Canım kaç haftaliksin betan kaç çıktı üzülme hemen Rabbimin izniyle inşallah gorursun kalp atisini da duyarsinkızlar bugün doktora gittim ilk muayene kanda gebelik var ama ultrason da hiçbisi gözükmedi dış gebelik te olabilir dedi boyle bir durum yaşayan varmi nolur varsa söyleyin korkuyorum
Tesekkur ederim canım. İki güne bir kan vermek gerekiyor mu yoksa 10 gün beklemek mi gerekirCanım hayırlı olsun iki günde bir kan ver değerinin artıp artmadigin kontrol et iki haftaya kese ve kalp atisini duyarsin büyük bir ihtimalle değer 1500-2000 olunca kese goruluyor
Sağol canımcanım bildiğim kadarıyla gebeliğin 5 yada 6. haftada belli oluyor
Teşekkürler canım sağolKese, adet gecikmesini 5-7 gün geçince gözüküyor.
Gecen hafta çarşamba 11.7 pazartesi 175.9 çıktı bidaha da yapmadim kan testi pzartesi bidaha gidicdm doktora alttan da usttende görmedi korkuyorumCanım kaç haftaliksin betan kaç çıktı üzülme hemen Rabbimin izniyle inşallah gorursun kalp atisini da duyarsin
Bende normal doğumcu diye biliyorum canım ya.Bnde bursadayım.. oktay altunu duydum ama gitmedim sezeryancı diolar tam arastırmadım.tedavi için erkek dra gidemem gibime gelio hanilelikte giderimde cekiniyırm hamile kalamıyorum die
Geçen hafta çarşamba 11.7 sonra pazartesi gittim 175.9 çıktı bidaha yapmadim test görünür mu yani en son adet tarihim 24 ağustost erken mi ondan mi gozukmedi rahim duvarin kalin dediCnm benim 9 haftalikti 2 hafta geriden geldigi icin 7 haftalik anca ultrasonda gozuktu kese. Biraz daha beklenmesi lazim beta artislari nasil katlaniyormu bakilmasi lazim
İkisine de baktı canim görmedi birşey işte en son adet tarihim 24 ağustos yeni olduğu icinmi dir rahim duvarin kalin dediVajinal ultrason ile mi baktı yoksa normal ultrason mu. Daha gebeliğin yeni ise kesenin gozukmemesi normal. Strese girme bi kaç gün geçtikten sonra kese belli olur
Sonuc peki tekrarladinizmiBen de bugü test yaptım burada paylaştm emin olamadığım için. Benm de seninki gibi yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Yine silik çıkarsa kan vermeye gidicem.
canim sen içini ferah tut.bi tanıdığımda da aynısı olmuştu ama bebek hiç myom un oldu tarafa geçmedi.ve sağlıklı bir gebelik gecirdi.sadece son ayda myom ağrı yapmaya başladı ve 2 hafta önce aldılar bebeği ve myomu.Rabbim şifa verisn.7 haftalık hamıleyım bebek ıyı kalp atımı var ama yanında myom var dedı ılk kontrolde yoktu sımdı bı anda buyumus 3.5 cm olmus myom dedı dogum kanalında oldugu ııcn normal dogum olmaz dedı bebek asagı ınmez dedı. ama obur ay myom ne kadar buyuycek bakalım dedı korkuyorum. belkıde erken dogum olur dedı
canım sağlık ocağına gitmeyle erken gebelik testi aynı sonuç veriyor.bence önce öyle dene bi şüphe varsaKizlar bugunde temiz kalktim. Dunku kahverengi leke korkutmutu beni adet olcam diye ama daha bisey yok. Acaba saglik ocagina falan mi gitsem ?
Bos gelir mi hic Allah razi olsun hepinizdenBiliyorum ne yazsak boş gelecek. Ama emin ol ki yanlız değilsin. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım ve sonrasında çok yıprandım ruhen.33 yaşında evlendim ve 34 yaşındayım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sabretmek dua etmek ve er ya da geç meyvesini almayı umutla beklemekten başka ne gelir elden. Dua edeceğim senin için tez vakitte hamile kalman dileğiyle Allah a emanet ol senur94
5. Haftada kese görünüyor canımKese ne zaman görünür acaba
Dogru diyorsun kuzum simdi adett olup yeni doneme odaklanma zamani pes etmicem melegime kavusana kadar ugrasicam yilmak yokk kndime geldm valla okuyunca yazdıklarıni gtmiyorum bi yeree :))F Findikkiran Canım üzülme böyle olunca insan cok umutlaniyor biliyorum benimde başıma gelmişti ama salma kendini umudunu kaybetme şimdi adet olup yoluna bakmaya devam et pes etmek yok demek ki daha zamani degil diye düşün agla icini rahatlat ama bırakma kendini
175 degerle ne alttan goxukur ne ustten gozukurGeçen hafta çarşamba 11.7 sonra pazartesi gittim 175.9 çıktı bidaha yapmadim test görünür mu yani en son adet tarihim 24 ağustost erken mi ondan mi gozukmedi rahim duvarin kalin dedi
Insallah kuzum benim insallah hepimizeeYaa olsn canm bu ay olmazsa öbür aya inşallah
Kaç haftalık şu an canım ?kızlar bugün doktora gittim ilk muayene kanda gebelik var ama ultrason da hiçbisi gözükmedi dış gebelik te olabilir dedi boyle bir durum yaşayan varmi nolur varsa söyleyin korkuyorum
Kuzum doktor hic aciklama.yapmadi her sey normal dedi yani anlamiyorum normal.olan neymis bendeooooo çok olmuş ya göster tabi canım niye böyle uzuyor iki adet arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?