2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayırlı cumalar kızlar cuma gününüm yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin duasını kabul etsn inşallah.kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun.bugünün yeni hamişleri hayırlı olsn kuzular darısı bize inşallah bat 5 benim hiç belirtim yok kızlar sadece bugün karnım çok değişik nasıl anlatsam böyle yorgun gibi

bızım hastanede dırek acılden yapıtıryoruz ıstersen acıl kadın dogum bolumune bı sor

Merhaba kızlar,

bu ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor? Ateşin yükseldiği gün mü ilişkiye girilmeli, yoksa ateş yükselmeden mi?

Yunurtalik catladiginda icinde ki su disari arilir ve icinden yumurta hucresu cikar canim.yani akinti geldikten sonra degerlendirmeye baslaman gerekiyor.bikac gun surer bu akinti.gun asiri veya gergun bu hafta degerlendirmeye calisin
Teşekkürler canım bazı yazanlar gördüm akıntı gelmeden oncede yapılması lazım dediler de acaba dedim geç mi kaldık :)

ınsallah bırbrıızmıze dualar edelım ınsallah rabbım nasıp etsın

Kizlar sqbah sabah cok kotu bisey yasadim ya asiri bulantim vardi esimin israryla test yapalim dedik.pyro clinice diye bi marka test alip geldi basinda bekliyoruz.2. Cizgi belirdi biz nasil sevindik sarildik falan.sonra o cizgi testin dier ucuna dogru ilerledi ve yok oldu simdi test te bi tanecik cizgi var.2 nin golgesi bile kalmadi bu nasil is yaa

Oyle bi deger yok canim.herkesin kendi vucut isisi neyse onda artis olur 0.5 dereceye kadar.yani 36.5 sa 37 olur 36.7 36.9 falan kendinle alakali bi durum yani
BEN 3 GÜNDÜR ÖLÇMEYE BAŞLADIM
10.GÜN 35,01
11,GÜN 35.7
12.GÜN 35,5 BU ŞEKİLDE İŞTE KAÇ OLMALI ONU BİLMIYOU M BEN :8

Bende sağlık ocağına yaptırmadım ama sanırım ertesi gün çıkıyor sonucu. Tıp merkezinde yaptırırsan en geç 2 saate verirler

BEN 3 GÜNDÜR ÖLÇMEYE BAŞLADIM
10.GÜN 35,01
11,GÜN 35.7
12.GÜN 35,5 BU ŞEKİLDE İŞTE KAÇ OLMALI ONU BİLMIYOU M BEN :8
Belli bi derecede olcak diye kriter yok.buradaki kriter artmis olmasi lazim.yani normalde hergun ayni cikar.yum. zamani artar.artis olmasindan anlarsun

Nasıl yani canım idrar mı fazla geldi acaba neden öyle oldu ki yada testtemi bi sorun var

Belli bi derecede olcak diye kriter yok.buradaki kriter artmis olmasi lazim.yani normalde hergun ayni cikar.yum. zamani artar.artis olmasindan anlarsun
Yani sen muhtemelen 11. Gun yumurtlamis olabilirsin ama isi takibinde dogru sonuclar almak icin bi kac ay gozlem yapmak gerekiyor

kızlar meraba hayırlı cumalar, ya ben daha önce yumurtlama testi kullandm 11 .gün 2 çizgiyi koyu görüyordum, bu ay ikinici çizgiyi silik bile göremiyorum hiç yok, noluyo yumurtlamıyor olabilirmiyim bu ay acaba???? böyle bişey bilen varmı yani yumurtlamadan adet olunurmu

Nasıl yani canım idrar mı fazla geldi acaba neden öyle oldu ki yada testtemi bi sorun var
Yo 4 damla yaziyordu okadar koydum.t bolgesinde cizgi belirmeye basladi hemen sonra biz sevindik ettik hala izliyoruz.bi baktim cizgi sola dogru kaydi kaydi yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…