İnşallah hepimizin bebişleri gelir sağlıklı bi şekilde% 93 dogru ve üzerinde kac haftalık hamile oldugunda yazıyo Can'ım rabbim inşallah nasip eder hepimize
Nekadardor istyordunuz canim.herhangi bi problem var miydiAminnnn inşaallah. Sabah öğreneceğim kısmetse hamile miyim değil miyim. İsteyen herkeze Rabbim versin çok zor beklemek .
Hafif bel ve kaşık agrısı var göğüslerim siş ve agrıyorlar. Sivilcem çıktı büyük büyük Ve bugün midem yanıyo biraz da bogazımı yaktı ilk hamileliğim dede bu şekilde idi tabi ilerlemedi Kürtaj oldum ama. Bilmiyorum ümitliyim Can'ım ya ama tüm bunlara rağmen olmazsa da tuhaf hissedicem rabbim nasip eder inşallahCanim batimiz ayni hafif arada sol kasigim batiyor baska bisey yok sende durumlar nasıl
Bide iliski sonrasi sola yatmak gerekiyor kiz icin.ayrica kadinin daha istekli ve daha erken bosalmasi gerekiyor.o yuzden iliski oncesi sen beyninde baslat istegi canim.iliskiye girer girmez bosalmaya calis.Kızlar erkek ve kız olma olasılık zamanları hakkında bilgisi olanlar yumurtlama zamanından baska olasılık varmı tabi Rabbim bilir ama ihtimalleride göze almak istiyorum
Inşallah canim gosuslerde henuz bir degisiklik yok normalde cok siserdiHafif bel ve kaşık agrısı var göğüslerim siş ve agrıyorlar. Sivilcem çıktı büyük büyük Ve bugün midem yanıyo biraz da bogazımı yaktı ilk hamileliğim dede bu şekilde idi tabi ilerlemedi Kürtaj oldum ama. Bilmiyorum ümitliyim Can'ım ya ama tüm bunlara rağmen olmazsa da tuhaf hissedicem rabbim nasip eder inşallah
Can'ım benim bildiğim tıbbi olarak bu ama fark ettiysen hep ihtimaller üzerinde konuştuk Can'ım allah ol derse neden olmasın.Yumurtlama dönemim dünkü gectı kız ihtimal desene
Oyle deme canim yaa gec yumurtluyorsundur belkiKızlar daha bata 10 gün var ve şimdiden adet sancılarım başladı herzaman ki gibi. Ağlamak istiyorum ya.
Canım bekleyeyimya ben bat tarihimi tam bilemedim biraz ortalama oldu o yüxden pazartesiyi beklesem iyi olacak ümitlenmek yada ümitsizliğe kapılmak istemiyorum, şuan başka bişeyede karar vermek zorundayım valla bebek varsada düşmese bari kafam çok karışıkBen sabah 9 a randevu aldım kan testi yaptırmak için. Sen nasıl beklicen ki çok heyecanlı oluyor beklemek. İnş hamilesindir canım inş
Bide iliski sonrasi sola yatmak gerekiyor kiz icin.ayrica kadinin daha istekli ve daha erken bosalmasi gerekiyor.o yuzden iliski oncesi sen beyninde baslat istegi canim.iliskiye girer girmez bosalmaya calis.[/QUOTE
Yumurtlama dönemini geçirdik bari bunları deneyelim
1.5 senedir uğraşıyoruz. Eşimde ve ben de sorun çıkmadı. 15 ağustosta rahim filmi çekildim. Film temiz çıkınca Dr bekleyelim demişti 6 ay.Nekadardor istyordunuz canim.herhangi bi problem var miydi
İnşallahAynısı bende var Can'ım ya göğüsler şiş ve agrıyo kasıklarım ve belim batıyor ara sıra . Midem de ağzıma geldi bugün .gaz var akıntı da aynı ay bilmiyorum inşallah hamileyizdir. Ben erken hamilelik testi aldım pazar günü yapıcam inşallah
Oyle deme canim yaa gec yumurtluyorsundur belki
1.5 senedir uğraşıyoruz. Eşimde ve ben de sorun çıkmadı. 15 ağustosta rahim filmi çekildim. Film temiz çıkınca Dr bekleyelim demişti 6 ay.
Gun asiri iliskiye girin canim.adete 14 gun kala yumrtluyoruz.oyuzden .15 14 13 gun kala hergun gir iliskiye.esine balli sut bikdircin yumurtasi kir icine.iliyinca icsin.enerji verir.sende esinde hergun 1 muz yemeye calisin.simdilik bunlar destekleyici olarak yeter bence.daha cok yenisin.cokta takip dusunme derim canimHayırlı akşamlar bayanlar. Merhaba öncelikle yeni katıldım aranıza 2 ay önce evlendim hiç korunmadım gamile kalmak istiyorum 30 günde bir adet oluyorum adetim biteli 2 gün oldu nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
6 eylül de son adetimi gördüm. Yaklaşık olarak 1 haftadır göğüslerim şiş ve dokununca acıyor. Ara sıra kasıklarıma sancı giriyor ve regl olacak gibi sancılarım oluyor. Benim normalde regl olacağım gün sancım olur ve ağrı kesici içmeden duramazdım. Bu ayki fark normalde sivilce çıkardı çıkmadı ve sinirli olurdum aksine sürekli ağlamaklı hallerdeyim. Böyle işte canım.Belirtin varmıydı Can'ım payladırmısın bizimle
Geçmiş olsun canımBende kürtaj oldum kalbi atmadığı için üzerinden 5 ay geçti hala gebelik yok bu ay da olmıycak dün kan verdim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?