2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim ya beraber oturmak kaldimi bu devirde o nasil is ya bi cocugun olsa bile devlet baya para veriyo sana esinde calisiyo niye ayri eve cikmiyorsunuz sacma bence almanyada ayni evde oturmak hani maddi desek devlet herkese bakiyo skinti olmaz oteki turlude bilemedim buyuk konusmak istemem ama ben iki hafta zor katlandim! Esimde asla ailesi ile oturmazdi o kadar duskun olmasina ragmen. Tabiki aile ici durumunuzu bilemem ama bence kendi evine cik rahat et bekleme onlarin gitmesini!

kizlar yaziyorum yaziyorum pek ikgi alaniniza girmiyr sanirim.herkese cevap verilirken benimkine ya hic cevap verilmiyor yada çok geç veriliyor.her mesajim icin boyle.neyse arkadaşlar herkesin yolu açık olsun
Cnm triplenmene gerek yok :) gordugun gibi topik cok kalabalik ve ben en son sayfayi takip ediyorum her zaman diger sayfalari okumuyorum dahi cogu kiside boyle yapiyordur.senin sorununa gelince gebelik varsa cikar ama adetin gecikmesini beklemen daha iyi olur

aksam 7.30 da uykum gelıo sabah a kadar kalkmasam uyurum galıba:)
Yok ben gece gecte yatsam mesela iki gundur sabah erkenden kalkiyorum cok dinc vucudum yuruyus yapiyorum fitim sorun yok eve bi geliyorum iki dk dinleneyim diye uzandigim yerde bi uyku basiyo dunde ayni sekilde oldu aksam 7.5 tu kalktim koltuktan biraz biseyler yaptim

bızımde akrabalar var yurtdısında onlarda bırlıkte oturuyor. oglanın annesı bole olacak dıyor

merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
adetim her ay 1 hafta öne geliyordu 5 yıldır evliyiz prezervatif ile korunuyordu eşim ben her hangi birşey kullanmadım
14/08/2016 da başlamıştı adetim 09/09/2016 gecen ay başladı bu ay tık yok şuan korunmuyoruz ama her hangi bir adet belirtiside göremiyorum ilk defa gecikti gibi şaşırdım bende test yaptım negatif çıktı uzun bir ilişkide aslında hemen cocuk olur diye düşünmüyorum tabi herşey allahtan dah nekadar beklemem gerekiyor

bızımde akrabalar var yurtdısında onlarda bırlıkte oturuyor. oglanın annesı bole olacak dıyor
Oglanin annesi konussun adamda is yoksa yapacak bisey yok :) ne diyim ki avrupada devlet yardim ediyo bakiyo, cok yakin iki ev tutulur yine oylede olur yani hani gidr gelirsin ama gece yatagina girdiginde rahat edemiyorssn ne ise yarar. benim sahsi fikrim dogru bulmuyorum

Ama zaten avu. Testinde coft cozgi cikiyorya ondan sonra yumurtluyorsun yumurda 12 24 bazen 36 saate kadas yasiyor.canliligini kaybettikten 14.6 gun sonra adet oluyorsun.belki seninki 36 saate kadar yasiyordur
Ayy hiç bilmiyorum canım çokta takılmıyorum gün aşırı ilişki işte :) döngüm de 27 hiç şaşmıyor çok şükür :)

Herkesin bünyesi farklı tabi. Prof öyle dediyse öyledir döngü uzun olunca insan daha stres olur yani ben öyle olmuştum

dogru bulmuyorum bende ama malesef oyle oluyor. benım kardes de avrupaya gelın gıttı. dıp dıbe ev ama 6 ay bırlıkte yasadılar evıne gıtme gerek yok dedı annecıgı:) kotu gunler neden bole yapıyorlar anlamsız. orda 6 ay hamılelık yasadı falan falan sabrın sonu selamet ınsallah

kizlar yaziyorum yaziyorum pek ikgi alaniniza girmiyr sanirim.herkese cevap verilirken benimkine ya hic cevap verilmiyor yada çok geç veriliyor.her mesajim icin boyle.neyse arkadaşlar herkesin yolu açık olsun
canım ben yeni girebiliyorum işyerinde çok vaktim olmuyor yazılanları okuyorum ama hepsine cevap yazamıyorum.eğer içinde en ufak bir umut varsa durma hemen koş hastaneye :)

İstanbul Anadolu yakasındayım. Doktor özel Göztepe hastanesinde. Gülşen Barçınlı adı

Kan tahlili verdim negatif çıktı 0.08 hcg.. Adet söktürücü vericek sanirim ben de haseki hastanesine gidiyorum smdi bu kadar gecikme olunca umutlandim yine ah salak kafam ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…