2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bütün gün okudum okudum, okudukça kudurdum ama sıktım dişimi "sen ne saçmalıyosun arkadaşım hayırdır iyimisin?" diye yazmadan durabildim
@Selinokay seni takdir ediyorum kuzum
Ve hanımlar hepinize mutlu geceler bebişli rüyalar diliyorum sabah bol çift çizgili bir güne uyanırız umarım

@TuruncuHayal senide tebrik ediyorum şimdiden canım inşallah yarın hayırlı haberler alırsın, rabbim gönlüne göre versin inşallah Ama gözüne uyku girmez senin şimdi sabahı zor edersin

Canim batimiz ayni hafif arada sol kasigim batiyor baska bisey yok sende durumlar nasıl
Hafif bel ve kaşık agrısı var göğüslerim siş ve agrıyorlar. Sivilcem çıktı büyük büyük Ve bugün midem yanıyo biraz da bogazımı yaktı ilk hamileliğim dede bu şekilde idi tabi ilerlemedi Kürtaj oldum ama. Bilmiyorum ümitliyim Can'ım ya ama tüm bunlara rağmen olmazsa da tuhaf hissedicem rabbim nasip eder inşallah

Kızlar erkek ve kız olma olasılık zamanları hakkında bilgisi olanlar yumurtlama zamanından baska olasılık varmı tabi Rabbim bilir ama ihtimalleride göze almak istiyorum
Bide iliski sonrasi sola yatmak gerekiyor kiz icin.ayrica kadinin daha istekli ve daha erken bosalmasi gerekiyor.o yuzden iliski oncesi sen beyninde baslat istegi canim.iliskiye girer girmez bosalmaya calis.

Inşallah canim gosuslerde henuz bir degisiklik yok normalde cok siserdi

Ben sabah 9 a randevu aldım kan testi yaptırmak için. Sen nasıl beklicen ki çok heyecanlı oluyor beklemek. İnş hamilesindir canım inş
Canım bekleyeyimya ben bat tarihimi tam bilemedim biraz ortalama oldu o yüxden pazartesiyi beklesem iyi olacak ümitlenmek yada ümitsizliğe kapılmak istemiyorum, şuan başka bişeyede karar vermek zorundayım valla bebek varsada düşmese bari kafam çok karışık

İnşallah ben adet zamanını beklemek istiyorum biraz süpriz olsun varsa yoksa da hayırlısı buymuş artık doğru zaman gelene kadar bekleyeceğiz :)

Hayırlı akşamlar bayanlar. Merhaba öncelikle yeni katıldım aranıza 2 ay önce evlendim hiç korunmadım gamile kalmak istiyorum 30 günde bir adet oluyorum adetim biteli 2 gün oldu nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Gun asiri iliskiye girin canim.adete 14 gun kala yumrtluyoruz.oyuzden .15 14 13 gun kala hergun gir iliskiye.esine balli sut bikdircin yumurtasi kir icine.iliyinca icsin.enerji verir.sende esinde hergun 1 muz yemeye calisin.simdilik bunlar destekleyici olarak yeter bence.daha cok yenisin.cokta takip dusunme derim canim

Belirtin varmıydı Can'ım payladırmısın bizimle
6 eylül de son adetimi gördüm. Yaklaşık olarak 1 haftadır göğüslerim şiş ve dokununca acıyor. Ara sıra kasıklarıma sancı giriyor ve regl olacak gibi sancılarım oluyor. Benim normalde regl olacağım gün sancım olur ve ağrı kesici içmeden duramazdım. Bu ayki fark normalde sivilce çıkardı çıkmadı ve sinirli olurdum aksine sürekli ağlamaklı hallerdeyim. Böyle işte canım.

Hayırlı geceler canım.kızlar yarın yani cuma günü ezan ile sela arası 313 tane fatiha okuyanın her ne dileği vardı rabbim hayırlısıyla kabul eder.ben müsait olmadığım için okuyamicam ama sizleri haberdar etmek istedim.şimdiden rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…