2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar yukardaki yazıma cevap verebilir misiniz

allah allah.belki kendiliginden gecer canim..once varmidi miyom

allah allah.belki kendiliginden gecer canim..once varmidi miyom

yoktu ılk test pozıtıf cıktıgında baktı bısey yoktu 10 gun sonra gel dedı. o zaman soyledı. sımdı baska doktora gıdecegım 12 sınde bakalım bu ne dıyecek

Burcu251 canim 7 ve 6 toplamda 13 yum mu var dedi dr? Ilac kullanmadan bu imkansiz olmali? Cunku yaradilis olarak her kadin ayda 1 yum olusturur bu nadiren 2 3 olabilir. Ilac alindiginda bu sayi 30lara ulasabilir. Ben mi yanlis anladim yazini?

Bu arada uzayan akinti yumurtlamadan once gelir vu akinti yumurtlamanin kisa bi sure sonra olacagini gosterir

canım ben varım.benim bat 9 ekim.son bir hafta içinde şiddetli bel ağrısı,göğüs ağrısı ( ki bugüne kadar hiç yaşamadım ) şişkinlik,sık idrara çıkma ve kremsi losyon kıvamında akıntı.....sonuç bu sabah erken gebelik testi ile tek çizgi

canım bu ay benimde oldu nedenini bende bilmiyorum doktora gidicem sanırım

ben hıc test yapmadan goguslerımden bıldım. dedım degısıklık var ben hamıleyım. dırek kan testı yaptım ve 850 cıktı :) hasatnede calısıyorum. o anda adada hasta vardı. ayyy dedım. hasta dedı kızım sonuclarım kotu mu:) teyzecım dedım hamıleyım:)) ınsallah allah herkese nasıp eder sag salım tamamlanır bu surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…