Eylül 2 son adet tarihimNe kadardir adet olmuyorsunn
Amin. Allah hayırlısını versin inşallahGünaydın canlar hastaneye gidiyorum hormon testi vermeye insaAllah ultrasondan baktirabilirm sikayetlerimi söyleyebilipte cikinca yazarm canlar ve cumaniz mübarek olsun gunahlarimiz affolsun dualarimiz kabul olsun insaAllah
Insallah saglikla kucagina alirsin canim hayirli olsun.Evet bende bu markayla 4 gün önceden öğrendim
Sağol canım aynen ovulasyon testinide bu ay kullanmıştım doğru sonuç verdiInsallah saglikla kucagina alirsin canim hayirli olsun.
Bu markanin ovulasyon testide cok basarili.
aman onu düşünme tatlım ya kimbilir kimler geliyor günde kaç kereYok canim yarin oglenden snra gitcem vermeye simdi musait degilim malum oglan. Ama yani o kadin da kac kere test yapti hep negatif utaniyorum artik test yaptirmaya
gözün aydın canım yüksek ihtimal hamilesin :)Sabah koşarak eczaneye gittim erken hamilelik testi sadece predictor early varmış aldım denedim bi tane çok belirgin bi tanede çok silik bi çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Bende bu ay yum takibi yaptiriyorum. 12.gun dr kontrolum var. Yum.un akibeti belli olur haftaya persembeSağol canım aynen ovulasyon testinide bu ay kullanmıştım doğru sonuç verdi
Insallah hamilesindir fotografini koysana testininSabah koşarak eczaneye gittim erken hamilelik testi sadece predictor early varmış aldım denedim bi tane çok belirgin bi tanede çok silik bi çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Canım resim atabilirsen bakalım beraberSabah koşarak eczaneye gittim erken hamilelik testi sadece predictor early varmış aldım denedim bi tane çok belirgin bi tanede çok silik bi çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Nasıl resim koyuyorumCanım resim atabilirsen bakalım beraber
her türlü kokuya karşı olur hassasiyet . ama kızıma hamıleyken ılk 14 hafta herssey kotu kokuyordu benım ıcın ve sureklı kusuyordumKızlar gebelikte koku hassasiyeti var olan kokuya karşı mı olur yoksa alakasız bir yerde sevdiğin bir koku almanda koku hassasiyetine girer mi
bariz iklinci cizgi var hayırlı olsun inşallah hersey yolunda gider ve sağlıkla kucagına alırsın. adetıne kaç gun var ?kan testi de yaptır bence bhcg nı ölctur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?