ben medical parkta çekindim canım sigortalı değilim özel vakıf çalısanıyım bi 118 lira muyane giris faturasına imza attım birde 120 lira ayrı attım sanırım o 120 rahim filmiiçindi ama bizim vakıf indirimi filnmı var yoksa fiyatmı öyle bilemiyrm üstelikte anestezili çekindim hiçte acı duymadım bi medical parkı arastır derim iyi bi subesinde iyi bir doktor bulup gidebilrsncgdmkrks M mmavi_21
Kızlar merhaba bende rahim filmi çektirmek istiyorum istanbul anadolu yakasındaysanız yardımcı olurmusunuz? Ne kadar verdiniz ve acı oldu mu? ben geçen ay şişliden randevu almıştım ama iptal ettirdim 5 dk için 500 tl vermek istemiyorum ya çok pahalı ama devlettede randevu sıkıntısı ve acı olayı varmış.... özelde daha uygun fiyata acısız çeken bi yer yok mu?yardımcı olursanız sevinirim
Fakultelerde ucretsiz canim.eger anesteziki cekmiyolarsa fakultenin hocalarina ozelden gidersen 150 lira falan oluyor ozaman istedigin gibi yapiyolar.ama istanbulu bilemem.aci derkende rontgen filmi gibi bu siddetli ama cok kisa bi aci.ben cok hastaya cektim anlik cok aciyordu ama bitince gidiyor diyolardi.kendimde cektrcem bu ay.anestezi kesinlikle dusunmuyrm.cok zararli bence bidaha dusuncgdmkrks M mmavi_21
Kızlar merhaba bende rahim filmi çektirmek istiyorum istanbul anadolu yakasındaysanız yardımcı olurmusunuz? Ne kadar verdiniz ve acı oldu mu? ben geçen ay şişliden randevu almıştım ama iptal ettirdim 5 dk için 500 tl vermek istemiyorum ya çok pahalı ama devlettede randevu sıkıntısı ve acı olayı varmış.... özelde daha uygun fiyata acısız çeken bi yer yok mu?yardımcı olursanız sevinirim
Fakultelerde ucretsiz cekiliyor canim.ve ozellerde 300 500 arasi fiyatlarda cekiliyor ortalamaRahim filmi nerde çekiliyor neden cekiliyor kızlar
aynen canim.ben bunlari anlamiyorum.bi bebegi annesinden cok kim sevebilirkiHee he yaratayım senin için deseydintövbe estağfurullah ya hem ne biliyo sende sorun olduğunu oğlunda var belki... ay gıcık oluyorum böylelelerine ya şükürler olsun benim kaynanam öyle şeyler demez bana dese dayanamam zaten veririm cevabını bunlar çok hassas mevzular kadının kadını iyi anlaması gerekirken irdeledikçe irdeliyolar
Sen onun oğluyla evli olsan bile bu senin mahremin özel hayatın ona açıklama yapmak zorunda değilsin dedektif kesildiler gelinlerin başlarına sanki çokbilmişler
Cnm Benin'de doktorum istedi herhangi bişeyler var mı diye benim sağ tüp tıkalı çıktıGeçmiş olsun canım nerde çektirdin peki memnun kaldınmı bende iyi bi yer arıyorum şöyle 500'ün altında olsa bari... neden 350 verdin peki sonucun nasıldı yaşadıklarını anlatırmısın? Bide şimdi ben 2 hafta önce doktora gitmiştim devlete işte orda doktor bana hsg çektir demişti doktor yönlendirmesiyle indirim yapmazlar mı?
Aynen ya.benim kv ikiz dogurmus ilk ama biri ölmus dieri esim.misafirler torun varmi diye sorunca ben masallah cesaretli kariydim bi seferde 2 tane dogurdum bunda bisey yok.cok grip oluyor ilac iciyor ikidebir ondan olmuyordur dedi mallll...ve gecen hafta ogrendim ki problem esimdeymis.sirf esimin hatrina saklyrm ama seytan laf sokunca drek milletin icinde pat diye soyle diyor .o nasil milletin icinde beni bozuyorsa...da kocamin hatri var iste kocama laf gelmesin diye sakliyoruzaynen canim.ben bunlari anlamiyorum.bi bebegi annesinden cok kim sevebilirki
1 gunde bi 2 gunde mi canimKızlar betam 147 den 180e çıkmış
canim 147 den once kacti..allah allah uzuldum canim.bende seni merak ediyodum.benimde bundan 4 5 ay once 471 den 533 e cikmis sonrada dusmustu.Kızlar betam 147 den 180e çıkmış
Sonuç ne oldu peki canım? Adetim 1 hafta geçti ilk beta 147 iki gün sonra 180canim 147 den once kacti..allah allah uzuldum canim.bende seni merak ediyodum.benimde bundan 4 5 ay once 471 den 533 e cikmis sonrada dusmustu.
bi bilse ne yapar acaba.aslinda ima edbilirsin canim.ama esinin hatri var isteAynen ya.benim kv ikiz dogurmus ilk ama biri ölmus dieri esim.misafirler torun varmi diye sorunca ben masallah cesaretli kariydim bi seferde 2 tane dogurdum bunda bisey yok.cok grip oluyor ilac iciyor ikidebir ondan olmuyordur dedi mallll...ve gecen hafta ogrendim ki problem esimdeymis.sirf esimin hatrina saklyrm ama seytan laf sokunca drek milletin icinde pat diye soyle diyor .o nasil milletin icinde beni bozuyorsa...da kocamin hatri var iste kocama laf gelmesin diye sakliyoruz
2 gün canım1 gunde bi 2 gunde mi canim
sonra tutunamafi bebisim.kanamam oldu..Sonuç ne oldu peki canım? Adetim 1 hafta geçti ilk beta 147 iki gün sonra 180
sonra tutunamafi bebisim.kanamam oldu..
Evet canım herşeyi söylüyor yani yazılı rapor veriyor. Tertemiz çıktı çok şükür. Eşim sevindi sorun çıkmadığına ama olan bizim 825 liraya oldu dediGeçmiş olsun canım offfff çok pahalı ya benim için 500 bile çok
echomarda acı olmuyormuş anestezisiz olmasına rağmen ama pahalı ya of napıcam
Sonucun nasıl çıktı peki tıkanma falan varmıymış bide rahim şeklini de söylüyorlar dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?