2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar yapamiyorum korkuyorum negatifi gorcem diye. Ama kesin degildir demi yani negatif ciksa bile pozitif sansim hala vardir demi

Testi yaomaya gittim birde ne goreyim 1 tl buyuklugunde kocaman kahverengi kan

Kızlar fikrinizi almak istiyorum bugün SAT 12. günüm (7ekim) 2 gündür ovu testine başlamıştım. Bugün hafif ağzımda tatsızlık, sabah uyandığımda göğüslerimde sızlama, gün içindede hafif kasık ağrılarım olunca, acaba yumurtlama günümmü yaklaşıyo wc de dikkat edeyim bakayım o akıntıyı yakalayabilecekmiyim dedim ve gördüm düşmeden peçeteyle yakaladım. Baya bildiğimiz şeffaf, yumurta akı renginde tutunca uzayan sümüksü bir akıntı. Her günki saatimdede ovu testimi yaptım. (7ekim) Koyu renk çıkar diye tahmin ediyodum ama gördüğünüz gibi diğer iki günden koyu ama olması gerekenden silik çıktı. Yani şimdi bu belirtiler daha vakit var demek mi sizce ? Ya da yarın daha da netleşirmi dersiniz ?

Ben 14 de verdim kan. 15.30 da aldım sonucu. Dr a gösterdim perşembe tekrar gel dedi. Keseyi görmeden hamilelik başladı diyemeyiz dedi. Bu arada beta hcg değerim 473.1 çıktı.
Hayırlı olsun canım merak etme kesede görünür. Perşembeyi bekliyoruz dörtgozle. Doktor banada keseyi simdi goremeyeceğini ama kandaki beta hcg bakacağını söyledi. Ben beta hcg sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…