ile es degerdir yaziyodu :-(
ne yapacaksın kuzum ? testi yarın tekrarla istersn normal bir testle.bende bugün erken gebelik testi alsam mı diye düşünüyordum ama ne bileyim umudum bittiMerak etmeyin beybisiler benden umut gitmedi
Canım benim yaşım 33. 7 aydır da deniyoruz. Eşimde sorun çıkmadı. Kendimi de kontrol ettirmek istedim. Doktorum da uygun bulduRahim filmi nerde çekiliyor neden cekiliyor kızlar
Gunaydin kizlar size birsey sorucam adetime 3 gun kala idrar testi yapmistim cok hafif silikti 1 gun kala yani bugun yaptim sbh cizgi daha belirginlesmisti ama tam bi netlik yoktu acaba gercekden hamilemiyim?hamileysem yarin doktra gtsem acaba kese gorunur mu? Yoksa pazartesiye mi biraksam
Merhaba canım. Ben Kadıköy'de Sanomed de çektirdim. Anestezili oldu. Hiç acı hissetmedim. Ayıldığımda çok az sancı olmuştu adet sancısı gibi. 4 gün çok az kanama oldu. 825 TL ödedik ama napim muayenede bile kasıyorum kendimi.
cnm ben martta çektirdim bana da 500 dediler 350 verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?