2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Busra ozsoy34 yanlis anlamadiysam kaynanan cocuk yapmayin diyor. Bizede kayinpeder diyor. Bende esime eve gelince soyledim. Kimse benim uçkuruma karisamaz benim kafamin tasini attirmasin aynisini babanada soylerim gelsin aramizda yatsin o zaman dedim. Ben istedikten sonra Allah verdikten sonra babana torununa hediye almak duser dedim. Esimde cnm bosver sen babami takma o oglum taksit oduyor diye ek bi masraf olmasin diye oyle diyor dedi zaten ben onu dinlesem yapmam dedi

Heh iste benim esimde aynisini dedi ama insan uzuluyo iste bir yerden sonra

Heh iste benim esimde aynisini dedi ama insan uzuluyo iste bir yerden sonra
Hicte uzulme kendini uzmeye deymez ben kayinpederin yanina gitmiyorum bile. Adam beni basindan beri istemedi. Simdide gidince laf soyluyor o yuzden onu kirip kendim kirilmaktansa gitmiyorum. Sende laflarin altinda kalma yoksa daha cok ezikliyorlar insani. Sanki biz kaya oyugundan ciktik bize sahip cikan yok sanki ne dediklerini bilmiyorlar.

Aynen oyle canim benim ama ayni evin icinde yasadin mi susmak gerekiyo yoksa o sofrada temek yesen bogazina batar iste huzursuz olmaktan susayim diiyosun neyse ki Rabbim buyuk onlar istemiyo ya insallah ikiz veriri diyorum bende daha cok

Kizlarrrrrrr
Kahverengi lekelenme olmus camasirimda simdi fark etim. Peceteye silince geldi azcik. Sonra seffaf oldu. Kasiklarima agri giriyor noluyor ya adet mi olcam. Ben de lekelenmeyle baslamaz ki adet

Aynen oyle canim benim ama ayni evin icinde yasadin mi susmak gerekiyo yoksa o sofrada temek yesen bogazina batar iste huzursuz olmaktan susayim diiyosun neyse ki Rabbim buyuk onlar istemiyo ya insallah ikiz veriri diyorum bende daha cok
O cok kotu ayni evin icinde olmak. İnsAllah evlerinizi ayirirsiniz hatta oyle bi imkan varsa hemen ayirin. İnsAllah ikiz olsunn saglikli hayirli bi sekildee :)

Kizlarrrrrrr
Kahverengi lekelenme olmus camasirimda simdi fark etim. Peceteye silince geldi azcik. Sonra seffaf oldu. Kasiklarima agri giriyor noluyor ya adet mi olcam. Ben de lekelenmeyle baslamaz ki adet
İnsAllahh olmazsinnnn hem kahverengi yerlesme kanamasi diyolar hemen kotuye yorma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…