Insallah gebelik vardir umudunu kirmak istemem ama gecen ay regl gunumde bende ovulasyon testinde pozitif gormeme ragmen gebelik yoktuKızlar bugün regl günümdü. Gebelik Testi evde yoksa ovulasyon testi ile deneyenleri okumuştum forumda. Ben de yaptım ve iki koyu çizgi gördüm. Acaba gerçek mi ki
rabbım buyuk. ınsallah hakkkımızda hayırlı olacak seyler olsunİnşallah cnım bende beş gün sonra çift çizgiyş görürüm inşallah.aslında umudum yok bu aydan ama yinede insan bi tuhaf oluyor
tabiki engel degil canim.hatta bal corekotu tarcin karisimini yaparsan yumurtan daha kaliteli olur ve catlar
Degerlendirmedin mi canim 1 2 gundur..ya 11. Gun cok erken aslinda adet dongunu bilmiyorum ama duzenliyse adete 14 gun kala yumurtluyoruz.ona gore degerlendir.bu isi yontemini ilerletmen icin bikac ay gozlemlemen lazim hemen 3 gunde dogru sonuca ulasamaya bilirsin.EĞERKİ ÖYLE İSE BUGÜN DEĞERLİNDERK OLUR MU PEKİYOKSA GECMİ KALDIM
Yok malesef yapmiycamda artik.test bembeyaz.demekki bu testte boyle oluyor aslidna bu ay bisey beklemiyorduk esimde problem cikti ama gece hem kasigim cok agridi hem bulantim cok var ve agzimda deisik bi tat olustu acaba mi dedik...ama malesefBabies16 Allah Allah başka testin varmı canm onh yapsan belki testte bi sorun vardır
Bende ilk defa kullandim bu markayimduzensiz adet olan biri oldugum icin gecikmelerimde cok test yapyorum 30 40 olmustur.ilk defa biyle bisey basima geldi ama artik 1 hafta daha bekliycemBabies16 bence testi tekrarla ve bilindik bir markayla yap. Ben hiç duymadım bu markayı
Git tabi kuzum oldummu olacakmıyım demektense kan ver ne olduğunu öğren için rahat etsin.Kizlar bugunde temiz kalktim. Dunku kahverengi leke korkutmutu beni adet olcam diye ama daha bisey yok. Acaba saglik ocagina falan mi gitsem ?
Adet olmadm dersn canm :) olmadn dimi inşallah vardır yaaYa onceki ay gittigimde bana adet olunca gel demisti hormon testi icin. Kadin biraz ters simdi bisey derse falan cekiniyorum
Maasallah diyelim hep canim. Ben 4 kez yasadm bu duyguyu ama sonu gelmedi. Insallah bidaha nasip eder Allah ve saglikla kavusurum bebegime. Her isteyen ben de...benım ılk :) yanı acayıp degısık bır duygu ımıs ya. allaha hamd olsun dıyorum. hep ellerını karnına koyanları gorurdum. nıye ole yaparkı sankı dusecek derdım. sankı ellerımı oraya yapıstırıp durdurmak ıstıyorum :))))))))) gece uykularım gıttı bebegım nasıl rahat eder kı dıye:) nasıl yatsam kı dıye
ınsallah mubarek cuma vaktınde ınsallahMaasallah diyelim hep canim. Ben 4 kez yasadm bu duyguyu ama sonu gelmedi. Insallah bidaha nasip eder Allah ve saglikla kavusurum bebegime. Her isteyen ben de...
Aynen oyle canim bugun sol kasigimda agri var normalde adet oncesi agresif olurdum gayet relaxsim birazda kabizlik var suan son durumum buAssos yani bel agrisiydi kasik agrisiydi veya göğüslerdeki hassasiyet falan normaldi adette neyse oyleydi :) iyi ya bu da biseydir demekki herkeste belirti olacak diye bisey yok
Olmadim da ondan onceki ay gitmistim gecen adet donemimde gitmem gerekiyordu isteAdet olmadm dersn canm :) olmadn dimi inşallah vardır yaa
kaçta çıkacak sonuçların canım ?
canım yumurtlama takibi için adetin kaçıncı gününden başlıyorsun kontrollere ?
canim soylediginiz markanin fiyati nedirEvet bende bu markayla 4 gün önceden öğrendim
Olmadim da ondan onceki ay gitmistim gecen adet donemimde gitmem gerekiyordu iste
Ee super o zaman insanlar yani biz hepimiz her ay 1 yumurtayla sans ariyoruz. Insallah kisa zamanda hamile kalirsin.Eskişehir devlet hastanesi
canım raporum var benim cekip gönderirim yarın oda şaşırdı cok sağlıklısın dedi çalışıyorum yarın atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?