Bu doktorlarinda havasini anlamiyorumm. Orda oturuyor onun parasini biz veriyoruz vergilerle. Agrasif olmanin ne manasi var. Sende baska doktora git cnmYa onceki ay gittigimde bana adet olunca gel demisti hormon testi icin. Kadin biraz ters simdi bisey derse falan cekiniyorum
bende 26 günde bir oluyorum o zaman 9.günü falan mı gitmem gerekiyor acaba ?gelmucizegel canim ben adetin 3.gunu gittim hormon testlerimi yaptirdim. 30 gunde adet oluyorum dedim 12.gun gel bakalim yum gelisimine dedi dr.
Baska yok ki canin tek k.dogumcuBu doktorlarinda havasini anlamiyorumm. Orda oturuyor onun parasini biz veriyoruz vergilerle. Agrasif olmanin ne manasi var. Sende baska doktora git cnm
ADET DÖNGÜM 28 CNMDegerlendirmedin mi canim 1 2 gundur..ya 11. Gun cok erken aslinda adet dongunu bilmiyorum ama duzenliyse adete 14 gun kala yumurtluyoruz.ona gore degerlendir.bu isi yontemini ilerletmen icin bikac ay gozlemlemen lazim hemen 3 gunde dogru sonuca ulasamaya bilirsin.
Sen muhtemelen 11.12.gunler yumurtluyosun 9.gun ideal bence. Yum takibi yerine ovulasyon testinide oneririm.bende 26 günde bir oluyorum o zaman 9.günü falan mı gitmem gerekiyor acaba ?
canim acilde yaptirinca sonuç ne zaman çıkıyor cevabin için şimdiden teşekkür ederimbızım hastanede dırek acılden yapıtıryoruz ıstersen acıl kadın dogum bolumune bı sor
Evet canım yapıyorlarSaglik ocaginda kan testi yapiyolar mi ?
Canım ben internetten 30 ovulasyon testini 5 gebelik testiyle beraber 30-39tl civarı bi fiyata almıştım kargo ücreti yoktu. Hepsiburada da bar bakarsancanim soylediginiz markanin fiyati nedir
Yok tatlım tam zamanıTeşekkürler canım bazı yazanlar gördüm akıntı gelmeden oncede yapılması lazım dediler de acaba dedim geç mi kaldık :)
Haklısın. Ovulasyon testi pozitif çıkınca eşimi eczaneye göndermiştim akşam. Hem akşam hem de bu sabah gebelik testi ile yaptım yine çift çizgiyi gördüm. Bugün hastaneye gidecektim aksilik oldu gidemedim. Kanda çıkmadan kaptırmamak gerek biliyorum hakkımızda hayırlısı canım.Insallah gebelik vardir umudunu kirmak istemem ama gecen ay regl gunumde bende ovulasyon testinde pozitif gormeme ragmen gebelik yoktu
Hayırlı olsun canım. Belirtilerin falan var mıydı . öğrenmeden öncegözünaydın canım Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlere inşallah
CNM İNŞ CIKAR İNŞAAALLAAAHHHHHaklısın. Ovulasyon testi pozitif çıkınca eşimi eczaneye göndermiştim akşam. Hem akşam hem de bu sabah gebelik testi ile yaptım yine çift çizgiyi gördüm. Bugün hastaneye gidecektim aksilik oldu gidemedim. Kanda çıkmadan kaptırmamak gerek biliyorum hakkımızda hayırlısı canım.
14 gün herkesde tutmuyor tatlım ben mesela 11. Gün yumurtluyorum ama adet döngüm 27 gün hiç şaşmıyorDegerlendirmedin mi canim 1 2 gundur..ya 11. Gun cok erken aslinda adet dongunu bilmiyorum ama duzenliyse adete 14 gun kala yumurtluyoruz.ona gore degerlendir.bu isi yontemini ilerletmen icin bikac ay gozlemlemen lazim hemen 3 gunde dogru sonuca ulasamaya bilirsin.
O seni unutmuştur bile tatlım günde kaç hastaya bakıyorlar kalmaz aklında boşver git senOlmadim da ondan onceki ay gitmistim gecen adet donemimde gitmem gerekiyordu iste
Benim de çok düzensizdi. 34 gündü döngüm uzardı çoğu zaman. Doktorum progestan verdi. 20.günden itibaren 7 gün içiyorum günde 2 tane. 28 güne düştü ve düzene girdi.Bende ilk defa kullandim bu markayimduzensiz adet olan biri oldugum icin gecikmelerimde cok test yapyorum 30 40 olmustur.ilk defa biyle bisey basima geldi ama artik 1 hafta daha bekliycem
Nerden hatırlayacakOlmadim da ondan onceki ay gitmistim gecen adet donemimde gitmem gerekiyordu iste
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinGünaydın canlar. Hayırlı cumalar Kan testim cıktı. Betahcg 403 Rabbim mübarek günde herkesin dileğini kalbindekini gerçekleştirsin dualarım sizinle
Benim de çok düzensizdi. 34 gündü döngüm uzardı çoğu zaman. Doktorum progestan verdi. 20.günden itibaren 7 gün içiyorum günde 2 tane. 28 güne düştü ve düzene girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?