Hadi inşallahhadi güzel haberlerle inşallah :)
O büyüklükte kan mı öyle adet olunuyormu yavTesti yaomaya gittim birde ne goreyim 1 tl buyuklugunde kocaman kahverengi kan
Genede yapaydın Can'ım bu adet oldun anlamına mı geliyorTesti yaomaya gittim birde ne goreyim 1 tl buyuklugunde kocaman kahverengi kan
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay inşallah olurTesti yaomaya gittim birde ne goreyim 1 tl buyuklugunde kocaman kahverengi kan
Sonuç ne zaman belli olucak?ben sonucu hastanede bekliyorum eve gidemedimKızlar hastaneden geldim yeni. Kan testi yaptırdım.
O büyüklükte kan mı öyle adet olunuyormu yav
Genede yapaydın Can'ım bu adet oldun anlamına mı geliyor
evet canm leke gibi geldi devaami gelir test yaptim tinede zaten ama negatifHayırlısı olsun canım önümüzdeki ay inşallah olur
Ben 14 de verdim kan. 15.30 da aldım sonucu. Dr a gösterdim perşembe tekrar gel dedi. Keseyi görmeden hamilelik başladı diyemeyiz dedi. Bu arada beta hcg değerim 473.1 çıktı.Sonuç ne zaman belli olucak?ben sonucu hastanede bekliyorum eve gidemedim
hadi yaaaaa senden çok ümitliydim benevet canm leke gibi geldi devaami gelir test yaptim tinede zaten ama negatif
Ben hissetmedim canımKızlar bakar mısınızz
Ya hamileler siz karnınızda bişey hissettinizmi benim dün akşamdan beri çok değişik göbek deliğinin alt tarafı .bat 5
Çok teşekkürler canım cevapladığın için.dün geceden beriböyleBen hissetmedim canım
Senin adetin gecikmişmiydi canımBen 14 de verdim kan. 15.30 da aldım sonucu. Dr a gösterdim perşembe tekrar gel dedi. Keseyi görmeden hamilelik başladı diyemeyiz dedi. Bu arada beta hcg değerim 473.1 çıktı.
Aslında hem evet hem Hayır. Çünkü benim 28-33 gün arası değişiyor. Takvime göre 2 gün gecikmiş.Senin adetin gecikmişmiydi canım
Hcg çok yuksek hamilesinBen 14 de verdim kan. 15.30 da aldım sonucu. Dr a gösterdim perşembe tekrar gel dedi. Keseyi görmeden hamilelik başladı diyemeyiz dedi. Bu arada beta hcg değerim 473.1 çıktı.
Hayırlı olsun canım merak etme kesede görünür. Perşembeyi bekliyoruz dörtgozle. Doktor banada keseyi simdi goremeyeceğini ama kandaki beta hcg bakacağını söyledi. Ben beta hcg sonucunu bekliyorumBen 14 de verdim kan. 15.30 da aldım sonucu. Dr a gösterdim perşembe tekrar gel dedi. Keseyi görmeden hamilelik başladı diyemeyiz dedi. Bu arada beta hcg değerim 473.1 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?