2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın canlar hastaneye gidiyorum hormon testi vermeye insaAllah ultrasondan baktirabilirm sikayetlerimi söyleyebilipte cikinca yazarm canlar ve cumaniz mübarek olsun gunahlarimiz affolsun dualarimiz kabul olsun insaAllah
Amin. Allah hayırlısını versin inşallah

Sabah koşarak eczaneye gittim erken hamilelik testi sadece predictor early varmış aldım denedim bi tane çok belirgin bi tanede çok silik bi çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?

Kızlar gebelikte koku hassasiyeti var olan kokuya karşı mı olur yoksa alakasız bir yerde sevdiğin bir koku almanda koku hassasiyetine girer mi

Sabah koşarak eczaneye gittim erken hamilelik testi sadece predictor early varmış aldım denedim bi tane çok belirgin bi tanede çok silik bi çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Canım resim atabilirsen bakalım beraber

Kızlar gebelikte koku hassasiyeti var olan kokuya karşı mı olur yoksa alakasız bir yerde sevdiğin bir koku almanda koku hassasiyetine girer mi
her türlü kokuya karşı olur hassasiyet . ama kızıma hamıleyken ılk 14 hafta herssey kotu kokuyordu benım ıcın ve sureklı kusuyordum

Kızlar canlarım benim günaydınlaaar hayırlı cumalar. Adetim salı bitti bugünde peceteye seffaf akıntı geldi böyle sünüyordu biz geçen ay denemeye basladık ovi testi kullanmak istemiyorum yeni başladığımız için doktorada gittim geçen ay adetliyken bilinçli hamile kalmak için sagda 7 sol 6 yumurtan var dedi ve doktorum ultrason uzmanı. Şimdi asıl soru su bu akıntı gelince mi gelmeden once mi catlıyor? Yani degerlendirmedik cünkü adet bitiminden sonra yoksa su zamanlar mı yapmalıyız? Takvime göre ve doktorumun de adet başlamgıcından on gün say dedi o günden sonra on gün her gün beraber olun dedi nolur bana bildiklerinizi yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…