2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

adetin kaç günde bir oluyor canım ?
Canım adetim 30 günde bir olur, hiç şaşmaz. Doktor bana 4 gün üst üste ilişki dedi, ama 30 günde bir olduğuma göre 16. günde yumurtamın çatlamış olması gerekmez mi? 7. günde 22.mm olması doğal mı 22.mm yumurta 8 gün sonra çatlayabilir mi?

aslında 30 günde bir adet için 7.gün çok erken.ama tabi biz takvim hesabı yapıyoruz.doktor ultrasonla baktığı için yumurtalıkların durumunu daha iyi görüyo tabiki.sen yine de değerlendir canım.

kızlar bugün doktora gittim ilk muayene kanda gebelik var ama ultrason da hiçbisi gözükmedi dış gebelik te olabilir dedi boyle bir durum yaşayan varmi nolur varsa söyleyin korkuyorum

kızlar bugün doktora gittim ilk muayene kanda gebelik var ama ultrason da hiçbisi gözükmedi dış gebelik te olabilir dedi boyle bir durum yaşayan varmi nolur varsa söyleyin korkuyorum
Cnm benim 9 haftalikti 2 hafta geriden geldigi icin 7 haftalik anca ultrasonda gozuktu kese. Biraz daha beklenmesi lazim beta artislari nasil katlaniyormu bakilmasi lazim

Vajinal ultrason ile mi baktı yoksa normal ultrason mu. Daha gebeliğin yeni ise kesenin gozukmemesi normal. Strese girme bi kaç gün geçtikten sonra kese belli olur

Aslında hem evet hem Hayır. Çünkü benim 28-33 gün arası değişiyor. Takvime göre 2 gün gecikmiş.
Canim kesen görünür doktor dis gebelikten bahsetmis olmali ama sana diyemez keseyi gormeden hamile diyemem diye cunku hamilesin benim kesem 4+4 de görünmüstü minicik hayirlisi olsun tebrik ederim

Canım hayırlı olsun iki günde bir kan ver değerinin artıp artmadigin kontrol et iki haftaya kese ve kalp atisini duyarsin büyük bir ihtimalle değer 1500-2000 olunca kese goruluyor

Ahh canim keske yenilse keskeee ben hic yiyemiyorum dogru duzgun tiksinmelerimin gecmesini bekliyorum 3. aydan sonra benim yedigimden beslenecegi icin dikkat etmek zorundayim su an idare ediyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…