2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayırlı olsun canım merak etme kesede görünür. Perşembeyi bekliyoruz dörtgozle. Doktor banada keseyi simdi goremeyeceğini ama kandaki beta hcg bakacağını söyledi. Ben beta hcg sonucunu bekliyorum
Ne zaman öğrencen? Senin kaç gün gecikti ? Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.

@Senur94 Canım üzülme böyle olunca insan cok umutlaniyor biliyorum benimde başıma gelmişti ama salma kendini umudunu kaybetme şimdi adet olup yoluna bakmaya devam et pes etmek yok demek ki daha zamani degil diye düşün agla icini rahatlat ama bırakma kendini

Kızlar dua edin nolur oğlum düşmüş okulda gidiyorum şimdi inşaAllah iyidir kuzum
Allah korusun canım benim insaAllah hafif birseydir evlat oluyorda olunca bitmiyor işte Allahim korusun ya

Kan tahlili verdim negatif çıktı 0.08 hcg.. Adet söktürücü vericek sanirim ben de haseki hastanesine gidiyorum smdi bu kadar gecikme olunca umutlandim yine ah salak kafam ahh
Biliyorum ne yazsak boş gelecek. Ama emin ol ki yanlız değilsin. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım ve sonrasında çok yıprandım ruhen.33 yaşında evlendim ve 34 yaşındayım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sabretmek dua etmek ve er ya da geç meyvesini almayı umutla beklemekten başka ne gelir elden. Dua edeceğim senin için tez vakitte hamile kalman dileğiyle Allah a emanet ol senur94

Hamile arkadaslari tebrik ediyorum sagsalim alin kucaginiza insaAllah minnaklarinizi iyi bakin kendinize güzelce sebze meyve süt yumurta ceviz findk yiyin ohh yarasin bebislere ve tabi ki bol bol dua edin onlar icin güzel huylu hayırlı evlat olsunlar insaAllah

kızlar bir sorum olacak, doktor adetimin 7. günü yumurtamın 22.mm olduğunu söyledi, sizce bu normal mi ve kaçıncı gününde çatlar yumurta sizce?

selamlar kızlar benim regli gecikti yine bugün hastaneye gittim sonuç negatif. söktürücüye başladım. Rabbim nasip ederse ikinci aşılamayı yaptırcaz

slm kızlar nasılsınız bugün doktora gittim adetimin 3.günü kistim duruyor dienille doğum kontrol hapı verdi bidahaki adetimin 3.günü tekrar gidecem umarım kistim gider kasımda bebişim gelir şimdilik sizden güzel haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…