2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ben medical parkta çekindim canım sigortalı değilim özel vakıf çalısanıyım bi 118 lira muyane giris faturasına imza attım birde 120 lira ayrı attım sanırım o 120 rahim filmiiçindi ama bizim vakıf indirimi filnmı var yoksa fiyatmı öyle bilemiyrm üstelikte anestezili çekindim hiçte acı duymadım bi medical parkı arastır derim iyi bi subesinde iyi bir doktor bulup gidebilrsn

Fakultelerde ucretsiz canim.eger anesteziki cekmiyolarsa fakultenin hocalarina ozelden gidersen 150 lira falan oluyor ozaman istedigin gibi yapiyolar.ama istanbulu bilemem.aci derkende rontgen filmi gibi bu siddetli ama cok kisa bi aci.ben cok hastaya cektim anlik cok aciyordu ama bitince gidiyor diyolardi.kendimde cektrcem bu ay.anestezi kesinlikle dusunmuyrm.cok zararli bence bidaha dusun

aynen canim.ben bunlari anlamiyorum.bi bebegi annesinden cok kim sevebilirki

Cnm Benin'de doktorum istedi herhangi bişeyler var mı diye benim sağ tüp tıkalı çıktı
Ya bende cok korkarak gittim Dr da erkekti film çeken
Uzun bi hortum gibi incecik bişey ucu balon gibi bişey var onunla sıvı veriyor Rahime ordan tüplere gidip gitmediğine bakıyorlar mlaeaef benim tıkalı çıktı sol taraf açık
Sıvı verdikleri için basınç oluyor oda su şekilde adet olucakmıssın gibi kaşıkların ağrır ya onun gibi ağrı oluyo sonrasında ama onu uygularken Benim hiç acı ağrı olmadı
Ben özel betatom da çektirdim istersen numarasını vereyim bi arkadasım gidicekti onun için arayıp indirim istedim benim için yapmışlardı
Sana da yaptırabilirim

aynen canim.ben bunlari anlamiyorum.bi bebegi annesinden cok kim sevebilirki
Aynen ya.benim kv ikiz dogurmus ilk ama biri ölmus dieri esim.misafirler torun varmi diye sorunca ben masallah cesaretli kariydim bi seferde 2 tane dogurdum bunda bisey yok.cok grip oluyor ilac iciyor ikidebir ondan olmuyordur dedi mallll...ve gecen hafta ogrendim ki problem esimdeymis.sirf esimin hatrina saklyrm ama seytan laf sokunca drek milletin icinde pat diye soyle diyor .o nasil milletin icinde beni bozuyorsa...da kocamin hatri var iste kocama laf gelmesin diye sakliyoruz

Kizlar hamile kalmak isteyenler buraya :) Simdi baya bi arastirma yaptim oda yetmedi arkadasimin doktorunu arayip bilgi aldim. Gebe kalmak isteyen her kadin cocuk dusuncesini aklindan cikaricak dedi. Bir diger bilgi cok onemli gun aşırı iliskilerde gebe kalma ihtimali dusuyormus. Yaptiklari arastirmalar sonucu her aksam yapilan iliskide cocuk olasiligi ve sperm kalitesi 12 artis gosteriyomus. Yani sik iliski gebeligi arttiriyomus. Muhim gunlerde her aksam iliski diyolar:))

bi bilse ne yapar acaba.aslinda ima edbilirsin canim.ama esinin hatri var iste

Ya benim bat 12 ama asiri kasik agrisi ve bel agrisi var tabi akintida sanirim erken olcm cunku adet olmadan once olur hep bunlar ya offfff

Evet canım herşeyi söylüyor yani yazılı rapor veriyor. Tertemiz çıktı çok şükür. Eşim sevindi sorun çıkmadığına ama olan bizim 825 liraya oldu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…