10 gun var zamaninda olursam.pek duzenli olmuyrm.benim akintim olmazdi hic hatta ben bunun icin bike dr a gitmistim cok kuru iliski sirasindada skinti cekiyrm normaldede kolay tahris oluyor diye.gecen ay resmen zeytin yagi suruyordum gunde kackere.yumurtlama gunleri bike azicik olurdu.ilk defa bu ay boyle oldu ama bende her ay deisik bisey cikiyor sonuc bos. Gecrn ayda idrar rengin koyulasti cok halada koyu duzelmedi.yanma enf falan da yok.bu ayda bu.boyle boyle gidiyrz bakalimCanım benimde her ay 1 hafta sürer yumurtlama akıntısı.
Batına kaç gün var ki canm?
10 gun var zamaninda olursam.pek duzenli olmuyrm.benim akintim olmazdi hic hatta ben bunun icin bike dr a gitmistim cok kuru iliski sirasindada skinti cekiyrm normaldede kolay tahris oluyor diye.gecen ay resmen zeytin yagi suruyordum gunde kackere.yumurtlama gunleri bike azicik olurdu.ilk defa bu ay boyle oldu ama bende her ay deisik bisey cikiyor sonuc bos. Gecrn ayda idrar rengin koyulasti cok halada koyu duzelmedi.yanma enf falan da yok.bu ayda bu.boyle boyle gidiyrz bakalim
İnşallh bitanem. Valla ben ebe olsaydım her bir bebek dünyaya geldiğinde ben ağlardımahh ah çok istiyoruz da bakalım nezaman olacak.
Sen nezamandır istiyorsun canım?
Ben bekarken bile agliyordum ya duygusal biriyim.her bebekte ayni heycani yasiyordum valla
Bu 10. Ayimiz canim.ocakta birakmistik korunmayi.niye krunmussak 9 ay.zaten olmuyor mus
Ayni bendende sanada iyi geceler canimOlsun canım herşeyde vardır bir hayır. Benden bu gecelik bukadar. Hadi iyi geceler canım. Kendine iyi bak. ❤❤
insaAllah canım benim yazarım tabi kiCanım Inşallah çok iyi çikar sonuçlar yaz bize de
Rahim filminden sonra 3 ay şans artiyor derler insallah seninde vesilen rahim filmi olur. Ben gecen yıl eylulde rahim filmi cekinmistim aralikta hamile kaldim. Ama kasimda 1 ay klomen kullanmistim. Dr klomeni 1 ay kullansanda onun etkisi 2-3 adet boyu sürer demisti.Testlerden bolca siparis verdim ha bire yapiyorum cift cizgiyi gordugum halde gecn ay hsg cekilmistim adetim 5 gun gecti normalde tam bir ayda yada iki gun once falan olurum bat 17 ekim olarak dusunuyorum onumuzdeki hafta ödül torenine gidicem ve o gun erken gebelik yapcam belki cifte sans olur :)
Bu markayı da not ediyorum. Eczanede hangisi varsa şansıma..Clear blue heryerde olmuyor
Bulamazsan pedictor early al
9 ekim canımBence hic oyle dusunme en umutsuz oldugun anda verir rabbim bu bizim sinavimiz 15 ay diyorum ama belkide daha fazladir. Hsg ayni zamanda tedavi amacli benim birde sol tup tamamen tikali cikti ki ben bu halde umudumu kaybetmediysem bence sende o umudu hic yitirme bat ne zaman senin
Negatif olma ihtimali var biraz daha bekle istersen. Belki geç döllenme diyorlarya öyle olduysa yükselir. Doktoruna da sorabilirsin. Ben hemen mesaj atıyorum rapor görüntüsünü. Negatifse tarlusal içicem diyorum. İç diyorKızlar günaydın, Ben dun kan testi yaptrdım.Sonuç bhcg 1.20 yazıyor altındada gebelık negatif 0-5 gibi şeyler yazıyor. adetimden 5 gün geçmişti. yaptım ama hala olmadım.fikir verirmisiniz butun gece rüyamda bu rapr sonuclarıyla ugraştım.bı negtif görüyrum bi pozitif göryorum :)
tabiki engel degil canim.hatta bal corekotu tarcin karisimini yaparsan yumurtan daha kaliteli olur ve catlarYavaş çalışan yumurtalıkların çatlaması olur mu ? Gercekten hic bilmiyorum bunu... Şuanda cok hafif kasık sancım var gecen ay da olmuştu yumurtlama zamanı.. Ozaman ben hamileliğe yormuştum ama meğersem yumurta çatlama şeyiymiş :) şimdi de agrıyo. Yumurtaların yavaş çalışması çatlamaya engel değil ozamn öyle mi ?
olur inşallah canim.yeterki rabbim ol desin.bol bol dua etBen bekarken bile agliyordum ya duygusal biriyim.her bebekte ayni heycani yasiyordum valla
Bu 10. Ayimiz canim.ocakta birakmistik korunmayi.niye krunmussak 9 ay.zaten olmuyor mus
amin canımGünaydın canlar hastaneye gidiyorum hormon testi vermeye insaAllah ultrasondan baktirabilirm sikayetlerimi söyleyebilipte cikinca yazarm canlar ve cumaniz mübarek olsun gunahlarimiz affolsun dualarimiz kabul olsun insaAllah
evet canim benimde basima geldi.bi kan ver istersenInsallah ya. Ama cok zor gorunuyordu o ince cizgi basina geldimi hic boyle bi durum seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?