2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benimde her ay 1 hafta sürer yumurtlama akıntısı.
Batına kaç gün var ki canm?
10 gun var zamaninda olursam.pek duzenli olmuyrm.benim akintim olmazdi hic hatta ben bunun icin bike dr a gitmistim cok kuru iliski sirasindada skinti cekiyrm normaldede kolay tahris oluyor diye.gecen ay resmen zeytin yagi suruyordum gunde kackere.yumurtlama gunleri bike azicik olurdu.ilk defa bu ay boyle oldu ama bende her ay deisik bisey cikiyor sonuc bos. Gecrn ayda idrar rengin koyulasti cok halada koyu duzelmedi.yanma enf falan da yok.bu ayda bu.boyle boyle gidiyrz bakalim

Anladım canım inşallah busefer hamileliktendir akıntın.

İnşallh bitanem. Valla ben ebe olsaydım her bir bebek dünyaya geldiğinde ben ağlardım ahh ah çok istiyoruz da bakalım nezaman olacak.
Sen nezamandır istiyorsun canım?

Ben bekarken bile agliyordum ya duygusal biriyim.her bebekte ayni heycani yasiyordum valla

Bu 10. Ayimiz canim.ocakta birakmistik korunmayi.niye krunmussak 9 ay.zaten olmuyor mus

Rahim filminden sonra 3 ay şans artiyor derler insallah seninde vesilen rahim filmi olur. Ben gecen yıl eylulde rahim filmi cekinmistim aralikta hamile kaldim. Ama kasimda 1 ay klomen kullanmistim. Dr klomeni 1 ay kullansanda onun etkisi 2-3 adet boyu sürer demisti.

Yavaş çalışan yumurtalıkların çatlaması olur mu ? Gercekten hic bilmiyorum bunu... Şuanda cok hafif kasık sancım var gecen ay da olmuştu yumurtlama zamanı.. Ozaman ben hamileliğe yormuştum ama meğersem yumurta çatlama şeyiymiş :) şimdi de agrıyo. Yumurtaların yavaş çalışması çatlamaya engel değil ozamn öyle mi ?

9 ekim canım

Kızlar günaydın, Ben dun kan testi yaptrdım.Sonuç bhcg 1.20 yazıyor altındada gebelık negatif 0-5 gibi şeyler yazıyor. adetimden 5 gün geçmişti. yaptım ama hala olmadım.fikir verirmisiniz butun gece rüyamda bu rapr sonuclarıyla ugraştım.bı negtif görüyrum bi pozitif göryorum :)

Negatif olma ihtimali var biraz daha bekle istersen. Belki geç döllenme diyorlarya öyle olduysa yükselir. Doktoruna da sorabilirsin. Ben hemen mesaj atıyorum rapor görüntüsünü. Negatifse tarlusal içicem diyorum. İç diyor neyseki 1 kere ihtiyaç oldu

tabiki engel degil canim.hatta bal corekotu tarcin karisimini yaparsan yumurtan daha kaliteli olur ve catlar

Günaydın canlar hastaneye gidiyorum hormon testi vermeye insaAllah ultrasondan baktirabilirm sikayetlerimi söyleyebilipte cikinca yazarm canlar ve cumaniz mübarek olsun gunahlarimiz affolsun dualarimiz kabul olsun insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…