2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende kistten korktum kuzum arastirma hastanesine geldim artik her seye bakilacak 1 yil oldu evleneli nerdeyse

Sen en son ne zaman oldun kuzum

Bende kistten korktum kuzum arastirma hastanesine geldim artik her seye bakilacak 1 yil oldu evleneli nerdeyse
Cnm bende 2 seneyi gecti eblilik 1 yıldır da olmadi bu ay kist olmus dedi ben bekledim adetten bi süre sonra gittim gec gittim biraz büyümüştü erken gidip bakmada fauda var o yüzden sana dedim..simdi söktürücü de bitti hala bekliyorum...rahim filmi cekilecek...aşılama yapilacakti o bu ay kalabilir kasım da yapabilir doktor ...inss bi sıkıntı yasamadan atlatiriz bunlari da ..bir an önce bebis sahibi oluruz

kuzularım en iyi kaynana bende melek melek derdim meger en cadısı bendeymiş kaynana hepsi iyisi mezarda bunların,bunu anladım bende boşverin sallayın kocanıza yapışın görsünler anyayı konyayı ben yapcamı biliyorum gidince mesala

ilahi cok guldum
kız napayım benim evime ben varken yalvarsam gelmez ben yokken benim evimde ne işi var, bide onu geçtim gidiyor odama giriyor çamaşırlarıma bakıyor kirli varsa yıkıyor bu iyilik degil düpedüz hakaret bana yani sen benim özel eşyalarımı nasıl karıştırırsın ben daha kimsenin özel eşyasına dokunmadım sen ben yokken bunu nasıl yaparsın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…