- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Bilmiyorum ya hergun boylr olmasi tuhaf bende kararsiz kaldimYok 2 test arasi 2 gub olsaydi demek istedim canim.hayirlisyla insallah pozitifrr canim.2 gun daha bekle eglemz insallah kirmizilar
DayanabilseeemCanım 1 hafta bekle bence de @Babies16 doğru diyor.
Ayy insallah canim rabbime sukurler olsun...Süpeeerrrr
Bebiş büyüyor demekki
2000 olmadan muayene etmiyorlar
Haftaya pazar 2000 i geçer ondan sonraki hafta ptesiye randevu al :-D
Bende kistten korktum kuzum arastirma hastanesine geldim artik her seye bakilacak 1 yil oldu evleneli nerdeyseCnm biz hala atni seyi yasiyoruz ...bende olmadim biliyormusun...doktora gitmistim adet olmayimca kan 1.2 çıkmıştı kist olmus bi tane dedi söktürücü verdi kullandim hala olmadim olmayi bekliyorum...benim bildigim kadariyla hamile isen söktürücü kullansan da birsey olmuyormus ama degilsen kist e dönüşür bu sefer kistle ugrasmak zorunda kalırsın
Sen en son ne zaman oldun kuzumCnm biz hala ayni seyi yasiyoruz ...bende olmadim biliyormusun...doktora gitmistim adet olmayimca kan 1.2 çıkmıştı kist olmus bi tane dedi söktürücü verdi kullandim hala olmadim olmayi bekliyorum...benim bildigim kadariyla hamile isen söktürücü kullansan da birsey olmuyormus ama degilsen kist e dönüşür bu sefer kistle ugrasmak zorunda kalırsın
Bence yok. Test dandik ya kanda deger cikmiycakKoş kan veeerrrrr
Testin markası ne canım ?Bence yok. Test dandik ya kanda deger cikmiycak
MiratechTestin markası ne canım ?
Canım 2 gün aynı çıkar ki zaten hcg 2 günde 1 artarBilmiyorum ya hergun boylr olmasi tuhaf bende kararsiz kaldim
Canım ya var işte git yaptır.Bence yok. Test dandik ya kanda deger cikmiycak
Bence dandik mandik çıkar canım ben laboquick markasının testiyle öğrendim hemde battan 3-4 gün önceMiratech
Cnm bende 2 seneyi gecti eblilik 1 yıldır da olmadi bu ay kist olmus dedi ben bekledim adetten bi süre sonra gittim gec gittim biraz büyümüştü erken gidip bakmada fauda var o yüzden sana dedim..simdi söktürücü de bitti hala bekliyorum...rahim filmi cekilecek...aşılama yapilacakti o bu ay kalabilir kasım da yapabilir doktor ...inss bi sıkıntı yasamadan atlatiriz bunlari da ..bir an önce bebis sahibi oluruzBende kistten korktum kuzum arastirma hastanesine geldim artik her seye bakilacak 1 yil oldu evleneli nerdeyse
Cnm ben en son 23 ağustos olmuştumSen en son ne zaman oldun kuzum
kuzularım en iyi kaynana bende melek melek derdim meger en cadısı bendeymiş kaynana hepsi iyisi mezarda bunların,bunu anladım bende boşverin sallayın kocanıza yapışın görsünler anyayı konyayı ben yapcamı biliyorum gidince mesalaYok onuda istemiyolar evlenelim diye cok ugrastilar simdi cocuk istemiyolar vallahi bennde anlamadim ama kesinlikle karistirmiyorum ben cat cat lafi soyluyorum sadece uzuluyorum ya esimle yalniz kalamiyoruz o sinirimi bozuyo bnimde sonucta esim yani cocugu sanki evlenmeden yapiyorum gibi davraniliyo kizim kaynana iste en iyisinde adi kaynana en kotusununde herkesin kendi evladi kendine evlat simdi onun basina bisey gelse en cook bizi suclarlar karisi soyle karisi boyle diye bu boyle gelmis boyle gider kabak bize patlar hep seninki cocuk oluncada karisir canim ama Allah yardimcin olsun insallah
canim simdi degerine gore bebis kac haftalik. 2 mi 3 mu acabaCanım ya var işte git yaptır.
Ya da git pedictor al göreceksin. Benimki seninkinden daha da silikti
ilahi cok guldumkuzularım en iyi kaynana bende melek melek derdim meger en cadısı bendeymiş kaynana hepsi iyisi mezarda bunların,bunu anladım bende boşverin sallayın kocanıza yapışın görsünler anyayı konyayı ben yapcamı biliyorum gidince mesala
3-3,5 falan olmalıcanim simdi degerine gore bebis kac haftalik. 2 mi 3 mu acaba
senin testin ne marka canım ?Yaptim simdi testi yine boyle
kız napayım benim evime ben varken yalvarsam gelmez ben yokken benim evimde ne işi var, bide onu geçtim gidiyor odama giriyor çamaşırlarıma bakıyor kirli varsa yıkıyor bu iyilik degil düpedüz hakaret bana yani sen benim özel eşyalarımı nasıl karıştırırsın ben daha kimsenin özel eşyasına dokunmadım sen ben yokken bunu nasıl yaparsın,ilahi cok guldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?