- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
Hcg çok yuksek hamilesin
Bende kendimden cok ümitliydim ama hayirlisi artikhadi yaaaaa senden çok ümitliydim ben
Ne zaman öğrencen? Senin kaç gün gecikti ? Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun canım merak etme kesede görünür. Perşembeyi bekliyoruz dörtgozle. Doktor banada keseyi simdi goremeyeceğini ama kandaki beta hcg bakacağını söyledi. Ben beta hcg sonucunu bekliyorum
Bende 16.30 öğrencem benim bat 10 ekim daha var aslında o yüzden keseyi goremeyecegini söyledi.Ne zaman öğrencen? Senin kaç gün gecikti ? Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.
Hadi hayırlısı az kalmışşş güzel haberini bekliyoruz cnm.Bende 16.30 öğrencem benim bat 10 ekim daha var aslında o yüzden keseyi goremeyecegini söyledi.
canımm sen kaç aydır deniyorsun?Bende 16.30 öğrencem benim bat 10 ekim daha var aslında o yüzden keseyi goremeyecegini söyledi.
Geçen adetime 5 gün kala korunmayı bıraktık tabiki çok geç olduğu için olmadi bu ayda ikinci ayım.canımm sen kaç aydır deniyorsun?
Allah korusun canım benim insaAllah hafif birseydir evlat oluyorda olunca bitmiyor işte Allahim korusun yaKızlar dua edin nolur oğlum düşmüş okulda gidiyorum şimdi inşaAllah iyidir kuzum
hayırlısı kuzum bende artık bu ay doktora gidicem sanırım.kürtajdan sonra 5 ay geçti hala tık yok.hepimiz için hayırlısı olsunBende kendimden cok ümitliydim ama hayirlisi artik
Biliyorum ne yazsak boş gelecek. Ama emin ol ki yanlız değilsin. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım ve sonrasında çok yıprandım ruhen.33 yaşında evlendim ve 34 yaşındayım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sabretmek dua etmek ve er ya da geç meyvesini almayı umutla beklemekten başka ne gelir elden. Dua edeceğim senin için tez vakitte hamile kalman dileğiyle Allah a emanet ol senur94Kan tahlili verdim negatif çıktı 0.08 hcg.. Adet söktürücü vericek sanirim ben de haseki hastanesine gidiyorum smdibu kadar gecikme olunca umutlandim yine ah salak kafam ahh
Allah seninde yardımcın olsun canımselamlar kızlar benim regli gecikti yine bugün hastaneye gittim sonuç negatif. söktürücüye başladım. Rabbim nasip ederse ikinci aşılamayı yaptırcaz
adetin kaç günde bir oluyor canım ?kızlar bir sorum olacak, doktor adetimin 7. günü yumurtamın 22.mm olduğunu söyledi, sizce bu normal mi ve kaçıncı gününde çatlar yumurta sizce?
canım bildiğim kadarıyla gebeliğin 5 yada 6. haftada belli oluyorKese ne zaman görünür acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?