2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bugün regl günümdü. Gebelik Testi evde yoksa ovulasyon testi ile deneyenleri okumuştum forumda. Ben de yaptım ve iki koyu çizgi gördüm. Acaba gerçek mi ki
Insallah gebelik vardir umudunu kirmak istemem ama gecen ay regl gunumde bende ovulasyon testinde pozitif gormeme ragmen gebelik yoktu

tabiki engel degil canim.hatta bal corekotu tarcin karisimini yaparsan yumurtan daha kaliteli olur ve catlar

Anladım canım... Ya ben onu adetimin 2. Günü yaptım ama begenmemiştim tadını yiyemedim şimdi inofolic aldım onu kullancam inş..
Doktor Hic ilac falan tavsiye etmedi . Korkulcak bişey yok die tavsiye etmemiştir dimi ? Sıkıntılı durum olsa söylerdi heralde

EĞERKİ ÖYLE İSE BUGÜN DEĞERLİNDERK OLUR MU PEKİ YOKSA GECMİ KALDIM
Degerlendirmedin mi canim 1 2 gundur..ya 11. Gun cok erken aslinda adet dongunu bilmiyorum ama duzenliyse adete 14 gun kala yumurtluyoruz.ona gore degerlendir.bu isi yontemini ilerletmen icin bikac ay gozlemlemen lazim hemen 3 gunde dogru sonuca ulasamaya bilirsin.

Babies16 Allah Allah başka testin varmı canm onh yapsan belki testte bi sorun vardır
Yok malesef yapmiycamda artik.test bembeyaz.demekki bu testte boyle oluyor aslidna bu ay bisey beklemiyorduk esimde problem cikti ama gece hem kasigim cok agridi hem bulantim cok var ve agzimda deisik bi tat olustu acaba mi dedik...ama malesef

Assos yani bel agrisiydi kasik agrisiydi veya göğüslerdeki hassasiyet falan normaldi adette neyse oyleydi :) iyi ya bu da biseydir demekki herkeste belirti olacak diye bisey yok

Ya onceki ay gittigimde bana adet olunca gel demisti hormon testi icin. Kadin biraz ters simdi bisey derse falan cekiniyorum

Maasallah diyelim hep canim. Ben 4 kez yasadm bu duyguyu ama sonu gelmedi. Insallah bidaha nasip eder Allah ve saglikla kavusurum bebegime. Her isteyen ben de...

Assos yani bel agrisiydi kasik agrisiydi veya göğüslerdeki hassasiyet falan normaldi adette neyse oyleydi :) iyi ya bu da biseydir demekki herkeste belirti olacak diye bisey yok
Aynen oyle canim bugun sol kasigimda agri var normalde adet oncesi agresif olurdum gayet relaxsim birazda kabizlik var suan son durumum bu
m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…