2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim hemen olumsuz dusunme hamilelik belirtiside regl sancisi gibi zaten.

Kızlar sancılarım var ya yumurtlama ya adet ovu yapıorum sureklı poztıf ya testler bozuk ya ıkı kere mı yumurtluom 3 keremı anlamadım napcam ben ya

Canim hemen olumsuz dusunme hamilelik belirtiside regl sancisi gibi zaten.
Canim benim gecen qy da 2 gun gecikmisti ilk defa yasadim bu gecikmeyi bu 2.ay gecikmem oluyor Afedersin korunmayi biraktiktan sonra olmaya basladi ama gecen gecikmemde hafif lekelerim geliyodu bu ay leke vs.yok hala umudum var insallah hayirlisi olur. Boyle silik cikip adet olan da var boyle cikip pozitifi gorende var suan allak bullak oldum ne dusunucem bilmiyorum esimde gormedigini soyleyince size sorayim dedim valla Allah razi olsun sizden

Dogru soyluyorsun umursamiyor bilr 2.ye bak bi ben görüyorum dedim sinirlendi hemen yok iste yokkendini kandirma dedi cok kotu oldum resmen deli gibi gordu beni bi an 2gun ust uste yaptigim icin silik cikmistir belki bi kac gun sonra daha net gorurum dimi ya :) ay insallah ya

Asumnur canim diger konu da yorum yazdin cok tesekkur ediyorum. Oraya resim yukleyemedim yeterli alaniniz yok diyor anlamadim buraya attim bi kac sayfa oncesinde idrar testimo attim cok ama cok silik belli belirsiz sende hic boylr olmusmuydu?? O sayfaya atamadigim icin buraya etiketledim seni :/ brnimde arada adet olacakmisim gibi Afedersin vajinaya ince sizi gibi bisey giriyor sonra geciyor sancilaniyor gibiyim geciyor tam oldum diye kosuyorum pedle geziyorum yok deyip çıkarıyorum

Canim bu testlerde erken olunca cikmiyo silik cikiyo hep benim bat gununde bile acik cikmisti bi onceki gunude baya silik cikmisti erken test olmadigi icin 2-3 gun gecmeden kirmizi olmuyo

Canim bu testlerde erken olunca cikmiyo silik cikiyo hep benim bat gununde bile acik cikmisti bi onceki gunude baya silik cikmisti erken test olmadigi icin 2-3 gun gecmeden kirmizi olmuyo
Canim benim bugun 2 gun gecri reglim gecen ay da 2gun gecikmeli olmustum o yuzden pek umudum yok ama testin boyle belli belirsiz cikmasi acaba mi diyorum esim ben gormuyorum diyor daha moralim bozuluyor. Bu cizgi 2 gun gecikmeli olsa olur mu ki daha koyu cikmasi gerekmiyormu ?

Bugun de adet olmazsam yarin 3.gunum olacak ve bu kadar silik cikmasi normal degil gibime geliyor :/ umutlanmak istemiyorum ama okadarr cok istiyorum ki pozitif olsun hayirlisi olsun diye oof
Insallah hayirli haberler verirsin canim belki gec döllenmedir o kadar suphede kaliyorsan acile git bi saatte veriyolar sonucu aksamda olsa farketmiyo ozelde

Valla canim ben hamile oldugunu dusunuyorum ki insallah oyledir benimde bu sekilde silik cikmisti bence bu kadar stres yapma hemen kan ver 2 saate sonucunu alirsin ki gunun de gecmis kafan rahatlar en azidnan

Hic moralini bozma canim bende mesela yumurtlama erken oldu o yuzden erken dollenme diye dusunuyorum tabi en dogru sonucu doktor bilir haftasini. Sendeki hayalet cizgi degil ben pembe görüyorum en azindan. Bak benimki böyle cikmisti iki gun kala normal testte hatta inanmadilar hamile olduguma acaip moralim bozulmustu

Sag tarafimdaki batma hala devam ediyor benim bagdas kurup oturunca yan oturup sag bacagima baski olunca falan arada orta kısım sızı gibi oluyor neden gecmediki kan testim negatif erken çıktı desem 12.gunde oldu poff şu bayram gecsede gitsem doktora ogrensem ne var ne yok

Canim iste benimkide ayni boyle görünüyor yani ben görebiliyorum baktigim zaman esim gormuyor ve yok sen kendini kandiriyosun diyor erkek oldugu icin ustune dusup defalarca bakmasini beklemiyorum ama kendini kandiriyosun dedi bende buraya atmak istedim sagolun valla Allah razi olsun tek goren ben degilmisim ve denin testinle hemen hemen ayni. Sen bu testi adetin gecikince mi yaptin canim??

Valla canim ben hamile oldugunu dusunuyorum ki insallah oyledir benimde bu sekilde silik cikmisti bence bu kadar stres yapma hemen kan ver 2 saate sonucunu alirsin ki gunun de gecmis kafan rahatlar en azidnan
Canim benim insallah ya hani günü gecince daha koyu cikar muhabbeti var ya ondan kafama yatmiyor bayram bitsin ilk isim o olucak adet olmazsam insallah. Aile merkezinde kan verebiliyoruz dimi bilgin var mi canim?

Insallah hayirli haberler verirsin canim belki gec döllenmedir o kadar suphede kaliyorsan acile git bi saatte veriyolar sonucu aksamda olsa farketmiyo ozelde
Ya gecen ay da 2gun geciktigi icin hic gidesim yok sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum afedersin vajina ya vuran hafif sanci oluyor ya adete yakin ayni o sancilari ara ara yasiyorum. Bazen karnimin alt tarafı kasiga dogru oralara da ince sizi giriyor goguslerim de sizliyor. Bunlari ben adette de yaşıyorum. Tek fark koşarsin koşarsin da solugun tikanir boyle bi agri girer ya karina oyle oluyor arada sanki koşmusum da arada boylr agri oluyor tek farkli agri o, o yuzden hic umudum yok bide böyle test bozuk da olabilir 2 test yaptim birini dun birini bugun 2 side boyle cikti. Canim bide senin test markan neydi? Benim ikiside bebe time

Canim sanirim bir kac damla ya kahverengi yada cok acik pembe
Benim bugün afedersiniz koyu kıvamlı sarımsı bi akıntı gelmişte değildir heralde bata 5 gün var adete yakın akıntı kesilmiyormuydu.herkese göre değişiyodur gerçi de .hiç dikkat etmemişim ben şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…