Kızlar yukardaki yazıma cevap verebilir misinizKızlar canlarım benim günaydınlaaar hayırlı cumalar. Adetim salı bitti bugünde peceteye seffaf akıntı geldi böyle sünüyordubiz geçen ay denemeye basladık ovi testi kullanmak istemiyorum yeni başladığımız için doktorada gittim geçen ay adetliyken bilinçli hamile kalmak için sagda 7 sol 6 yumurtan var dedi ve doktorum ultrason uzmanı. Şimdi asıl soru su bu akıntı gelince mi gelmeden once mi catlıyor? Yani degerlendirmedik cünkü adet bitiminden sonra yoksa su zamanlar mı yapmalıyız? Takvime göre ve doktorumun de adet başlamgıcından on gün say dedi o günden sonra on gün her gün beraber olun dedi nolur bana bildiklerinizi yazın
Her gün mü canmı dayanır onaGeçen bir arkadaş daha yazdı doktor arkadası bu donemler hergun yapmak daha iyiymiş benim doktorumda eskisehirin en iyi doktoru ona cok güveniyorum o yüzden
canim adetin kac gun gecmistiGünaydın canlar. Hayırlı cumalar Kan testim cıktı. Betahcg 403 Rabbim mübarek günde herkesin dileğini kalbindekini gerçekleştirsin dualarım sizinle
Şimdiden başla canım kaçırmayın çoğu zaman hesaplar tutmuyor akıntı zaten yumurtlamanın başladığına işaretKızlar yukardaki yazıma cevap verebilir misiniz
allah allah.belki kendiliginden gecer canim..once varmidi miyom7 haftalık hamıleyım bebek ıyı kalp atımı var ama yanında myom var dedı ılk kontrolde yoktu sımdı bı anda buyumus 3.5 cm olmus myom dedı dogum kanalında oldugu ııcn normal dogum olmaz dedı bebek asagı ınmez dedı. ama obur ay myom ne kadar buyuycek bakalım dedı korkuyorum. belkıde erken dogum olur dedı
yanı sen gun asırı yap bugunlerde, doktorun dedıgı zamanlardada gunluk yapKızlar yukardaki yazıma cevap verebilir misiniz
allah allah.belki kendiliginden gecer canim..once varmidi miyom
Canim bende eskisehirliyim ama Ankarada yasiyorum. Hangi hastane ve dr a gidiyosun Eskisehirde?Geçen bir arkadaş daha yazdı doktor arkadası bu donemler hergun yapmak daha iyiymiş benim doktorumda eskisehirin en iyi doktoru ona cok güveniyorum o yüzden
canim adetin kac gun gecmisti
canım ben varım.benim bat 9 ekim.son bir hafta içinde şiddetli bel ağrısı,göğüs ağrısı ( ki bugüne kadar hiç yaşamadım ) şişkinlik,sık idrara çıkma ve kremsi losyon kıvamında akıntı.....sonuç bu sabah erken gebelik testi ile tek çizgiKızlar batıma altı gün var kasıklarım ve göğsüm agrıyo şükürahahah ağrıya seviniyorum ya hafif Arko krem gibi de akımtım var markası bilenem var . Astım kendimi ben burda. Bugün midem ağzıma geldi iki kez üşütme mi hamilelik mi bilmiyorum ama buna bilenem seviniyorum belirti içimi sevinç alıyor.beş gün erken testi aldım ama pazar günü yapıcam o güne karar verdim...bu belirtileri yaşayan var mı batı bana yakın olan
canım bu ay benimde oldu nedenini bende bilmiyorum doktora gidicem sanırımKızlar merhaba
Bat 11-12 ekim.
Normalde yumurtlama dönemimin bitmiş olduğu bir tarihteyim.fakat kremsi beyaz yoğun bir akıntım var bugün.bu yumurtlama döneminde gelen yapışkan ve uzayan kıvamda bir belirtliyken şuan bu şekilde olması nedir?
Yardımcı olabilirseniz sevinirm
selam canımKizlar bugunde temiz kalktim. Dunku kahverengi leke korkutmutu beni adet olcam diye ama daha bisey yok. Acaba saglik ocagina falan mi gitsem ?
ben en son 19 agustos da adet oldum 27 agustos da evlendım. 13 eylul de 5 gun devam eden kahverengı akıntı oldu. herkes hamılesın deıd. bende ınanmadım sonra hemen goguslerım degıstı. belkı ole bıseylerdır.selam canım
Bence bi baktır en azından düşünmekten kurtulursunKizlar bugunde temiz kalktim. Dunku kahverengi leke korkutmutu beni adet olcam diye ama daha bisey yok. Acaba saglik ocagina falan mi gitsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?