2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar gunaydin benim test maalesef bu ;( bat a bugünle beraber son 4 gün.miratech gebelik testi ile yaptım.pozitifi görme şansım artık yok galiba
canim bende 4 gün kala yaptim negatif çıktı. simdi bat 2.ve ben meraktan ve heyecamdan öl cem.tabi negatif çıkmasıyla benim biraz umudum azalsa da adet geciktikten sonra pozitifi gorenker biraz içime su serpiyor

Günaydın kızlar :)) nasıl gidiyo kızlar bu sabah hamiş şüphesi olan kimler var veyada test yapan?? Bende çalışmalara devam

Kani verdim ama. Deger olarak 2 3 cikacak :)) eminimmmmm
cnm inş. hayırlı haberler alırsın..ben bata 2 gün varken kan testine baktırdım 2 çıktı..acele ettim sanırım test için ama yükselme şansı oluyor mu bu durumda bir bilgin var mı yada bilgisi olan arkadaşlar bana yardım eder misiniz.adet günüm bugün bakalım ne olcak..

Kızlar adet günüm yarın hamileyim ama karnım ağrıyo adet olcakmış gibi normal midir

selam kızlar beni de aranıza alır mısınız? bende 2 aydır hamile kalmak için çalışma içinde olanlardanım. gerçi benimki 2. hamilelik için. allah bağışlasın 3.yaşında bi kızım var. bu ay için beklenen adet tarihim bugün ama ben 2 gün önce soğuk algınlığı ilacı içebilmek için erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. eczacı doğruluk payının %99 olduğunu söyledi. o sebeple artık regli mi bekliyorum. tabi herşey kader kısmet ilk çocuğumda 5. ayda hamile kalabilmiştim. o dönem her regl olduğumda üzülüyordum ama şimdi stres sıkıntı yapmıyorum. allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde hamile kalmakyı nasip etsin inşallah hepimize

Amin canım aynen stres yapıncaa olmuyo zaten

Insallah canim ama sanmam

Yok kuzum sancim var
Benim hamile arkadaşım var. Ona sormuştum. Adet gününe yakın o günlerde işte, adet sancısı olmuştu demişti. Kötü düşünme. Ben adet olduğumda bile ilk gün inanmıyorum da ertesi günü de bekliyorum. Hatta kaç gün sürdüğüne bile bakıyorum.

Canim benim

Ne kadar ki damla damlaysa aksama kadar bekle say kac damla oldugunu olmazsan adet ten farkli miktardaysa gebelik olabilir
Damla diyemem tam kahve rengi de diyemem ama kan renginde kirmizi degil. Hafif kahvemsi lekelenme tarzinda olmus ic camasirima. Ve peceteye silincde geldi cok az

evet canim haklisin yinede umudunu yitirmede bakarsin duan kabul olur inslh yok test mest yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…