2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim benimkide ayni markaydi bak isvicreden test goturmustum uc gun oncesine kadar yapiliyo onda daha koyu cikmisti sonra bebetime aldik iki tane, erken gebelik testi alcaktim yoktu kibrista neyse ordan aldiklarimin bu belli belirsiz olani bata bir gun kala yaptim digerinide bat gunu yaptim ama bence bende erken döllenme oldu seninkidegec döllenme olduysa normal hala acik cikmasi. Herhangi farkli bir belirti hissettinmi akintinda falan? Benim normalde yumurtlama döneminden adete kadar agriyan gögüslerim hamile olmadan onceki ay 10 gün kala sisip bi hafta kala agrimisti bu ayda ise 3 gun kala yanlari agrimaya basladi cok asiri sizliyodu sutyeni falan cikarinca bide akintiyla farkettim ben

Benim bildigim genelde o gunlerde kimsede akinti olmaz oyle cok bendede oyleydi koyu kivamli bi akinti gelmisti peceteye oyle farketmistim ben yerlestigini anladim :) hadi hayirlisi insalllah canim

Kızlar sancılarım var ya yumurtlama ya adet ovu yapıorum sureklı poztıf ya testler bozuk ya ıkı kere mı yumurtluom 3 keremı anlamadım napcam ben ya
Adetine kac gun var? Bazi insanlar iki defa yumurtluyormus eger adet duzeni en az 30 gün yada fazlaysa

Benim bildigim genelde o gunlerde kimsede akinti olmaz oyle cok bendede oyleydi koyu kivamli bi akinti gelmisti peceteye oyle farketmistim ben yerlestigini anladim :) hadi hayirlisi insalllah canim
İnşallah canım yaa ay çok heyecanlandm şimdi ama benim pembe veya kahve gibi değil rengi koyu kıvamlı sarımsı gibi .bişeyde hissetmiyorum ama

Iyidir canim senden ne haber? Kimse yok herkes tatilde bayram falan :) burda bayram yok esim Yatiyo bende tv bakiyorum tek basima :)
Orasi neresi ne yapayim benim esimde kasap baska sehirde kesim yapti simdi yolda geliyo bende oglusumla tv ye bakiyorum iste

Sagol canım sanada gecmis olsun cok zor dönemler ama allah sabrınıda veriyo birsekilde anlatırken hala aglarım :) yani bir haftada nekadar hissedilir bilmiyorum ama ilkinde böyle seyler hissetmemistim

kızlar gözlerıme ağrılar grdı bı bakarmısınız sabah hcg yaptm sanırım test bozuktu yanyana ıkı çızgı cıktı dıpdıbe... az oncede bıda yaptım ama tabı ılk ıdrar kadar sonuc net vermesını beklemıorum tabıde gözüm bozuldu resmen cok cok cok hayalet çızgı var bellı belırsız gbı sankı yada ğözlerım bana oyun oynuo bı göz atar mısınız adetıme 6 gün var bu aarada :):) okadar baktımkı etrafımda cızğıler donuo şuan

Eklentiler

• 20160912_121830.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 20160912_222146-min.webp
    6 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…