Tebrikler hamilesin bu testler cok hassas canım yinede sen bugün kan testine git
Ya canım benim gözlerim doldu bunu okuyunca eminim hepimizden öyle olur onlari daha dogmadan cok isteyip emekler sarfediyoruz kadınlık annelik cok kıymetli cok özel
İnşallah canım. BAT a 6 gün kala kanda çıkmamıştı. Simdi 4 gün var bu testte çıktı kan testine de gidiyim merak ettim çok..Tebrikler hamilesin bu testler cok hassas canım yinede sen bugün kan testine git
İnşallah canım çok tesekkur ederim. İnşallah hepimizin bebisleri olurCanım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah, kan testiyle kesinleştir derim ben artışını takip edersin için rahat eder.
Benim bildiğim hergun olmaması gerekiyor. İki güne bir olması bebek olma ihtimalini artırır.Kızlar canlarım benim günaydınlaaar hayırlı cumalar. Adetim salı bitti bugünde peceteye seffaf akıntı geldi böyle sünüyordubiz geçen ay denemeye basladık ovi testi kullanmak istemiyorum yeni başladığımız için doktorada gittim geçen ay adetliyken bilinçli hamile kalmak için sagda 7 sol 6 yumurtan var dedi ve doktorum ultrason uzmanı. Şimdi asıl soru su bu akıntı gelince mi gelmeden once mi catlıyor? Yani degerlendirmedik cünkü adet bitiminden sonra yoksa su zamanlar mı yapmalıyız? Takvime göre ve doktorumun de adet başlamgıcından on gün say dedi o günden sonra on gün her gün beraber olun dedi nolur bana bildiklerinizi yazın
Tabiki umudunu kaybetme cnm bnm teyzemin geleninin 4 sene sonra çocuğu oldu şimdi ikinciye oldu tek tüpü tikaliymis o halde doğal yolla oldu ikisideBence hic oyle dusunme en umutsuz oldugun anda verir rabbim bu bizim sinavimiz 15 ay diyorum ama belkide daha fazladir. Hsg ayni zamanda tedavi amacli benim birde sol tup tamamen tikali cikti ki ben bu halde umudumu kaybetmediysem bence sende o umudu hic yitirme bat ne zaman senin
Cokta gecmemis aslinda biraz daha bekle gec dollenme olabilirEylül 2 son adet tarihim
Tekrardan hayirli olsun hamis annelerrrr..canim saglikla kucagina alırsın insssGünaydın canlar. Hayırlı cumalar Kan testim cıktı. Betahcg 403 Rabbim mübarek günde herkesin dileğini kalbindekini gerçekleştirsin dualarım sizinle
Geçen bir arkadaş daha yazdı doktor arkadası bu donemler hergun yapmak daha iyiymiş benim doktorumda eskisehirin en iyi doktoru ona cok güveniyorum o yüzdenBenim bildiğim hergun olmaması gerekiyor. İki güne bir olması bebek olma ihtimalini artırır.
gunaydın :)Gunaydinn kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?