Hayır canım daha 3 gün var ama sabah yaptığım erken gebelik testinde 2 çizgi çıkınca dayanamadım kan testine geldim inşallah pozitif çıkarİnşallah güzel haberlerle gelirsin canımm .adetin geçmişmiydi
Hayır canım daha 3 gün var ama sabah yaptığım erken gebelik testinde 2 çizgi çıkınca dayanamadım kan testine geldim inşallah pozitif çıkar
İyi uykular egeye :) zaten en sevdigim bu test muhabbeti :) kendimdede baskasindada heyecanlaniyorum:)Simdi Ege yi yatirdim uyusun oyle yapcam heyecan olsun hadi bekleyelim
İnşalla canım ya dualarmiz seninleHayır canım daha 3 gün var ama sabah yaptığım erken gebelik testinde 2 çizgi çıkınca dayanamadım kan testine geldim inşallah pozitif çıkar
Aynen dimi çok heyecanlı bencede :))İyi uykular egeye :) zaten en sevdigim bu test muhabbeti :) kendimdede baskasindada heyecanlaniyorum:)
Evett:)Aynen dimi çok heyecanlı bencede :))
Saolasin canimİyi uykular egeye :) zaten en sevdigim bu test muhabbeti :) kendimdede baskasindada heyecanlaniyorum:)
Fazla bekletme :)Saolasin canimhadi ben yapinca gelcem size optum hepinizi
Hadi bekliyoruz canım :))idrarını az beklette yapsan daha iyi olabilirSaolasin canimhadi ben yapinca gelcem size optum hepinizi
Ayy Allah'ım esirgesin bişeyi yoktur inşallahKızlar dua edin nolur oğlum düşmüş okulda gidiyorum şimdi inşaAllah iyidir kuzum
evet canım oluyorKizlar merak ettigim birsey var. Esinizle iliskiden sonraki gun uzayan akintiniz oluyor mu??
hadi güzel haberlerle inşallah :)Simdi kan testi verdim 2 saat sonra çıkar dediler heyecanla bekliyorum. Dua edin benim için
inşallah sende vardır kuzumHayırlısı olsun canım benim de göğüs ağrılarım bugün geçmiş bende senin belirtilerini yaşadım ama nasip bende pazar yapıcam test
Diş etleri iyice hassaslaşıyomuş galiba hamilelikteKızlar dişim agrıyodu doktor kanal bitmiş cekim dedi iki diş için.ordan özele gıttık 7 dolgu 3 derin dolgu dedi bitmiş dişler anlayacağınız. ilk hamilelikte sütü bile zorla içmiştim.oyuzden dişlerim hep çürümüş.bugün yaptırmaya,basladım. Hamilelik öncesi baktırmak lazım galiba
Kızlar bakar mısınızzYa hamileler siz karnınızda bişey hissettinizmi benim dün akşamdan beri çok değişik göbek deliğinin alt tarafı .bat 5
ooooo çok olmuş ya göster tabi canım niye böyle uzuyor iki adet arasıBen en son Ağustos'ta oldm adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?