2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@Busra ozsoy34
Canım hic sıkma canını kendine edersin gerçekten boşver eşin seni dusunmuyor ve kirabiliyorsa kendi kaybeder zamanla anlicaktir umarim sen cok yipranip tukenmeden anlar erkekler böyle benimkide boşver aldirma o öyle iste bu böyle iste daha ne bekliyorsun napiyorlar ki modunda anlamiyorlar malesefff

Can'ım tesekkürler belirtilerimiz tutuyor ama nasip inşallah bende güzel haberler verirm

İnşallah okuyalım hep birlikte

Kızlar ya benim çocukluktan gelen bir alışkanlığım var. Her yan uzandığımda illa kendimi sallıyorum. düz de uyuyamam asla.
Herneyse ,buaralar aklıma ne geldi biliyormusunuz ben kendimi böyle salladıkça bebişim bana tutuncaksa bile tutunamaz bukadar sallantıya ne kadar doğrudur bilemem kendi kendime öyle düşündüm ve her aklıma geldiğinde sallanmayı bırakıyorum. İnşallah bu huyumdan artık vazgeçerim ya.

Canim oosit ve sperm cok milimetrik tuplerde ampulla da karsilasip dölleniyor ve rahime dusuyor.okadarcik alanda kacamaz biyere merak etme sen insallah en kisa zamanda olur

Ilahi çok güldüm kiz gece gece

Ay inşallah canım benim. ❤ Valla buaralar her ihtimali düşünmeye başladım
Evet insan oyle oluyor.sen bide benim neler dusundugumu bilsen .kendim ebeyim isin teorigini cok iyi bilen biriyim universiteden dolayi..iliski aninda bile teorigini dusunmekten iliskiye yogunlasamiyrm. Sperm servixi gectimi tupe ulastimi oositi gordumu falan izleyecegi butun yol gozumun onune geliyor

Senin işin daha zor ya. İyi ki bunları düşünmüyorum
Allah kolaylık versin canım. En azından ilişki anında unutmaya çalış en kısa zamanda hepberaber hamiş oluruz inşallah.

Ya benim akintm giderek artiyor daha yeni mi yumurtliycam acaba.bugunden itibaren iliskiyede giremiycez esimin spermiogrami var tekrar yaa 4 gun perhiz.1 haftadir yumurtlama akintisi var normalde olmazdi 1 2 gun olurdu.boyle olan varmi aranizda uzun suren

Senin işin daha zor ya. İyi ki bunları düşünmüyorum
Allah kolaylık versin canım. En azından ilişki anında unutmaya çalış en kısa zamanda hepberaber hamiş oluruz inşallah.
Amin canim amin insallahhh hepimize nasip olur bu duygu. Bir suru bebegin dunyaya gelisime tanik olup o duyguyu yasayamamakta ayri zor...allahtan işi birakmisim yoksa dayanamiycaktim daha fazla.

Canım benimde her ay 1 hafta sürer yumurtlama akıntısı.
Batına kaç gün var ki canm?

Amin canim amin insallahhh hepimize nasip olur bu duygu. Bir suru bebegin dunyaya gelisime tanik olup o duyguyu yasayamamakta ayri zor...allahtan işi birakmisim yoksa dayanamiycaktim daha fazla.

İnşallh bitanem. Valla ben ebe olsaydım her bir bebek dünyaya geldiğinde ben ağlardım ahh ah çok istiyoruz da bakalım nezaman olacak.
Sen nezamandır istiyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…