- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
Canım adetim 30 günde bir olur, hiç şaşmaz. Doktor bana 4 gün üst üste ilişki dedi, ama 30 günde bir olduğuma göre 16. günde yumurtamın çatlamış olması gerekmez mi? 7. günde 22.mm olması doğal mı 22.mm yumurta 8 gün sonra çatlayabilir mi?adetin kaç günde bir oluyor canım ?
Allah daha beterinden korusun geçirdiği geçireceği en büyük kazası bu olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım allahın izniyle bişe olmamıştır inşallahKızlar dua edin nolur oğlum düşmüş okulda gidiyorum şimdi inşaAllah iyidir kuzum
Amin canim cumlemizin kosturma donemi baslayacak yine umarim hersey olumlu giderAllah seninde yardımcın olsun canım
aslında 30 günde bir adet için 7.gün çok erken.ama tabi biz takvim hesabı yapıyoruz.doktor ultrasonla baktığı için yumurtalıkların durumunu daha iyi görüyo tabiki.sen yine de değerlendir canım.Canım adetim 30 günde bir olur, hiç şaşmaz. Doktor bana 4 gün üst üste ilişki dedi, ama 30 günde bir olduğuma göre 16. günde yumurtamın çatlamış olması gerekmez mi? 7. günde 22.mm olması doğal mı 22.mm yumurta 8 gün sonra çatlayabilir mi?
canim arada kasik agrilarin oluyomu.benim hafif kasiklarim agriyo.. korktum.sanki beyaz bi akintim var sefafKese ne zaman görünür acaba
Valla ben de son birkac gundur sag tarafimda var,ilk kez oluyor,regl zamani bile ne agri ne sizi hicbir sey olmaz..hamisler kasik agriniz varmi.arada kasik agrilarim oluyo bu normalmi
Kese, adet gecikmesini 5-7 gün geçince gözüküyor.Kese ne zaman görünür acaba
Bende de kasik ağrısı var normal mi bilmiyorumhamisler kasik agriniz varmi.arada kasik agrilarim oluyo bu normalmi
Hadi yaaa uzuldummTesti yaomaya gittim birde ne goreyim 1 tl buyuklugunde kocaman kahverengi kan
Cnm benim 9 haftalikti 2 hafta geriden geldigi icin 7 haftalik anca ultrasonda gozuktu kese. Biraz daha beklenmesi lazim beta artislari nasil katlaniyormu bakilmasi lazimkızlar bugün doktora gittim ilk muayene kanda gebelik var ama ultrason da hiçbisi gözükmedi dış gebelik te olabilir dedi boyle bir durum yaşayan varmi nolur varsa söyleyin korkuyorum
Vajinal ultrason ile mi baktı yoksa normal ultrason mu. Daha gebeliğin yeni ise kesenin gozukmemesi normal. Strese girme bi kaç gün geçtikten sonra kese belli olurkızlar bugün doktora gittim ilk muayene kanda gebelik var ama ultrason da hiçbisi gözükmedi dış gebelik te olabilir dedi boyle bir durum yaşayan varmi nolur varsa söyleyin korkuyorum
Canim kesen görünür doktor dis gebelikten bahsetmis olmali ama sana diyemez keseyi gormeden hamile diyemem diye cunku hamilesin benim kesem 4+4 de görünmüstü minicik hayirlisi olsun tebrik ederimAslında hem evet hem Hayır. Çünkü benim 28-33 gün arası değişiyor. Takvime göre 2 gün gecikmiş.
Tebrikler haYirli olsunnSenin adetin gecikmişmiydi canım
Canım hayırlı olsun iki günde bir kan ver değerinin artıp artmadigin kontrol et iki haftaya kese ve kalp atisini duyarsin büyük bir ihtimalle değer 1500-2000 olunca kese goruluyorKızlar kan sonucunu aldım beta hcg 27 çıktı. İlk aşamayı atlattım. Daha erken olduğu için ikinci aşama kesenin görünmesini beklicem yani önümde yaklaşık bi 9-10 gün var.inşallah devamı da olur
Ahh canim keske yenilse keskeee ben hic yiyemiyorum dogru duzgun tiksinmelerimin gecmesini bekliyorum 3. aydan sonra benim yedigimden beslenecegi icin dikkat etmek zorundayim su an idare ediyo :)Hamile arkadaslari tebrik ediyorum sagsalim alin kucaginiza insaAllah minnaklarinizi iyi bakin kendinize güzelce sebze meyve süt yumurta ceviz findk yiyin ohh yarasin bebislere ve tabi ki bol bol dua edin onlar icin güzel huylu hayırlı evlat olsunlar insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?