Benim dedigim gibi her ay degisiyor bazi aylarda goguslerim ovulasyon sonrasi dolgunlasir asiri hassas olur ve adet olana kadar devam eder. Bazen hic agrimaZz dolgunlukta olmaz suan 7 gun kaldi hic dolgunluk falan yok cok hafif gogus altimda elleyince belli belirsiz sizi var hormonlarla alakali bazen oluyor bazen olmuyor anlam veremedim. Insallah hakkimizda hayirlisi olsun yaAynen oyle canim bugun sol kasigimda agri var normalde adet oncesi agresif olurdum gayet relaxsim birazda kabizlik var suan son durumum bu
m
Bu ayı saymazsak 16 aydır cnmCNM İNŞ CIKAR İNŞAAALLAAAHHHH
BİŞEY SORMAK İSTYORUM NE ZAMANDAN BERİ BEKLIYORSUN HAMİLE KALMAYI
İlacın adı progestan. Bir de folik asit kullanıyorum adı miyositol. Onun da adet düzenleyici etkisi varmış. İnsülin direnci için de glifor kullanıyorum. İçim dışım ilaç oldu. Bebiş bi doğsun poposuna pıt pıt vurcamBnmde progestaronum düşük nasıl bişey verdi ismi ne acba
İlacın adı progestan. Bir de folik asit kullanıyorum adı miyositol. Onun da adet düzenleyici etkisi varmış. İnsülin direnci için de glifor kullanıyorum. İçim dışım ilaç oldu. Bebiş bi doğsun poposuna pıt pıt vurcam
Cnm buralardayim aslinda ara sira bakiyorum yardmci olabildigim arkadaslara yardm ediyorum. Gecen aydan ve okadar kan idrarda pozitif gordukden so ra tum hevesim bitti acikcasi adete 11 gun kaldi kurbanlik koyun gbi bekliyorum anca
aksatma canım git mutlakaFolik asit bnada vermişti dr ama sşılamam tutmayınca biraktım bi halta yaramıyor die..adetim kendi capında düzeldi ama yuöurtalar ne yapıyor bilmiyorum dra gitmem lazm tekrar
Iste 15 gun kala 14 ve 13 gun kala hergun calisin.ozamana kadarda gun asiri olsun canim yeterli olur insallahADET DÖNGÜM 28 CNM
kizlar yaziyorum yaziyorum pek ikgi alaniniza girmiyr sanirim.herkese cevap verilirken benimkine ya hic cevap verilmiyor yada çok geç veriliyor.her mesajim icin boyle.neyse arkadaşlar herkesin yolu açık olsunkizlar benim bat yarin fakat dayanamiyorum acile gidip bi test yaptirasim var .şimdi hastaneyi aradim da en az 15 dakika en fazla 1 saate sonuçlar çıkıyormuş
Ovulasyon testine goremi biliyorsun canim.11. Gun oldugunu. Tıbben oyle ogretildi bize universitede 14.6 gun kala yumurtlama olur ve bu dongu normal hormonlarda olan birisi icin deismez diye.ben duzensiz olmama ramen hep tutar yumurtlama belritilerimden 14 gun sonra 15. Gun hastalanirim14 gün herkesde tutmuyor tatlım ben mesela 11. Gün yumurtluyorum ama adet döngüm 27 gün hiç şaşmıyor
Peki nasıl oldu var ı yaptığım bişeylerBu ayı saymazsak 16 aydır cnm
Csnim valla ben laf olsun diye acmistim ilkini sonra kizlar istedi diye actim hamile kalip kalmayacagimi bile bilmiyordum ihtimal vermiyordum sansmi diyim kadermi diyim bilmiyorum ama tabi sag salim kucagima alana kadar sadece dua ediyorum. Hayirlisi olsun insallah herkesin hakkinda rabbim hicbir evi cocuksuz birakmasin. Benim fasulyede iyi simdilik insallah 3 hafta sonraki randevuyu bekliyoruz umarim iyidir hersey yolundadir. Daha hareketlerini oynadigini hissetmeyince bilemiyoki insan ne durumda oldugunu :)Sup3risi Canım sen topik acip başı çekip hamile kalmistn ne güzel bende tutmadı ama olsun hakkimzda hayırlısı neyse o olsun nedense benim icime ayri eve ciktigmiz ay hamile kalicakmism gibi geliyor bakalım öyle olacakmi
Bu arada minnak nasıl annesi
Ben de 16. Gün adet oluyorum :) ovulasyon testi ve belirtilerden biliyorum canımOvulasyon testine goremi biliyorsun canim.11. Gun oldugunu. Tıbben oyle ogretildi bize universitede 14.6 gun kala yumurtlama olur ve bu dongu normal hormonlarda olan birisi icin deismez diye.ben duzensiz olmama ramen hep tutar yumurtlama belritilerimden 14 gun sonra 15. Gun hastalanirim
kizlar yaziyorum yaziyorum pek ikgi alaniniza girmiyr sanirim.herkese cevap verilirken benimkine ya hic cevap verilmiyor yada çok geç veriliyor.her mesajim icin boyle.neyse arkadaşlar herkesin yolu açık olsun[/QUOTE
morsevdam canim beni silebilirsin.tesekkurler
Canim valla arada bir bakiyorum burasi cok kalabalik ipin ucu kacinca yetisemiyor insan :) bide surekli yorgunum uykuluyum yerimden kalkamiyorum yattigim yerde kaliyorum aksama kadar malesef :)
ben karamanda devlet hastanesınde calısıyorum. 1 saat de cıkıyor. bızım burası oyle cok cok buyuk sehır deıl ya. acıle gelınce yapıyorlar. ama sız buyuk sehırde ısenız halıyle oralar yogun olur. belkı yapmam dıyebılır. yanı bıraz ordakılere baglı oluocanim acilde yaptirinca sonuç ne zaman çıkıyor cevabin için şimdiden teşekkür ederim
34 neki 120 gune kadar uzuyor ama ben dersime giren proflara hep muayene oldum okurken.pko var oyuzden duzensizim.ama rahimin kanlanmasi falan cok iyiymis senin duzenin bu bosuna ilac kullanma dediler oyuzden onemsemiyorum canim ben.aileden geken bsiey annemde kiz kardeslerimdede oyle ve hepimizede farkli prof lar ayni seyi dedi onlarda fakulteye gitmisti.Benim de çok düzensizdi. 34 gündü döngüm uzardı çoğu zaman. Doktorum progestan verdi. 20.günden itibaren 7 gün içiyorum günde 2 tane. 28 güne düştü ve düzene girdi.
aksam 7.30 da uykum gelıo sabah a kadar kalkmasam uyurum galıba:)Canim valla arada bir bakiyorum burasi cok kalabalik ipin ucu kacinca yetisemiyor insan :) bide surekli yorgunum uykuluyum yerimden kalkamiyorum yattigim yerde kaliyorum aksama kadar malesef :)
Ama zaten avu. Testinde coft cozgi cikiyorya ondan sonra yumurtluyorsun yumurda 12 24 bazen 36 saate kadas yasiyor.canliligini kaybettikten 14.6 gun sonra adet oluyorsun.belki seninki 36 saate kadar yasiyordurBen de 16. Gün adet oluyorum :) ovulasyon testi ve belirtilerden biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?