Can'ım tesekkürler belirtilerimiz tutuyor ama nasip inşallah bende güzel haberler verirm6 eylül de son adetimi gördüm. Yaklaşık olarak 1 haftadır göğüslerim şiş ve dokununca acıyor. Ara sıra kasıklarıma sancı giriyor ve regl olacak gibi sancılarım oluyor. Benim normalde regl olacağım gün sancım olur ve ağrı kesici içmeden duramazdım. Bu ayki fark normalde sivilce çıkardı çıkmadı ve sinirli olurdum aksine sürekli ağlamaklı hallerdeyim. Böyle işte canım.
İnşallah okuyalım hep birlikteHayırlı geceler canım.kızlar yarın yani cuma günü ezan ile sela arası 313 tane fatiha okuyanın her ne dileği vardı rabbim hayırlısıyla kabul eder.ben müsait olmadığım için okuyamicam ama sizleri haberdar etmek istedim.şimdiden rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.AMİNNN
Ben hamileliğimi miratech ile öğrenmiştim canımAynen bende guvenemedim. Miratech markasi
Olabilir canım test yap yarın görelimKızlar bugün regl günümdü. Gebelik Testi evde yoksa ovulasyon testi ile deneyenleri okumuştum forumda. Ben de yaptım ve iki koyu çizgi gördüm. Acaba gerçek mi ki
MaaşallahAman Yarabbimmmmm bu gerçek mi yaaaa. Dayanamadım sabahı bekleyemedim ve yaptım. İdrarım beyaz su gibi olmasına rağmen ikinci çizgi silik çıktı. Kızlarrrrr inş hamileyimdirrrrr.
Clear blue heryerde olmuyorHemen yarın eczaneden alıyorum şimdi gene sabırsızlandım :) hemen yarın olsun.. peki bu testin doğruluk oranı yüksek mi
Kızlar ya benim çocukluktan gelen bir alışkanlığım var. Her yan uzandığımda illa kendimi sallıyorum.düz de uyuyamam asla.
Herneyse ,buaralar aklıma ne geldi biliyormusunuz ben kendimi böyle salladıkça bebişim bana tutuncaksa bile tutunamaz bukadar sallantıyane kadar doğrudur bilemem kendi kendime öyle düşündüm ve her aklıma geldiğinde sallanmayı bırakıyorum. İnşallah bu huyumdan artık vazgeçerim ya.
Canım Inşallah çok iyi çikar sonuçlar yaz bize deSabah hormon testi vericem Allahin izniyle canlar bakalım ne cikacak sonuc agrim var ve anlaticam geçen ay böyle gecti adetm bu ay şöyle oldu 1.5 aydir sag kasik agrm var falan bunlara ne diyecek bakalım
Canim oosit ve sperm cok milimetrik tuplerde ampulla da karsilasip dölleniyor ve rahime dusuyor.okadarcik alanda kacamaz biyere merak etme sen insallah en kisa zamanda olur
Ilahi çok güldüm kiz gece geceKızlar ya benim çocukluktan gelen bir alışkanlığım var. Her yan uzandığımda illa kendimi sallıyorum.düz de uyuyamam asla.
Herneyse ,buaralar aklıma ne geldi biliyormusunuz ben kendimi böyle salladıkça bebişim bana tutuncaksa bile tutunamaz bukadar sallantıyane kadar doğrudur bilemem kendi kendime öyle düşündüm ve her aklıma geldiğinde sallanmayı bırakıyorum. İnşallah bu huyumdan artık vazgeçerim ya.
HahahaIlahi çok güldüm kiz gece gece
Evet insan oyle oluyor.sen bide benim neler dusundugumu bilsen .kendim ebeyim isin teorigini cok iyi bilen biriyim universiteden dolayi..iliski aninda bile teorigini dusunmekten iliskiye yogunlasamiyrm. Sperm servixi gectimi tupe ulastimi oositi gordumu falan izleyecegi butun yol gozumun onune geliyorAy inşallah canım benim. ❤ Valla buaralar her ihtimali düşünmeye başladım
Evet insan oyle oluyor.sen bide benim neler dusundugumu bilsen .kendim ebeyim isin teorigini cok iyi bilen biriyim universiteden dolayi..iliski aninda bile teorigini dusunmekten iliskiye yogunlasamiyrm. Sperm servixi gectimi tupe ulastimi oositi gordumu falan izleyecegi butun yol gozumun onune geliyor
Amin canim amin insallahhh hepimize nasip olur bu duygu. Bir suru bebegin dunyaya gelisime tanik olup o duyguyu yasayamamakta ayri zor...allahtan işi birakmisim yoksa dayanamiycaktim daha fazla.Senin işin daha zor ya.İyi ki bunları düşünmüyorum
Allah kolaylık versin canım. En azından ilişki anında unutmaya çalış en kısa zamanda hepberaber hamiş oluruz inşallah.
Ya benim akintm giderek artiyor daha yeni mi yumurtliycam acaba.bugunden itibaren iliskiyede giremiycezesimin spermiogrami var tekrar yaa 4 gun perhiz.1 haftadir yumurtlama akintisi var normalde olmazdi 1 2 gun olurdu.boyle olan varmi aranizda uzun suren
Amin canim amin insallahhh hepimize nasip olur bu duygu. Bir suru bebegin dunyaya gelisime tanik olup o duyguyu yasayamamakta ayri zor...allahtan işi birakmisim yoksa dayanamiycaktim daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?