2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar bat yarin .çok merak ediyorum ve kendimi zor tutuyorun.ama içimde hiç umut yok nedense

Kizlar bugunde temiz kalktim. Dunku kahverengi leke korkutmutu beni adet olcam diye ama daha bisey yok. Acaba saglik ocagina falan mi gitsem ?

Ya canım benim gözlerim doldu bunu okuyunca eminim hepimizden öyle olur onlari daha dogmadan cok isteyip emekler sarfediyoruz kadınlık annelik cok kıymetli cok özel

Canım benim rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat versin inşallah. Bu test sonucu da umarım seni guldururur canım

Kızlar bugün bulduğum bir yazı işinize yarar umarım

Yumurtlamadan sonra kısa bir süre için hamile kalınabilme mümkündür. Yumurtanın foliküllerden serbest bırakılmasından sonra 12-48 saatlik bir süreçte yumurta erkek spermi ile döllenme için kullanılabilir. Yani yumurtlamadan sonraki 1-2 gün içerisinde hamile kalınma olasılığı mümkündür.

Yumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:

• Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
  • Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
  • Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
  • Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
  • Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
  • Yumurtlama günü - % 15
  • Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
  • Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
  • Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0

Kadın yumurtlama sürecini 3 aşamaya ayırırsak: Yumurtlama öncesi, yumurtlama günü ve yumurtlama sonrası. Kadının yumurtlama gününden sonraki yumurtanın yaşama süresi 12 ila 24 saattir. Erkeğin sperminin kadın vücudunda yaşama süreci 3-5 güne kadar uzanmaktadır. Buna göre doğurgan olabileceğiniz en verimli süreç 5-7 günlük yumurtlama periyodu sürecidir.

Bundan dolayı yumurtlama günün 5 gün öncesine kadar olan bir cinsel ilişki veya yumurtlama günün 24 saat sonrasına kadar olan bir cinsel ilişkide hamile kalma ihtimali her zaman vardır.

Benim bildiğim hergun olmaması gerekiyor. İki güne bir olması bebek olma ihtimalini artırır.

Tabiki umudunu kaybetme cnm bnm teyzemin geleninin 4 sene sonra çocuğu oldu şimdi ikinciye oldu tek tüpü tikaliymis o halde doğal yolla oldu ikiside

7 haftalık hamıleyım bebek ıyı kalp atımı var ama yanında myom var dedı ılk kontrolde yoktu sımdı bı anda buyumus 3.5 cm olmus myom dedı dogum kanalında oldugu ııcn normal dogum olmaz dedı bebek asagı ınmez dedı. ama obur ay myom ne kadar buyuycek bakalım dedı korkuyorum. belkıde erken dogum olur dedı

Günaydın canlar. Hayırlı cumalar Kan testim cıktı. Betahcg 403 Rabbim mübarek günde herkesin dileğini kalbindekini gerçekleştirsin dualarım sizinle
Tekrardan hayirli olsun hamis annelerrrr..canim saglikla kucagina alırsın insss
Gunaydinnnnnnn hayirli cumalar ...rabbim dilediklerimizo cuma hürmetine kabul eyler insss ..en kisa surede hepimiz bebislerimize sahip oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…