- 7 Ekim 2016
- 1.040
- 1.460
- 48
Hayirli olsun canim. 4 gebelik yasadim 4ünde de ortak tek belirti göğüslerdi..ben hıc test yapmadan goguslerımden bıldım. dedım degısıklık var ben hamıleyım. dırek kan testı yaptım ve 850 cıktı :) hasatnede calısıyorum. o anda adada hasta vardı. ayyy dedım. hasta dedı kızım sonuclarım kotu mu:) teyzecım dedım hamıleyım:)) ınsallah allah herkese nasıp eder sag salım tamamlanır bu surec
Ya hastanede kan testi yaptiramicam oglumu goturcem doktora o yuzden yanii cunku kadin dogum cok dolu oluyor bekleyemez oglum. Bnde yolun ustinde saglik ocagi var orda test yaptirsam diye dusundum de net sonuc alabilir miyim bilmiyorum hic orda yaptirmadimBence bi baktır en azından düşünmekten kurtulursun
benım ılk :) yanı acayıp degısık bır duygu ımıs ya. allaha hamd olsun dıyorum. hep ellerını karnına koyanları gorurdum. nıye ole yaparkı sankı dusecek derdım. sankı ellerımı oraya yapıstırıp durdurmak ıstıyorum :))))))))) gece uykularım gıttı bebegım nasıl rahat eder kı dıye:) nasıl yatsam kı dıyeHayirli olsun canim. 4 gebelik yasadim 4ünde de ortak tek belirti göğüslerdi..
Geç döllenme olabileceğini düşünmüyorum. Şehir dışındaydık. Yani malesef,hayırlısıCokta gecmemis aslinda biraz daha bekle gec dollenme olabilir
Teşekkür ederim hassasiyetin cevabın içinGeç döllenme olabileceğini düşünmüyorum. Şehir dışındaydık. Yani malesef,hayırlısı
Kizlar bugunde temiz kalktim. Dunku kahverengi leke korkutmutu beni adet olcam diye ama daha bisey yok. Acaba saglik ocagina falan mi gitsem ?
kaçta çıkacak sonuçların canım ?Kizlar bugunde temiz kalktim. Dunku kahverengi leke korkutmutu beni adet olcam diye ama daha bisey yok. Acaba saglik ocagina falan mi gitsem ?
Can'ım benimde bat 13 ekim ben uzayan akıntıyı bilmiyorum yumurtlama da benim su gibi oldu ama su an benimde krem gibi bi akıntım var patates püresi gibi biraz kötü bi tabir amabelirtin varmı bende bişeyler var ama hamilelikten mi onu bilmiyorum
canım yumurtlama takibi için adetin kaçıncı gününden başlıyorsun kontrollere ?Bende bu ay yum takibi yaptiriyorum. 12.gun dr kontrolum var. Yum.un akibeti belli olur haftaya persembe
Bende onumuzdeki ay labquick ovu test alicam tekrar.
Saglik ocaginda kan testi yapiyolar mi ?Tatlım yaptır kan testini için rahat etsin ikilemde kalma ben sağlık ocağında yaptırdım
Canim oglen sonu gitcem daha doktora.kaçta çıkacak sonuçların canım ?
canım yumurtlama takibi için adetin kaçıncı gününden başlıyorsun kontrollere ?
