2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar merak ettigim birsey var. Esinizle iliskiden sonraki gun uzayan akintiniz oluyor mu??

Hayırlısı olsun canım benim de göğüs ağrılarım bugün geçmiş bende senin belirtilerini yaşadım ama nasip bende pazar yapıcam test

Canım bursaliydin sen sanırım. Medicabil oktay altun u önerebilirim sana.

Bnde bursadayım.. oktay altunu duydum ama gitmedim sezeryancı diolar tam arastırmadım.tedavi için erkek dra gidemem gibime gelio hanilelikte giderimde cekiniyırm hamile kalamıyorum die

İşte canım valla bende istemiyorum beraber kalmayı . Milletin tek oğlu olduğu halde ayrı eve koyuyorlar benim bir de kaynım var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Buaralar kvnin her lafı batıyor bana. Nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum.

Kızlar fikrinizi almak istiyorum bugün SAT 12. günüm (7ekim) 2 gündür ovu testine başlamıştım. Bugün hafif ağzımda tatsızlık, sabah uyandığımda göğüslerimde sızlama, gün içindede hafif kasık ağrılarım olunca, acaba yumurtlama günümmü yaklaşıyo wc de dikkat edeyim bakayım o akıntıyı yakalayabilecekmiyim dedim ve gördüm düşmeden peçeteyle yakaladım. Baya bildiğimiz şeffaf, yumurta akı renginde tutunca uzayan sümüksü bir akıntı. Her günki saatimdede ovu testimi yaptım. (7ekim) Koyu renk çıkar diye tahmin ediyodum ama gördüğünüz gibi diğer iki günden koyu ama olması gerekenden silik çıktı. Yani şimdi bu belirtiler daha vakit var demek mi sizce ? Ya da yarın daha da netleşirmi dersiniz ?

Konus esinle canim bence ayri eve cikana kadarda cocuk yapma yani tabiki senin bilecegin is devlet veriyo ne guzel uc sene annelik parasi degerlendirin bunu bence burda tek 3.5 ay hem kafan rahat olur hem sen rahat olursun cocugunu istedigin gibi yetistirirsin bide mesela ben oyle seylerde cok cekiniyorum evde baskalari varken iliskiye girmek dusun dusa gitceksin ses olcak bilmem ne bence bunlar bile seni strese sokar etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…