2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bi bilse ne yapar acaba.aslinda ima edbilirsin canim.ama esinin hatri var iste
Ima etsem hemen o aksam eve cekerker kocami sormak icin.esime soz verdim soylemiycez kimseye diye.altli ustlu oturyoruz.daha once biseyi kocamn ustune atmistim o oyle istyor diye hemen eve cektiker salak salak sikaytler duygu somuruleri falan.ki esim demisti benim uzerime at.ne derseker kocam oyle dedi de diye.simdi yine aynisini yaparlar.esim uzulur diye susyorum

O zaman korunuyorum ben cocuk falan istemiyorum de esimde istemiyo de sonucta zorla yaptircak degiller olana kadar oyle idare et

O zaman korunuyorum ben cocuk falan istemiyorum de esimde istemiyo de sonucta zorla yaptircak degiller olana kadar oyle idare et
Takmiyrm hic cevap bile vermiyorum.bizimkisi çok şirret bi kaynana.surekli akrep gibi zehir saciyor.hic agzindan hos soz cikmaz bana karsi yobazin.ben kendim ebeyim saglikciyim sanki benden iyi biliyor neyin nasil oldugunu..yok sundan olmuyordur yok bundan olmuyordur diye teshis koyuyor salak milletin icinde.

Evet canım herşeyi söylüyor yani yazılı rapor veriyor. Tertemiz çıktı çok şükür. Eşim sevindi sorun çıkmadığına ama olan bizim 825 liraya oldu dedi

İyi maşallah temiz çıkmış ama çok almışlar ya ne kadar paragöz bu insanlar

Ya varya kaynana denince tuylerim urperiyo bizimkide yapmayalim diye yalniz birakmiyo dusun iste hangi devirde nasil yasiyoruz eslere saygimiz sevgimiz olmasa soylencek cok sey varda iste hep saygidan susuyoruz yoksa ne demek ya cocuk yapma yada cocuk yap sanane yani sonucta bizim hayatimiz cocukta bize tovbe tovbe ya

aynı dertten bendede var canım ama ben soyledım kayınvalıdeme cok ustume gelıp mılletın ıcınde laf sokup duruyodu bende yanlızken soyledım ama bende bısı yok oglunda varmıs sorun dıye.sustu kaldı o yuzden 15-20 gundur dehset ıyı davranıyo bana canım kzım guzel kızımlar falan havada ucusuyo :) sımdı sadece kurler bulup gelıyo su ıyıymıs bu ıyıymıs erkek ıcın dıye. Allah sıfa versın yardım etsın sızede canım

Valla aklima gelmedi deil.esimde problem oldugunu bilseler biraz alttan alirlarmi sorun cokarmayi azaltirlar mi diye dusunuyrm ama suan icin soylemedik bakalim.

Allh bilir evkilik biter diye mi umit ediyorda yapma diyor kiz.bunlardan hersey beklenir bizimkiler ben bosansam kina yakarlar eminim.

bence azaltırlar soylenmeyı. en azından benımkı azalttı hatta benı savunmaya bıle basladı
zaten zor bı surecten gecıyoruz psıkolejımız cok bozuluyor bıde onlar usteleyınce daha da kotu oluyor.benım kayınvalıdem adem gunlerımı benden daha ıyı takıp edıyordu bı ara. 1,5 yıllık evlıyım ben bı ara sankı 5-6 yıldır evlıyımde cocuk yok gıbı hıssettırıyodu ama sımdı rahatladım valla. esımde saolsun tepkı vermedı soyledım dıye

Yok onuda istemiyolar evlenelim diye cok ugrastilar simdi cocuk istemiyolar vallahi bennde anlamadim ama kesinlikle karistirmiyorum ben cat cat lafi soyluyorum sadece uzuluyorum ya esimle yalniz kalamiyoruz o sinirimi bozuyo bnimde sonucta esim yani cocugu sanki evlenmeden yapiyorum gibi davraniliyo kizim kaynana iste en iyisinde adi kaynana en kotusununde herkesin kendi evladi kendine evlat simdi onun basina bisey gelse en cook bizi suclarlar karisi soyle karisi boyle diye bu boyle gelmis boyle gider kabak bize patlar hep seninki cocuk oluncada karisir canim ama Allah yardimcin olsun insallah

Karisir canim adim gibi biliyorum karismadigi halt yok.si beraber mi otyorsunuz

Cok gecmis olsunn cnm insAllah saglikli gebeliklerin okur bundan sonra

Geçiş olsn canm.bilmeden önce bişey yapamıyolar ama şimdi yapılması gerekenleri biliyosun hayırlısı böyleymiş

çok tskederim arkadaşlar inşallah allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…