Sabah 10 a kadar kan alıyorlar canım sağlık ocaklarında ve öbür gün çıkıyor sonuç ayrıca güvenilir sonuç tabii ben hep sağlık ocağına giderim zaten kendi laboratuvarları yok onlarda hastaneye gönderiyor örnekleri o yüzden sabahtan alıyorlar kanıYa hastanede kan testi yaptiramicam oglumu goturcem doktora o yuzden yanii cunku kadin dogum cok dolu oluyor bekleyemez oglum. Bnde yolun ustinde saglik ocagi var orda test yaptirsam diye dusundum de net sonuc alabilir miyim bilmiyorum hic orda yaptirmadim
gözünaydın canım Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlere inşallahGünaydın canlar. Hayırlı cumalar Kan testim cıktı. Betahcg 403 Rabbim mübarek günde herkesin dileğini kalbindekini gerçekleştirsin dualarım sizinle
O zaman malesef gidemem ki gec kaldim saat 11 oldu. Hastaneye gitcem bakalm bi bakarim sira olmazsa kan testi isterimSabah 10 a kadar kan alıyorlar canım sağlık ocaklarında ve öbür gün çıkıyor sonuç ayrıca güvenilir sonuç tabii ben hep sağlık ocağına giderim zaten kendi laboratuvarları yok onlarda hastaneye gönderiyor örnekleri o yüzden sabahtan alıyorlar kanı
Kızlar canlarım benim günaydınlaaar hayırlı cumalar. Adetim salı bitti bugünde peceteye seffaf akıntı geldi böyle sünüyordubiz geçen ay denemeye basladık ovi testi kullanmak istemiyorum yeni başladığımız için doktorada gittim geçen ay adetliyken bilinçli hamile kalmak için sagda 7 sol 6 yumurtan var dedi ve doktorum ultrason uzmanı. Şimdi asıl soru su bu akıntı gelince mi gelmeden once mi catlıyor? Yani degerlendirmedik cünkü adet bitiminden sonra yoksa su zamanlar mı yapmalıyız? Takvime göre ve doktorumun de adet başlamgıcından on gün say dedi o günden sonra on gün her gün beraber olun dedi nolur bana bildiklerinizi yazın
yanlıs bilmiyorsam yumurtanın çatlamasına yakın başlıyor yanı sen bu gunlerı değerlendir :)Kızlar canlarım benim günaydınlaaar hayırlı cumalar. Adetim salı bitti bugünde peceteye seffaf akıntı geldi böyle sünüyordubiz geçen ay denemeye basladık ovi testi kullanmak istemiyorum yeni başladığımız için doktorada gittim geçen ay adetliyken bilinçli hamile kalmak için sagda 7 sol 6 yumurtan var dedi ve doktorum ultrason uzmanı. Şimdi asıl soru su bu akıntı gelince mi gelmeden once mi catlıyor? Yani degerlendirmedik cünkü adet bitiminden sonra yoksa su zamanlar mı yapmalıyız? Takvime göre ve doktorumun de adet başlamgıcından on gün say dedi o günden sonra on gün her gün beraber olun dedi nolur bana bildiklerinizi yazın
KIZLAR BİŞEY SORMAK İSTYORUM
YUMURTLAMA GÜNÜ VUCUT ISISI KAÇ DERECE OLMALI?
Eskişehir devlet hastanesiCanim bende eskisehirliyim ama Ankarada yasiyorum. Hangi hastane ve dr a gidiyosun Eskisehirde?
canım raporum var benim cekip gönderirim yarın oda şaşırdı cok sağlıklısın dedi çalışıyorum yarın atarımBurcu251 canim 7 ve 6 toplamda 13 yum mu var dedi dr? Ilac kullanmadan bu imkansiz olmali? Cunku yaradilis olarak her kadin ayda 1 yum olusturur bu nadiren 2 3 olabilir. Ilac alindiginda bu sayi 30lara ulasabilir. Ben mi yanlis anladim yazini?
Bu arada uzayan akinti yumurtlamadan once gelir vu akinti yumurtlamanin kisa bi sure sonra olacagini gosterir
Eskişehir devlet hastanesiCanim bende eskisehirliyim ama Ankarada yasiyorum. Hangi hastane ve dr a gidiyosun Eskisehirde?
canım raporum var benim cekip gönderirim yarın oda şaşırdı cok sağlıklısın dedi çalışıyorum yarın atarımBurcu251 canim 7 ve 6 toplamda 13 yum mu var dedi dr? Ilac kullanmadan bu imkansiz olmali? Cunku yaradilis olarak her kadin ayda 1 yum olusturur bu nadiren 2 3 olabilir. Ilac alindiginda bu sayi 30lara ulasabilir. Ben mi yanlis anladim yazini?
Bu arada uzayan akinti yumurtlamadan once gelir vu akinti yumurtlamanin kisa bi sure sonra olacagini gosterir
Doktorumun ismi Teoman Haluk Minsin araştır bak sen de internetten çok iyi bir doktordur.Eskişehir devlet hastanesi
canım raporum var benim cekip gönderirim yarın oda şaşırdı cok sağlıklısın dedi çalışıyorum yarın atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?