2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bencede ıhmal kotu olur. uzuntu sebebı olur. hemencceık gıdıver kontrol ol bence.

Hayirli olsun canim. 4 gebelik yasadim 4ünde de ortak tek belirti göğüslerdi..

Bence bi baktır en azından düşünmekten kurtulursun
Ya hastanede kan testi yaptiramicam oglumu goturcem doktora o yuzden yanii cunku kadin dogum cok dolu oluyor bekleyemez oglum. Bnde yolun ustinde saglik ocagi var orda test yaptirsam diye dusundum de net sonuc alabilir miyim bilmiyorum hic orda yaptirmadim

Hayirli olsun canim. 4 gebelik yasadim 4ünde de ortak tek belirti göğüslerdi..
benım ılk :) yanı acayıp degısık bır duygu ımıs ya. allaha hamd olsun dıyorum. hep ellerını karnına koyanları gorurdum. nıye ole yaparkı sankı dusecek derdım. sankı ellerımı oraya yapıstırıp durdurmak ıstıyorum :))))))))) gece uykularım gıttı bebegım nasıl rahat eder kı dıye:) nasıl yatsam kı dıye

Kizlar bugunde temiz kalktim. Dunku kahverengi leke korkutmutu beni adet olcam diye ama daha bisey yok. Acaba saglik ocagina falan mi gitsem ?
kaçta çıkacak sonuçların canım ?
Bende bu ay yum takibi yaptiriyorum. 12.gun dr kontrolum var. Yum.un akibeti belli olur haftaya persembe

Bende onumuzdeki ay labquick ovu test alicam tekrar.
canım yumurtlama takibi için adetin kaçıncı gününden başlıyorsun kontrollere ?

Sabah 10 a kadar kan alıyorlar canım sağlık ocaklarında ve öbür gün çıkıyor sonuç ayrıca güvenilir sonuç tabii ben hep sağlık ocağına giderim zaten kendi laboratuvarları yok onlarda hastaneye gönderiyor örnekleri o yüzden sabahtan alıyorlar kanı

O zaman malesef gidemem ki gec kaldim saat 11 oldu. Hastaneye gitcem bakalm bi bakarim sira olmazsa kan testi isterim

Yunurtalik catladiginda icinde ki su disari arilir ve icinden yumurta hucresu cikar canim.yani akinti geldikten sonra degerlendirmeye baslaman gerekiyor.bikac gun surer bu akinti.gun asiri veya gergun bu hafta degerlendirmeye calisin

yanlıs bilmiyorsam yumurtanın çatlamasına yakın başlıyor yanı sen bu gunlerı değerlendir :)

Oyle bi deger yok canim.herkesin kendi vucut isisi neyse onda artis olur 0.5 dereceye kadar.yani 36.5 sa 37 olur 36.7 36.9 falan kendinle alakali bi durum yani
KIZLAR BİŞEY SORMAK İSTYORUM
YUMURTLAMA GÜNÜ VUCUT ISISI KAÇ DERECE OLMALI?

kızlar geç döllenme nedir Allah aşkına bi anlatın bana ya.hiç anlamıyorum bu işten

Canim bende eskisehirliyim ama Ankarada yasiyorum. Hangi hastane ve dr a gidiyosun Eskisehirde?
Eskişehir devlet hastanesi
canım raporum var benim cekip gönderirim yarın oda şaşırdı cok sağlıklısın dedi çalışıyorum yarın atarım

Canim bende eskisehirliyim ama Ankarada yasiyorum. Hangi hastane ve dr a gidiyosun Eskisehirde?
canım raporum var benim cekip gönderirim yarın oda şaşırdı cok sağlıklısın dedi çalışıyorum yarın atarım

Doktorumun ismi Teoman Haluk Minsin araştır bak sen de internetten çok iyi bir doktordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…