İnsAllah iyidir yavrummKızlar dua edin nolur oğlum düşmüş okulda gidiyorum şimdi inşaAllah iyidir kuzum
Yaa kuzum iyidir inşallah bişeyi yoktur yaa kıyamamKızlar dua edin nolur oğlum düşmüş okulda gidiyorum şimdi inşaAllah iyidir kuzum
Yaa olsn canm bu ay olmazsa öbür aya inşallahKan tahlili verdim negatif çıktı 0.08 hcg.. Adet söktürücü vericek sanirim ben de haseki hastanesine gidiyorum smdibu kadar gecikme olunca umutlandim yine ah salak kafam ahh
Canım üzme kendini önümüzdeki ay olur. Adetin kaç gün geciktiKan tahlili verdim negatif çıktı 0.08 hcg.. Adet söktürücü vericek sanirim ben de haseki hastanesine gidiyorum smdibu kadar gecikme olunca umutlandim yine ah salak kafam ahh
Yapp bekliyorummm :)Kizlar sira dolmus cok kisi vardi bnde eczaneden 4 tane normal test aldim geldim birini simdi yapsam mi ki ? Markasi Freely
Hayırlısı olsun canım benim de göğüs ağrılarım bugün geçmiş bende senin belirtilerini yaşadım ama nasip bende pazar yapıcam testcanım ben varım.benim bat 9 ekim.son bir hafta içinde şiddetli bel ağrısı,göğüs ağrısı ( ki bugüne kadar hiç yaşamadım ) şişkinlik,sık idrara çıkma ve kremsi losyon kıvamında akıntı.....sonuç bu sabah erken gebelik testi ile tek çizgi
Canım bursaliydin sen sanırım. Medicabil oktay altun u önerebilirim sana.
Ben dayanamazdım yapardım hatta sabah idrar testinde silikte olsa 2 çizgi çıktı hemen kan testine geldim 2 saat var testin sonucunaKizlar sira dolmus cok kisi vardi bnde eczaneden 4 tane normal test aldim geldim birini simdi yapsam mi ki ? Markasi Freely
Canim ya beraber oturmak kaldimi bu devirde o nasil is ya bi cocugun olsa bile devlet baya para veriyo sana esinde calisiyo niye ayri eve cikmiyorsunuz sacma bence almanyada ayni evde oturmak hani maddi desek devlet herkese bakiyo skinti olmaz oteki turlude bilemedim buyuk konusmak istemem ama ben iki hafta zor katlandim! Esimde asla ailesi ile oturmazdi o kadar duskun olmasina ragmen. Tabiki aile ici durumunuzu bilemem ama bence kendi evine cik rahat et bekleme onlarin gitmesini!
Ben en son Ağustos'ta oldm adetal bendende o kadar canımm napalım umutlar bir sonraki aya kaldıkarnıma adet sancıları girdikçe sinir oluyorum
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımm .adetin geçmişmiydiSimdi kan testi verdim 2 saat sonra çıkar dediler heyecanla bekliyorum. Dua edin benim için
Yapp bekliyorummm :)
Simdi Ege yi yatirdim uyusun oyle yapcam heyecan olsun hadi bekleyelimBen dayanamazdım yapardım hatta sabah idrar testinde silikte olsa 2 çizgi çıktı hemen kan testine geldim 2 saat var testin sonucuna
En son adetim Ağustos 18 di kuzum duzensiz oldugu icin blmiyorum ilk defa bu kadar uzun sürdüCanım üzme kendini önümüzdeki ay olur. Adetin kaç gün gecikti
Konus esinle canim bence ayri eve cikana kadarda cocuk yapma yani tabiki senin bilecegin is devlet veriyo ne guzel uc sene annelik parasi degerlendirin bunu bence burda tek 3.5 ay hem kafan rahat olur hem sen rahat olursun cocugunu istedigin gibi yetistirirsin bide mesela ben oyle seylerde cok cekiniyorum evde baskalari varken iliskiye girmek dusun dusa gitceksin ses olcak bilmem ne bence bunlar bile seni strese sokar etkilerİşte canım valla bende istemiyorum beraber kalmayı . Milletin tek oğlu olduğu halde ayrı eve koyuyorlar benim bir de kaynım var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Buaralar kvnin her lafı batıyor bana. Nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum.
Kızlar dua edin nolur oğlum düşmüş okulda gidiyorum şimdi inşaAllah iyidir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?