2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar bugün doktora gittim ilk muayene kanda gebelik var ama ultrason da hiçbisi gözükmedi dış gebelik te olabilir dedi boyle bir durum yaşayan varmi nolur varsa söyleyin korkuyorum
Canım kaç haftaliksin betan kaç çıktı üzülme hemen Rabbimin izniyle inşallah gorursun kalp atisini da duyarsin

Canım hayırlı olsun iki günde bir kan ver değerinin artıp artmadigin kontrol et iki haftaya kese ve kalp atisini duyarsin büyük bir ihtimalle değer 1500-2000 olunca kese goruluyor
Tesekkur ederim canım. İki güne bir kan vermek gerekiyor mu yoksa 10 gün beklemek mi gerekir

Cnm benim 9 haftalikti 2 hafta geriden geldigi icin 7 haftalik anca ultrasonda gozuktu kese. Biraz daha beklenmesi lazim beta artislari nasil katlaniyormu bakilmasi lazim
Geçen hafta çarşamba 11.7 sonra pazartesi gittim 175.9 çıktı bidaha yapmadim test görünür mu yani en son adet tarihim 24 ağustost erken mi ondan mi gozukmedi rahim duvarin kalin dedi

Kızlar test sonucum 1-2 haftalık hamile gösteriyor ama internetten sat a göre hesaplatınca 4 hafta diyor. Hangisini doğru kabul ediyoruz?

Vajinal ultrason ile mi baktı yoksa normal ultrason mu. Daha gebeliğin yeni ise kesenin gozukmemesi normal. Strese girme bi kaç gün geçtikten sonra kese belli olur
İkisine de baktı canim görmedi birşey işte en son adet tarihim 24 ağustos yeni olduğu icinmi dir rahim duvarin kalin dedi

canim sen içini ferah tut.bi tanıdığımda da aynısı olmuştu ama bebek hiç myom un oldu tarafa geçmedi.ve sağlıklı bir gebelik gecirdi.sadece son ayda myom ağrı yapmaya başladı ve 2 hafta önce aldılar bebeği ve myomu.Rabbim şifa verisn.

Bos gelir mi hic Allah razi olsun hepinizden

Dogru diyorsun kuzum simdi adett olup yeni doneme odaklanma zamani pes etmicem melegime kavusana kadar ugrasicam yilmak yokk kndime geldm valla okuyunca yazdıklarıni gtmiyorum bi yeree :))

Geçen hafta çarşamba 11.7 sonra pazartesi gittim 175.9 çıktı bidaha yapmadim test görünür mu yani en son adet tarihim 24 ağustost erken mi ondan mi gozukmedi rahim duvarin kalin dedi
175 degerle ne alttan goxukur ne ustten gozukur

Meraba kızlar bende bu ay hiç ümidim yok yumurtlamamda daha başlamadı eşimle didişip duruyoruz küsüyoz ilişkide olmuyo 2 defa ilişki oldu yumurtlamam da yakın bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…