2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya onceki ay gittigimde bana adet olunca gel demisti hormon testi icin. Kadin biraz ters simdi bisey derse falan cekiniyorum
Bu doktorlarinda havasini anlamiyorumm. Orda oturuyor onun parasini biz veriyoruz vergilerle. Agrasif olmanin ne manasi var. Sende baska doktora git cnm

ADET DÖNGÜM 28 CNM

Insallah gebelik vardir umudunu kirmak istemem ama gecen ay regl gunumde bende ovulasyon testinde pozitif gormeme ragmen gebelik yoktu
Haklısın. Ovulasyon testi pozitif çıkınca eşimi eczaneye göndermiştim akşam. Hem akşam hem de bu sabah gebelik testi ile yaptım yine çift çizgiyi gördüm. Bugün hastaneye gidecektim aksilik oldu gidemedim. Kanda çıkmadan kaptırmamak gerek biliyorum hakkımızda hayırlısı canım.

CNM İNŞ CIKAR İNŞAAALLAAAHHHH
BİŞEY SORMAK İSTYORUM NE ZAMANDAN BERİ BEKLIYORSUN HAMİLE KALMAYI

14 gün herkesde tutmuyor tatlım ben mesela 11. Gün yumurtluyorum ama adet döngüm 27 gün hiç şaşmıyor

Bende ilk defa kullandim bu markayimduzensiz adet olan biri oldugum icin gecikmelerimde cok test yapyorum 30 40 olmustur.ilk defa biyle bisey basima geldi ama artik 1 hafta daha bekliycem
Benim de çok düzensizdi. 34 gündü döngüm uzardı çoğu zaman. Doktorum progestan verdi. 20.günden itibaren 7 gün içiyorum günde 2 tane. 28 güne düştü ve düzene girdi.

kizlar benim bat yarin fakat dayanamiyorum acile gidip bi test yaptirasim var .şimdi hastaneyi aradim da en az 15 dakika en fazla 1 saate sonuçlar çıkıyormuş

Benim de çok düzensizdi. 34 gündü döngüm uzardı çoğu zaman. Doktorum progestan verdi. 20.günden itibaren 7 gün içiyorum günde 2 tane. 28 güne düştü ve düzene girdi.

Bnmde progestaronum düşük nasıl bişey verdi ismi ne acba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…