canim bende 4 gün kala yaptim negatif çıktı. simdi bat 2.ve ben meraktan ve heyecamdan öl cem.tabi negatif çıkmasıyla benim biraz umudum azalsa da adet geciktikten sonra pozitifi gorenker biraz içime su serpiyorKizlar gunaydin benim test maalesef bu ;( bat a bugünle beraber son 4 gün.miratech gebelik testi ile yaptım.pozitifi görme şansım artık yok galiba
Oyle dusunme cnm iyi dusun hepp ya :)Ne yerlesmesi kuzum agrilarim var buyuk ihtimal gelicek regl.
Kani verdim ama. Deger olarak 2 3 cikacak :)) eminimmmmm[/QUOTE
cnm inş. hayırlı haberler alırsın..ben bata 2 gün varken kan testine baktırdım 2 çıktı..acele ettim sanırım test için ama yükselme şansı oluyor mu bu durumda bir bilgin var mı yada bilgisi olan arkadaşlar bana yardım eder misiniz.adet günüm bugün bakalım ne olcak..
cnm inş. hayırlı haberler alırsın..ben bata 2 gün varken kan testine baktırdım 2 çıktı..acele ettim sanırım test için ama yükselme şansı oluyor mu bu durumda bir bilgin var mı yada bilgisi olan arkadaşlar bana yardım eder misiniz.adet günüm bugün bakalım ne olcak..Kani verdim ama. Deger olarak 2 3 cikacak :)) eminimmmmm
selam kızlar beni de aranıza alır mısınız? bende 2 aydır hamile kalmak için çalışma içinde olanlardanım. gerçi benimki 2. hamilelik için. allah bağışlasın 3.yaşında bi kızım var. bu ay için beklenen adet tarihim bugün ama ben 2 gün önce soğuk algınlığı ilacı içebilmek için erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. eczacı doğruluk payının %99 olduğunu söyledi. o sebeple artık regli mi bekliyorum. tabi herşey kader kısmet ilk çocuğumda 5. ayda hamile kalabilmiştim. o dönem her regl olduğumda üzülüyordum ama şimdi stres sıkıntı yapmıyorum. allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde hamile kalmakyı nasip etsin inşallah hepimize
benımde ılk testı boyleydı sonra ıyıce arttı. ben boyle ıken verdım 26 ıdı :) senınde ıns vardır:)Yaptim simdi test yine boyleEki Görüntüle 1894204
Valla senden güzel haber gelecekKizlarrrrrrr
Kahverengi lekelenme olmus camasirimda simdi fark etim. Peceteye silince geldi azcik. Sonra seffaf oldu. Kasiklarima agri giriyor noluyor ya adet mi olcam. Ben de lekelenmeyle baslamaz ki adet
Insallah canim ama sanmambenımde ılk testı boyleydı sonra ıyıce arttı. ben boyle ıken verdım 26 ıdı :) senınde ıns vardır:)
Yok kuzum sancim varValla senden güzel haber gelecek
Benim hamile arkadaşım var. Ona sormuştum. Adet gününe yakın o günlerde işte, adet sancısı olmuştu demişti. Kötü düşünme. Ben adet olduğumda bile ilk gün inanmıyorum da ertesi günü de bekliyorum. Hatta kaç gün sürdüğüne bile bakıyorum.Insallah canim ama sanmam
Yok kuzum sancim var
Ama lekelenmem oldu az onceBenim hamile arkadaşım var. Ona sormuştum. Adet gününe yakın o günlerde işte, adet sancısı olmuştu demişti. Kötü düşünme. Ben adet olduğumda bile ilk gün inanmıyorum da ertesi günü de bekliyorum. Hatta kaç gün sürdüğüne bile bakıyorum.
Ne kadar ki damla damlaysa aksama kadar bekle say kac damla oldugunu olmazsan adet ten farkli miktardaysa gebelik olabilirAma lekelenmem oldu az once
Yerleşme olabilir..Bebiş var bence. Ayyy hadi inşallahAma lekelenmem oldu az once
Damla diyemem tam kahve rengi de diyemem ama kan renginde kirmizi degil. Hafif kahvemsi lekelenme tarzinda olmus ic camasirima. Ve peceteye silincde geldi cok azCanim benim
Ne kadar ki damla damlaysa aksama kadar bekle say kac damla oldugunu olmazsan adet ten farkli miktardaysa gebelik olabilir
@glmserser
@tontis76
@Minikportakalim
@tazegelinn
@meleksuu49
@EhliKumpir
@sensiz__asla123
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@Htcm38
@merili
@TamBirAzize
@Eldenkubra
@Sb12345
@SucceSSstorY
@Cokoprenses83
@ALYALAL
@Nefisebakan
@elmuhibbi
Runkli
@Simmet
@Karpatyam
@Aynur5656
@beyazyalan
@Melissaihsn06
@diplomalievhanimi
@edasrc21
@Ankey
@kkk91
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@duruasil
@Deryax-
@zziinneett
@sedadst
@lale_cik
meral1903
@Mlht9535
@derya9207
@ozle77
Canlar batlarınızı bildirir misiniz bana listeyi düzenliyorum sizinkiler yok cevap gelmeyini listeye ekleyemicem özür dilerim
evet canim haklisin yinede umudunu yitirmede bakarsin duan kabul olur inslh yok test mest yokBen 2 tane test yaptim 1gun arayla ve ikisinde de silik cizgi belirmisti resmen hamileyim demiştim hatta sizlerde hayirli olsun bile dediniz ama maalesef 5 gun gecikmeli + 2 pozitif test ardindan koca bi hayal kirikligi yasadim şimdi en az 10 gun geçmeden test yapmam 10 gun gecerse zaten pozitiftir Allahin izni ile çünkü hic 5 gunun disinda gecikme yasamadim ilk defa 5 gun gecikme yaşadım onda da hemen test yapmistim büyük yikilma yaşadım yabenim icimde hamilelige dair hic bir his yok ne bileyim hani insanin icine dogarmis ya annem de oyle demisti icine dogarmis insanlarin en azindan ona oyle olmus ve burda da oyle hissettim icime dogmustu diyenler vardi o yuzden de hic umudum yok her ay ayni seyleri yasiyorum umudum 0
Canım yinede umudunu yitirme adetin olmuyosa asetin gelsede hayırlısı kan verdin zaten canım .4te çok geçmiş be az erken söyleselerdiYa boyle olcagini bilseydim kan vermezdim. Simdi adet de olcam offr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?